NU VA DUCETI LA SALVAVET!

se lauda cum car fi al mai pizda spital de animalute dan sudestu europei (ce ma seaca pe mine asta cu sudestu eruopei, mor). hai sa medicinam veterinar un tzartz, santelegeti unde bat. sper sa citeasca si vrun veterinar de la macelaria de pisici din ilioara. deci (pentru veterinarii deacolo):

fututi mortii matii de cacat ratat si razuit de pe perete, cand un cotoi iti vine cu blocaj renal, pe langa sondare se face musai, MUSAI analiza sangelui. te intereseaza in special doi paramtri, si anume ureea si creatina. deci analizele astea le faci IMEDIAT dupa ce ai sondat animalu si lai stors cu simt de raspundere. daca ureea e mai mare de 30-60 inseamna ca pisoiu cu pricina are UREMIE, intelegi bagamias pulan mata? se trece IMEDIAT la perfuzii, hidratare si tratamentul aferent cu antibiotice, protectie hepatica si ar trebui sa stiti si voi, futuvan gura de mutanti ce altceva. IMEDIAT fivar steaua voastra a dracu, pentru ca fiecare ora conteaza. de asemenea e al dracu de indicat SA IEI TEMPERATURA ANIMALULUI CAT DE DES POSIBIL! adica sai bagi termometru in cur si sa te asiguri ca temperatura nu scade sub, sa zicem, 38 de grade! alte hinturi, futuvan gura de incompetenti: daca, dupa ceai stors din el mai mult pisat decat te pisi tu dimineata cu pula sculata, si totusi vezi ca dacal apuci de piele nusi revine imediat la forma initiala inseamna ca e DESHIDRATAT rau, alt semn al uremiei. daca pisatu stors nu iti muta nasu din loc ca orice pipi de mata care se respecta, inseamna ca majoritatea toxinelor care ar fi trebuit sa fie acolo sunt in sange, deci uremie. daca mirosi respiratie amaratului de cotoi si simti un miros ascutit, ca de acetona, inseamna ca are uremie. si lista ar putea continua. nu mai zic ca astea toate din start se aplica daca pacientu e birmanez, pentru ca afectiunile renale sunt congenitale la rasa asta…

din pacate eu nu stiam toate astea atunci cand mam dus cu al meu… cand am aflat a fost prea tarziu, si nu lam mai putut salva. acum birmanzul colegei mele trece prin exact acelasi calvar, cel mai probabil cu acelasi deznodamant…

domnilor doctori veterinari de la spitalul de animale SalvaVet din Ilioara, I’LL BE BACK!

PS. futuvan gura de incompetenti ordinari! 

PS2 uite cotoiasu meu cand facea cu okiu PENTRU CA ERA VIU mancamiati pula de idioti si incompetenti!

Azazel

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în WarSongu și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

208 răspunsuri la NU VA DUCETI LA SALVAVET!

  1. romina zice:

    Da, eu sunt colega cu pricina. Bravo, Alex, subscriu la tot! Sa emigram? Sa ne-mpuscam? Sa nu ne mai luam animale? Ce sa facem?

  2. warsongu zice:

    nu mamik, de ce noi? sai impuscam pe ei futui in gura sai fut!

    nu sunt de acord sa nu ne luam animale. atata timp cat avem ceva de oferit, de ce sa nu? io nu pot trai fara, dupa cum tiam zis, miam luat alta acum…e tot ce nu era Aza. nu e de rasa, e streasina, nu e flocoasa, are blana scurta si aspra, nu are ochi albastri ci galben verzui, nui mascul ci femela, nui deschisa la culoare cii neagra ca toti dracii din iad. si desi sufar inca aprig dupa Azazel, o iubesc si pasta de mor pentru ca e mica, tampita si pentru cai a mea!

  3. Razvan zice:

    man, imi pare rau pt motanel. si eu am trecut pe acolo cu al meu, dar l-au salvat in extremis pt inca vreo 2-3 ani si le multumesc pt asta. din pacate, s-a stins acum un an..

    • Doris zice:

      Îmi pare extrem de rău pe motanel! .Doamne ce dragalas era.. Blazati, superficiail, lipsiti de empatie,oportunisti și incompetentiTb făcută reclamatie la colegiul medicilor pt a salva și alte animalule care mai incap pe mana lor. Mi a murit acolo un motanel de 7 luni. Făcuse necroza în urma unei mușcături de câine care cu toate ca le am arătat o nu o tratase.I au îndepărtat necroza când era târziu și am găsit o pe femeia de serviciu care îl ștergea acolo cu o cârpă infecta. Este posibil asa ceva? Monștrii criminali, incompetenti! Sa nu călcați pe acolo niciodată! Va jumuleste de bani și va omoara și sufletelele voastre dragi!

  4. Miruna zice:

    O clinica veterinara foarte buna e la armeneasca…asta daca nu ai gasit inca ceva ok.

  5. dadatroll zice:

    OK, am sa ma duc la ginecolog atunci.

  6. andreanum zice:

    eu am fost cu puiutza de leu Frida, acum vreo 2-3 ani, tot la ilioara, tot fiindca era deshidratata si constipata. A reusit o doctorita, nu mai stiu cum o chema, sa o rezolve, desi a cam chinuit-o. Mi-a fost o mila de ea, saracutza, ca se uita cu niste ochi plini de lacrimi la mine…
    In cabinete si pe culoarele alea mirosea puternic a fecale de animale. Odios, a fost pt prima si ultima oara cind am intrat in locul ala.

  7. warsongu zice:

    tocmai ceam aflat ca nu prea ai cica ce sa le faci, ca sefual mare are super pile si ca legal ar fi inatacabili. pe de alta parte se pare ca au nenorocit prin incompetenta multe animale…poate daca ne adunam cumva mai multi, eventual siun pic de ajutor juridic…

  8. tatadecaine zice:

    dadada, shefu’ e unu’ cu nume cunoscut… de pepene…

  9. Magus zice:

    dude, imi pare sincer rau pt motanas! si eu am un motan egyptian mau de un an jumate si imi dau seama cum te simti! daca vrei sa „fuck the place up” cheama-ma si batem la dobitocii aia, cum bate mama snitelele!

  10. kmi zice:

    eu am doi motani castrati… unul de 6 ani, unul de 4 ani. blocajul renal e o problema specifica motanilor castrati de apartament. Motanii mei nu au probleme renale pentru ca la fiecare masa de seara, hrana umeda, le amestec o pasta care se gaseste in farmaciile veterinare, si se numeste UROPET. better safe the sorry

  11. warsongu zice:

    it’s too late now…

  12. set zice:

    Man,imi pare rau de ce a patit motanasul tau.E chiar simpatic cum face cu ochiu.Oricum,mai simpatic ai fost tu injurand,desi ma indoiesc ca tocmai la fi simpatic nu te-ai ghandit.
    Faza e ca am f multi vecini cu diverse animale,pe care i-am auzit plangandu-se de Ilioara.Ce e mai rau, e ca fiecare se plange de cate o clinica…ba armeneasca,ba crivet,ba etc etc..Se pare ca medicii adevarati sunt f putini, si tre sa ai noroc sa nimeresti unu’.Dar cum ai spus si tu it’s too late now.
    Poate totusi cineva va citi si se va interesa inainte sa mearga la un anumit cabinet. Vor fi totusi persoane, care nu folosesc internetul, si fac referire la persoanele in varsta, care au o gramada animalute.
    Cineva ar trebui sa ia o masura impotriva acestor asa numiti medici.

  13. cristoc zice:

    Vroiam sa ma duc si eu cu catelusul meu la o clinica….din cand in cand vomita dupa ce mananca….vreau sa-i fac niste analize..sa n-aiba vreun ulcer ceva.Dar m-ati bagat in ceata rau…nici nu stiu unde sa-l duc.La facultatea de medicina veterinara am inteles ca ar fi ok..

    • Liliana zice:

      Cauta pe internet clinica ALEGRIA VET si du-te acolo. Mie mi-au salvat cainele de doua ori si pisicutele de trei ori, au avut afectiuni serioase, le-am operat la ei, acum sunt foarte bine. Au anestezie inhalatorie care e super OK. Incearca acolo, nu o sa-ti para rau.
      Sanatate.

  14. warsongu zice:

    cristoc, da’mi un email unde sa’tz trimit numele si numarul unui veterinar de incredere unui ve

  15. BlueCat zice:

    imi pare rau de cele intamplate. sincer nu recomand nimanui sa se duca la salvavet – ilioara si nu recomand vre-unui student sau absolvet de veterinara sa faca greseala de a se angaja acolo. oamenii buni care se angajeaza la salvavet renunta repede datorita colegilor de munca „prea buni; scarbele dracului cu doua fetze” iar daca vedeti pe cineva nou pe acolo va asigur nu aveti sanse mari sa o sau sa il mai vedeti peste cateva luni poate chiar dupa una.
    nu m-as mai angaja la iliora nici daca imi ofera 100 de milioane.

  16. Alice zice:

    NU VA DUCETI LA SPITALUL VETERINAR ILIOARA!!NENOROCITIII

    CATELUSUL MEU DE 4 LUNI SE CHINUIE SA TRAIASCA DIN CAUZA NENOROCITIILOR DE LA ILIOARA!!!!!AM FOST CU EL ACOLO PNT CA SE SIMTEA FOARTE RAU!! SI MI AU SPUS CA NU E NIMIK GRAV,DOAR CEVA DE LA STOMACEL…SI I AU FACUT 6 INJECTII CARE I AU AFECTAT MAI RAU !!AZI L AM GASIT M AI RAU DECAT ERA ,M AM SPERIAT f TARE SI AM FUGIT CU EL LA ALT SPITAL VETERINAR,ACOLO MI AU SPUS CA ARE PARVOVIROZA,O BOALA CARE P

  17. Alice zice:

    POATE FI FATALA SI CA INJECTIILE DE LA ILOARA NU L AU AJUTAT LA NIMIC.ACUM SPER SA SE REFACA ,DAK PATESTE CEVA SPITALUL ILIOARA VA FI DESFIINTAT!!IN CONCLUZIE NICIODATA NU VA DUCETI LA ILIOARA,VA IA UN PUMN DE BANI SI NU VA AJUTA CU NIMIC!!DIN CONTRA!!SUNT NISTE NENOROCITI,INCOMPETENTI,SUNT NISTE STUDENTI CARE FAC PRACTICA PE BIETELE NOASTRE ANIMALUTE!!!!

  18. laly zice:

    Va multumesc pt k ati impartasit toate experientile voastre cei drept nu placute si k asa am aflat k nu trebuie sa merg la acest siptal.

  19. Vasile & Gheorghe zice:

    Dragi iubitori de animale, duceti-va la Cotroceni ca si acolo e tot o macelarie. Si mie mi-au murit 2 caini, care aveau intoxicatie, si dupa ce am fost cu ei la facultate, tot degeaba perfuzati 2 saptamani, timp pierdut, bani aruncati de pomana, si nu mai vreau sa aud de incompetenti. Din pacate doctorul nu e Dumnezeu, si ca atare am hotarat sa nu imi mai iau animale sa ma atasez de ele si un nenorocit/a sa mi le omoare. Deci iubiti cainii bagabonti de pe strada ca aia sunt caliti futui in gura. cel mai bun sfat e sa cresti oratanii ca alea mor greu dar macar produc ceva.

  20. Mary zice:

    warsongu, caut si eu un veterinar bun , imi poti trimite nume si telefon ? multumesc !

  21. oana zice:

    si eu am avut un purcelus de guineea,acum vreo 7 – 8ani,si l-am dus la ei pt un tratament,avea o ciuperca-cred-,si i-am facut o injectie, dupa care in doua zile a paralizat,a 2a sau a 4a zi a murit.

    Fratilor daca nu cunoasteti meserie, va rog, va implor, STATI ACASA SI NU VA MAI BAGATI UNDE NU AVETI HABAR CA DISTRUGETI … OMORATI!!!!

    acum am un catel care a avut otita, pe fetita mi-au facut-o bine!!!

  22. Andreea zice:

    Si mie mi-a murit Cleuta mea acu 7 zile. Tot birmaneza era. Am dus-o s-o operam de o banala tumoare, asa credeam, si dupa 4 zile a murit cica pt ca nu a facut nimic in alea 4 zile(adica stiti voi caca si pipi) si corpul ei slabit de operatie si nemancat s-a intoxicat prea tare de la toxinele din fecale si a murit. Sa fim seriosi. Daca nu mergeam la baie 4 zile, nu mi se intampla nimic si daca eram operata. Si m-am gandit ca poate a facut si ea un blocaj renal dar cine stie.

  23. marilena zice:

    la biovet in 13 septembrie, un nemernic de doctor veterinar (cica), i-a dat catelusului meu de 5 saptamani, 1/4 pastila de deparazitare si am inteles de la alti doctori ca i-a dat foarte mult pt.varsta lui, iar acum il am in spital la…….ilioara, cu perfuzii si nu stiu daca scapa. ce pot sa-i fac macelarului?

  24. victor zice:

    ATENTIEEEEE!!!! CITI VA ROG.
    Dodo a fost catelul meu Bison Frize primit in noaptea nuntii cadou de la cineva f. drag dar din pacate sa nascut cu o malformatie din nastere (fara esofag) si nu putea sa inghita mancare solida. Un doctor de la Salvavet a reusit dupa 4 ore de chin operatia si totul mergea ca pe roate dar din cauza unei INCOMPETENTE DE ASISTENTA care nu a stiut sa foloseasca aparatul respiratoriu catelusul a murit 😦
    Din cauza asta nu ne-em mai uitat la caseta video de la nunta de 3 ani inca nu am reusit sa depasim momentul!
    Asa cai urez domnisoarei asistente sa-si ia scuzele si cu toate PULELE DE CAINI DIN LUME SI SA SI LE BAGE PE ESOFAG PANA MOARE INECATA DE SPERMA SI SA RAMANA GRAVIDA CU UN NEGRU SI BARBASU SA FIE ALB doar atunci o sa-i accept scuzele.
    Sorry pt motanel

  25. criss zice:

    eu pe baiatul meu negru de 2 anisori l-am dus cand era mic la un cabinet veterinar unde l-am gasit pe dr.ionel viisoreanu,care mi s-a parut destul de competent,dar intre timp a plecat la o clinica prin pipera,marco vet,e cam scumpa daca ne luam dupa preturile afisate pe site-ul ziarului click la articolul despre clinica respectiva.e adevarat ca sunt multi doctori incompetenti,la fel si in spitalele pt oameni,dar unii nu sunt chiar asa de varza daca ne gandim la faptul ca fiecare animal,ca si omul,reactioneaza diferit la orice medicament+ca in cazul in care stapanul nu a observat cat mai multe din simtome,veterinarul automat nu-si face o ide prea sigura in legatura cu diagnosticu.ORICUM O SA PLATEASCA PANA LA URMA CEI CARE ISI FAC MESERIA ASTA IN BATJOCURA!

  26. un viitor nmedic zice:

    fratilor ma cam speriati rau de tot si nu stiu ce sa fac da eu din proprie experienta. si am ceva ma cam pune pe ganduri treaba asta cu animalute omorate cum ziceti voi de asa numitii medici de la noi. da vreu sa va intreb si eu ceva daca nu va suparati . in ce tara traiti voi……
    sunt foarte nulti dintre colegii mei care termina anul acesta si dupa sase ani de facultate nu stiu macar sa faca o injectie da ce sa mai zic ca mai trebuie de pus si ceva in ea. Foarte multi dintre ei au foarte multi bani si asa ca trec ca prin varza
    si asta este grav dar nu avem putere sa facem imic
    sa va dau exemplul meu. fiind un baiat de la tara fara venit a trebuit sa lucrez pe la multi medic ca sa ma intretin la facultate
    si putini au fost aceeia care sepot numi intradevar medici. daca vrei sa faci si tu ceva . adica sa te implici esti mancat
    si dat afara. daca faceam un tratament si analize la nimale
    ziceau ca prea mult cheltui si el pierde basa ca sa fac ce cred eu da sa nu fac pagube isi bat joc de noi si de animale si tarasc numele de doctor veterinar prin gunoaie
    va spun sincer ca voi continua sa lupt sa ajung sa pot salva aceste animale fara puetre si sa nu-mi fie rusine sa spun ca sunt medic veterinar

    va rog nu=i bagati pe toti in aceiasi oala
    va pot da sfaturi oricand daca aveti nevoie
    in legatura cu tratarea animalelor atat cat sre poate
    din descrierile voiastre

    • Mihaela zice:

      BUNA SEARA!am si eu o rugaminte la dumneavoastra: bunica mea are un caine dalmatian care are 14 ani si deja nu se mai ridica de jos din cauza picioarelor,nu mai mananca, nu mai vrea sa te apropii de el ca maraie deci probabil sufera….si cu lacrimi in ochi vreau sa va intreb daca stiti cumva o clinica care sa vina acasa sa-l ia si sa ii faca injectie din aceea…si sa-l incinereze!:(( multumesc!o seara buna

    • ella zice:

      Buna, am si eu un catel dragalas dar acum e ste si in varsta si bolnavior , are tumoare de glande perianale si as vrea cateva sfaturi ,informatii,si o recomandare de o clinica buna sau un doctor care sa fie competent .
      Multumesc anticipat pt raspuns.

    • cristina zice:

      pisoiul meu are o gingivita urata!are 10 ani si de cateva saptamani l.am tratat cu antibiotice la medicul vet din oras.i s.a ameliorat 1 pic.acum iar il doare gura.help!

      • warsongu zice:

        Detartreaza’l si nu’l mai hrani cu mancare gatita sau umeda. Mancarea uscata (evident pentru pisici) e abraziva si astfel tartrul se depune mai greu. Io as recomanda gama Royal Canine.
        Ai mare grija cu boala asta, ca ramane fara dinti sau mai rau.

    • ioana nastase zice:

      am un bishon malteze de 7 luni. De vreo 3 seri vomita si ziua tuseste, parca are ceva in gat. Am inteles de la stapanii de animale din parc, ca ar fi vorba de o viroza.Am vrut sa ma duc cu el la o clinica si am cautat pe internet si am ramas uimita de ce se spune de spitalul ilioara, chiar vroiam sa ma duc acolo pt. ca este aproape de casa.
      Daca se poate un sfat, multumesc frumos.
      Ioana

  27. un viitor nmedic zice:

    ptr marilena
    daca catelul tau are cinci saptamani nu are prea mare importanta ci doar greutaea lui la acea varst e foarte important
    de ce
    pentru ca aceste scumpe vietati sunt mult mai sensibile la acea varsta si acle madicamente (nu stiu care )se dau pe greutate da ca imi spui ce ia dat iti pot comunica si cauza imbolnaviirii lui
    si atentie acele medicamente le puteti cumpara si singuri si cititi prospectul nu are efecte negative daca animalelke sunt sanatoase clinic si sa fie administrate strict pe greutatea lor
    daca sunt mature e bine sa fie putin mai mare doza si deparazitatii o data la la trei luni ca sa nu omorati ficatul

  28. Cristi zice:

    Informatiile de aici au fost utile.
    Chiar la salvavet vroiam sa merg cu ciobanescul german care il am de 14 ani si este cam bolnavior.
    Pana la urma o sa merg la marcovet.
    Sper sa se dovedesca o alegere buna.

    Multa sanatate, voua si animalutelor voastre!

  29. anca zice:

    stie cineva unde s-amutat dr.alina bodea de la ilioara?era foarte buna

  30. Silver zice:

    Futu-va in gura de jegosi ordinari. Mi-ati nenorocit catelul pe viata. A fost muscat de un caine de ochi si l-am dus la Ilioara.
    Un nenorocit de acolo (cica medic veterinar) i-a scos ochiul de tot si i l-a aruncat, in conditiile in care medicul de la un cabinet foarte bun de la armeneasca mi-a spus ca se putea coase la loc. Incompetentii pulii mele cu Ilioara voastra. Auzi explicatie: I s-a uscat ochiul si nu-l mai putem salva.
    Pentru cunostintele voastre „medicilor” de la Ilioara un ochi se usuca in 2-3 ore,…nu in 10 min (atat a trecut de la incident pana a ajuns catzelusa la spital).
    Santeti niste nenorocici.
    Ultima data cand si-a rupt piciorusul am dus-o tot la Ilioara si ca sa-i coasa tendoanele ( a avut ruptura de tendoane), i-au taiat celalalt picior. Va dati acum si voi seama ce se intampla la Ilioara.

  31. mora zice:

    e de stiu! cine are noroc sa dea peste asemenea pagini sa afle una alta. poate ajut si eu. am 2 motani, tata si fiu (mamica a murit la 13 ani dupa ce l.a nascut pe pixie, cel mic, pentru ca avea un cancer nedepistat care s.a extins dupa o operatie de cezariana necesara). Tatal (pe numele lui inspirat pisicel) a avut si el blocaj renal. intai l.au sondat (este un doctor despre care nu pot sa zic rele la tricodava)…a durat un an doi pana s.a blocat din nou…de data asta a fost prea mult pt doctorasul nostru si a trebuit sa mergem la facultate unde ni s.a zis sa il operam (uretrostoma se cheama park)….dupa o tura de noapte am stat cu pisoiul pana la 3 dupa amiaza pentru ca doctorul diaconescu la care fusesem trimisa era ocupat. in fine am fost trimisa la un alt doctor (nu ii mai stiu numele dar era tanac, cu parul lung prins in coada ochelari si ingamfat pana la cer). i.a facut ecografie si pana si eu care nu ma pricem am vazut k era plin de pietre…cred k sute…dar pretenul doctor a zis k nu vrea sa il opereze….ca de cand se stie a existat doar un motan pe care sa nu reuseasca sa il sondeze si am stat o ora cu pisoiu tintuit de masa si cu domn doctor care infigea sonda in el ca si cum ar fi fost branza nu un biet animal. in final l.a lasat cu sonda si a zis sa stea asa 5 zile…dupa care sa vedem….i s.a scos sonda dupa 5 zile si in primul moment s.a blocat….era duminica seara….nu am avut unde sa mergem sa fie si aproape si cat de cat de incredere…am mers la biovet unde doctorul ghete l.a operat (mirandu.se ca nu era deja operat, crezand k pana atunci nu ne spusese nimeni). cand a iesit ne.a zis k bietul pisoi trecuse prin chinuri groaznice. dupa ce ca statuse cu sonda atatea zile si cu pampers pe el….excelentul doctor de la facultate ii rupsese uretra in accesele de orgoliu tampesc. acum a trecut ceva timp si din fericire pisoul e bine….si sper sa nu mai aiba probleme. Si cand vorbesc aici nu vorbesc de intreaga facultate….ci doar de doctorul acela pe care sper sa aflu cum il cheama….sunt doctori buni la facultate…dar aceia consacrati…nu astia iesiti de pe bancile facultati cu ideea k or fi vreo mare scula de bascula….si noi clienti doar niste aia care suntem la cheremul lor…

  32. claudia zice:

    ASA ESTE MEDICII DE ACOLO CRED CA SUNT INCOMPETENTI, STIU CEL PUTIN CA NU ISI DAU SILINTA, FAC MESERIA ASTA DOAR CA SA IA BANI. NICI MACAR NU SE UITA CUM TREBUIE LA ANIMAL.
    VA RECOMAND CU CALDURA CLINICA MARCO- VET DIN PIPERA, O GASITI PE INTERNET. ESTE UN PIC SCUMPA DAR NU VA SPERIATI PTR CA SE MERITA. AM AVUT CONTACT CU UN DR. DE ACOLO SI SE OCUPA IN MOD PROFESIONAL DE ANIMALUTUL VOSTRU. BAFTA SI SANATATE

  33. claudia zice:

    SAU MERGETI SI LA FACULTATEA DE MEDICINA VETERINARA, SI ACOLO MAI SINT DOCTORI BUNI

  34. Lucian zice:

    Ptr. Cei interesati.
    Am sa va dau ceva de gandit. Stiu cat sunt de cretini majoritatea veterinarilor. Mie mi-au omorat doi caini si o pisica. I-as bate dar mai rau i-as pune capra sa le-o traga un magar excitat.
    Oricum. Am trait mult in SUA ( am avut diversi caini si pisici). Am dat peste un veterinar evreu (ortodox) homeopat care nu credea in medicamente. In privinta cainilor (evreul lucra cu o americanca specializata in plante) mi-a recomandat urmatoarele: ca mancare se recomanda niste „burgeri” din carne cruda (pasare sau vaca) la care se pune, in afara de carnea cruda (la pasare eliminati pielea neaparat si spalati bin mainile)- TOTUL CRUD: sfecla rosie, castravete, usturoi, mere, praf de oase, si LA O ADICA PUTETI IMPROVIZA PUTIN CU ALTE LE. Trebuiesc amestecate (nu le tocati prin masina, trebuiesc un pic mai mari) si le faceti exact ca niste chiftele(marime functie de marimea cainelui) Puteti face ptr 1-2 saptamani si le puneti in congelator. Le puneti afara seara si le dati dimineata. FF IMPORTANT- cainele trebuie hranit O DATA pe zi. Mancarea trebuie sa fie cruda. Dupa cum zicea veterinarul, stramosii lor nu gateau iepurii pe care-i prindeau-ii mancau cruzi. Credeti-ma ca rezultatele au fost uimitoare in numai 3 zile. Nu aveti nimic de pierdut. Incercati o saptamana si vedeti ce se intampla. Renuntati la boabe. Este obligatia voastra sa aveti grija sa nu va ajunga orietenii la criminalii cu diploma. Succes! Tot el mi-a salvat unul din caini de Parvo prin …telefon. Il sunam si imi spunea ce sa fac. $25.00/hr- a meritat. La Parvo problema cea mai mare este deshidratatarea. 48 ore am sta langa catea si i-am dat apa cu o seringa mare. Nimic altceva. Pe o parte intra pe alta iesea. A scapat. Jur.

    • Alma zice:

      Asta cu parvo e prea de tot.Prin telefon,auzi! Dc.a scapat nu era parvo,cine a pus diagnosticul? Nu sunteti in toate mintile.Pe unde iesea apa,retardatule? Dc.era parvo ii iesea tot pe unde intra,ca voma,dar tu esti prea redus.Carne cruda care poate contine diversi germeni,astfel se face selectie naturala,care rezista,bine,carenu…ca asa era in antichitate,ce porcarii ai scris,in occident e interzis veterinarilor sa taxeze consult.telefonice,dar dc.ala era evreu totul se explica.

  35. MARCEL zice:

    FRATILOR MERGETI CU CEA MAI MARE INCREDERE LA FACULTATEA VETERINARA : CONSULTATII , ANALIZE , VACCIN ,
    NU VA MAI DUCETI LA HOTII AIA DE LA ILIOARA !!!!!! F ……G…..
    MATI HARBUZ CU PRETURILE TALE . ESTI UN STORCATOR DE BANI DE LA IUBITORII DE ANIMALE !!!! UA , UA , UA !!!!!
    PDSR – ist HOT CE ESTI !

  36. Gicuta zice:

    Imi pare rau sa vad ce se intampla inca prin unele cabinete mai ales ca eu am fost la cei de la Cotroceni acum mai bine de 5 ani si erau la fel de lipsiti de pregatire ca si acum, mi-au injurat cainele ca nu statea au vrut sa il loveasca (cica el doctorul stie … ca e mai bine) si tratamentul dat (inca mai am reteta scrisa) a fost pentru un animal de 40-45 kg conform prospectului de medicament in conditiile in care eu am un caniche (10-11kg). Explicatia a fost ca este ceva de soc sa vedem cum reactioneaza. Am plecat si de atunci la oricine are animal am avut placerea sa il sfatuiesc sa nu se duca sub nici o circumstanta.

  37. veve zice:

    Eu personal va recomand clinica din Dr Taberei, A&A Medical Vet. Personalul este foarte responsabil si se implica foarte mult in toate cazurile venite la clinica. Mie mi-au salvat motanelul care avea blocaj renal si medicul la care il duceam de obicei mi-a spus ca nu mai are nicio sansa. Acum motanul meu este sanatos, la fel de gras si plin de viata cum era si inainte de acel eveniment neplacut (de la care au trecut vreo….3 ani).
    Acum am devenit clienta fidela si recomand cabinetul tuturor celor care au probleme (chiar foarte grave) cu animalutele lor.

    Intr-adevar Ilioara este de evitat si as adauga cabinet „macelar” veterinar Alexandru Ciuca (zona Berceni). Cred ca trebuie evitate toate cabinetele in care singurul tratament, pentru orice afectiune, consta intr-o injectie cu antibiotic!

    • NUjegmanelii zice:

      O mare mare minciuna ! Sa iti fie rusine !
      La A&A medical sunt niste scoruri chiar si triple fata de alte clinici din dr taberei , si cand ii spui medicului ca nu mai faci fata financiar incepe sa devina ironic! Nu contesc ca o exista si un medic bun pe acolo, candva cu soare DAR sunt medici care te cheama zilnic sa iti faca tratament la animalut – pardon! sa dai banu zilnic de ajungi intr-o saptamana sa versi vreo doua salarii ! Nu contesc ca au clienti dar eu cel putin nu prea am vazut mai ales la cel din Compozitorilor! Medicii nu dau nici o explicatie si cand ii intrebi de tratament devin nervosi si lipsiti de transparenta ! Personal, din pacate eu inca mai am probleme cu animalutul ! si asta dupa o tona de bani varsati acolo !

    • Alexandru Ciuca zice:

      Va multumesc pentru reclama dar cred ca ar trebui sa nu amestecati lucrurile.
      O clinica precum Ilioara are foarte multi medici care pot gresi.
      La fel si eu (Alexandru Ciuca), pot gresi, dar nu dati nici un detaliu doar aruncati cu noroi !
      In cariera de Medic Veterinar se fac greseli pentru ca de multe ori nu suntem ajutati de examene paraclinice pentru ca apartinatorul refuza sa fie efectuate spunand ca nu sunt bani. Noua ne ramane sa ghicim un diagnostic de certitudine pe baza unui examen clinic, consultatie, palpare, ascultare, temperatura si ” investigarea” proprietarului care uneori omite sau nu stie sau minte la unele intrebari puse de noi si de care raspuns depinde acel DIAGNOSTIC DE CERTITUDINE care ar putea sa atraga dupa sine un tratament corect si vindecarea celui drag !
      Imi cer scuze, comentariul este din 2008 iar eu am vizualizat asta acum in 2016 si de aceea am postat azi un raspuns.
      Sper ca animalutul „macelarit” este bine !
      Sa facem tot ce ne sta in putina ca sufletele fara grai sa fie sanatoase !
      Niciodata nu am conditionat actul medical de salvare a unui suflet de bani !

  38. dondolina zice:

    fratilor toate clinicile au si doctori buni , dar si unii super prosti …de esti si tu in stare sa i corectezi care nu ai facut facultatea… depinde la ceora te duci si pe care din ei nimeresti…
    si ca sa nu mai stati la mana norocului, singurul loc unde nu am fost dezamagita si au dat diagnostic bun sunt in drmul taberei pe strada targul neamt..e destul de greu de gasit….dar se merita..un taxiu v ar duce direct acolo. se numeste a&a vet. sunt super k
    daca totusi nu ajungeti pe acolo si va duceti in alta parte si nimeriti in toiul noptii insistati sa fie chemat medicul veterinar , pt ca la absolut toate clinicile peste noapte sunt lasati studenti care fac practica si care sunt obligati sa sune medicul sa l cheme la orice ora pt cazuri grave… asa ca …succes … si imi pare deosebit de rau pt motanelul d emai sus!!!!!!

  39. sam zice:

    pentru ANCA
    PE DR.ALINA BOTEA O GASESTI LA CLINICA DIN BDUL.LACUL TEI 109vis a vis de complex Domino ! laintersectia cu Maica Domnului !

  40. Marius zice:

    Numai vorbiti ma prostii de clinica aia daca nu stiti sa rezolva-ti ceva,Eu m-am dus cu catelu la spitalu ilioara avea tumoare de 4 kg in stomac,a fost o operatie foarte complicata mia dat sanse doar 1 % sa se faca bine,si acum catelu meu e perfect sanatos.Cel care mi l-a operat a fost chiar seful spitalulul,vi-l recomand cu incredere pt orice fel de probleme cu animalele,e adevarat unii angajatii din unitate nu prea sunt serviabili 🙂 http://www.salvavet.ro/

  41. gabi zice:

    am un catel chow-chow, si e umflat in burtika,l-au vazut deja 2 doctorite dar habar nu au c-e are,tot m-a amana cu trimiterea la radiografi si etc ,vre-au si eu un spital bun,k s-a pot face ceva akum cat mai pot ,nu s-a stau dup curul altora si sa-mi moara cateleu,plzz cin m-a poate ajuta i-l rog sa m-a sune la 0723950876,s-au sa i-mi de-a o adresa

  42. liz zice:

    as avvea nevoie de un vet pt porcusori de guinea are piciorul rupt nu stiu ce sa fac multumesc

  43. annamaria zice:

    sunt medic veterinar dar doar cu numele, urasc sa prestez aceasta meserie tocmai datorita celor spuse mai sus de voi…… in aceasta breasla lucrurile nu stau la fel cum este in meseria de medic de oameni, adica nu exista cate un medic pentru fiecare chestie, la noi medicul veterinar e omul bun la toate, dar stiti cum este vorba aia… bun la toate si la mai nimic…. sfatul meu este sa va duceti la FACULTATEA DE MEDICINA VETRINARA dar aia de pe splaiul independentei nu rahatul ala care apartine de spiru haret si acolo sa va tratati animalele si sa va duceti si sa umpleti holurile facultatii pana or sa iasa niste medici competenti care sa nu se mai bage acolo unde nu stiu si acolo unde au cunostinte vagi…. eu recunosc ca poate mi-ar placea sa practic dar sunt prea multe cunostinte pe care nu le poti acumula, e ca si cum ar trebui sa stii 6 limbi straine si la un moment dat le incurci una cu alta si iti iese un kk. ii felicit pe acei medici de la ilioara ca stiu sa faca bani dar doar atat. poiate ar trebui sa va sperie preturile mari si sa va dea de gandit sa nu va mai duceti acolo. daca aveti urgente mai bine va duceti la biovet sau la armeneasca, poate si acolo mai sunt cazuri mai grave si moare catelul sau pisica ca este omeneste sa gresesti si sa uiti ceva dar este in-uman si in-animal (sa zic asa) sa iti bati joc si de meseria pe care o practici si de bietul animal care nu a gresit cu nimic, asa cum fac „supusii” lui Harbuz

    • Alma zice:

      Vai de capul tau,cica urasti sa prestezi aceasta meserie,de ce dracu nu te-ai lasat de facultate?Ti-ai dat seama de-abia in anul sase ori la sfirsit de tot ca nu e de tine? Nu vezi ca scrii ca o proasta?Daca is prea multe cunostinte pe care nu le poti acumula,cum zici,trebuia sa renunti din timp,acum faci pe victima ca nu te duce capul.Ii feliciti pe aia din Ilioare,auzi,tu chiar esti redusa.Ba nu este omeneste in medicina sa gresesti si sa moara pacientul,ca nu esti chirurg care la a saptea operatie e epuizat si ii tremura mana ,un veterinar nu e chiar asa terminat ca sa aiba scuza.

  44. InSanity zice:

    annamaria zici ca FACULTATEA DE MEDICINA VETRINARA de la izvor ar fi ok, trebuie sa duc si eu pisicul la taiat de outze (saracu’)

  45. lidia zice:

    Totul e clar cand vezi cine lucreaza acolo, cel mai mare fraier si incompetent „doctor” din cati s-au vazut Lescai. Si unde mai pui ca l-au facut si sef de spital. La asa individ si clinica devine pe masura! Cine-l cunoaste pe acest specimen stie la ce ma refer.

    • Loredana zice:

      Acel nenorocit mi-e distrus o superbitate de Cane Corso,sufletul meu. Catelusul meu a facut o torsiune gastrica si a fost operat de urgenta de d-na Mendea Adela,care ne-a facut un calcul rapid pe o hartiuta: „Va costa 1700 lei,daca aveti!” Si daca nu aveam,ce facea? Il lasa sa moara? Iar dupa cateva saptamani a inceput sa se simta rau. Dr. Lescai,foarte relaxat,spunea ca nu are nimic,poate o raceala la rinichi,catelusul acuzand dureri in zona coloanei vertebrale. revenind cu el,Dr, Lescai,in aceeasi nesimtire si relaxare totala si dubioasa,radea ca prostul si a recomandat 4 zile de antibiotic. Dupa astea 4 zile,el se simtea mai rau,Dr.Mendea recomandand o radiografie,care dupa aparatul lor antic,ce interpretare credeti ca mi-a dat? Cainele meu,de 5 ani,ar avea coloana asemanatoare unui caine batran.interpretare facuta de alt nenorocit de Dr Dumitrescu,medicul lor ortoped,care a recomandat infiltratii.SA NU FACETI NICIODATA INFILTRATII IN COLOANA LA ANIMALUTZE!!! Dupa 3 zile de infiltratii,sufletelul meu scump,avea labutele din spate paralizate!!! Dupa cheltuieli de peste 1000 de euro la Ilioara,cu tratamente si diagnosticari gresite,radiografii repetate pentru ca,vedeti voi,catelul se misca si noi tb sa platim 2-3 radiografii,catelul chinuit,au inceput sa dea din umeri,sa zica ceva de genul :”are o punte intre vertebre.” Eu ma gandeam,ce naiba e aia si cum s-a produs? Apoi,dupa ce eram storsi de bani,au inceput sa dea din umeri si sa ne spuna ca la noi nu se fac operatii pe coloana si sa ne trimita in austria .
      De acolo,am plecat sa ii facem alte radiografii si RMN la singurul aparat de acest gen din Romania si anume la Dr Grosu,care ne-a dat si raspunsul tuturor intrebarilor noastre…era vorba de o infectie a discului intervertebral. De acolo am ajuns tot la recoandarea dansului la Cabinet Miuta de pe 1 Mai,unde am intalnit niste Dr pasionati cum nu credeam ca mai exista in romania,experti in infectioase. Dupa ce au cules date si informatii de la o armata de dr care vroiau sa ajute si o schema de tratament foarte buna,infectia scazuse in 2 zile la jumatate. Rezultatul hemoculturii a fost STAFILOCOCUS AUREUS,un stafilococ intraspitalicesc ce a fost dobandit in urma interventiilor de la Spitalul Ilioara. Dar si cu rezultate bune dupa o saptamana,sansele de recuperare erau minime,sansele ca un catel de 50 de kg sa se ridice singur dupa mai mult timp erau minime,acuza dureri la fiecare manevrare,il duceam cu targa dimineata de la 10 si stateam pana noaptea si iar il aduceam acasa,iar de dimineata din nou.
      O saptamana. Mai multi chirurgi ne-au refuzat,iar ultimul a spus ca sansele sunt minime,iar recuperarea poate dura pana la un an,iar operatia se lasa cu taiat de vertebre. Atunci,lipsiti de puteri si satui de contradictii si luand in calcul chinuri si mai mari pentru el,am hotarat sa il lasam sa plece,sa fie ingerasul nostru de sus. Dar ne-a marcat,casa e goala,noi suntem goi,nimic nu mai e la fel. URASC SPITALUL ILIOARA SI SUNT DE ACORD SA FACEM ORICE DEMERS PENTRU A FACE DREPTATE SUFLETELELOR NOASTRE PLECATE SI PENTRU A STOPA CRESTEREA NUMARULUI DE VICTIME DIN ACEL SPITAL INFECT!
      DACA NU LUAM ATITUDINE,NIMIC NU SE VA SCHIMBA!
      IMI PARE RAU PT PIERDERILE SUFERITE DE VOI SI VA INTELEG SI VA IMPARTASESC DUREREA!

      • Ady zice:

        Am avut si eu nesansa sa ajung la Salvavet cu motanelul meu si din acest motiv s-a dus mititelul. Din cauza slabei pregatirii si a incapacitatii „d-nei dr.” Mendea Adela mi-a murit motanelul. E adevarat tot ce se spune despre Salvavet, cei de acolo fac experiente pe animalutzele noastre. Feriti-va de Salvavet si mai ales de dr. Mendea Adela, acest simulacru de dr. veterinar (batjocura la adresa vietii) care mi-a ucis sufletzelul cu sange rece. Dar sa va spun pe scurt trista poveste a motanelului meu Narni care ar fi trait acum daca nu ajungea pe mainile macelarei dr. Mendea Adela. Am ajuns cu el la Salvavet fiindca era constipat unde ne-a preluat dr. Mendea Adela. I-a facut doua radiografii, analize de sange toate pe bani frumosi (de fapt doar asta conteaza pentru ei).Nu am refuzat nimic din ceea ce a recomandat dr. Mendea Adela in sensul aplicarii unui diagnostic corect, intr-un cuvant nu m-am uitat la bani, fiind vorba de sanatatea motanelului. In urma analizelor si radiografiilor i-a pus diagnosticul de ileus paralitic si i-a prescris perfuzie pentru rehidratare combinata cu metoclopramid si antibiotic injectabil (streptomicina). Nimic despre faptul ca ar avea probleme cu rinichii, ceea ce pe mine m-a mirat (nu trebuie sa fii expert ca sa iti dai seama ca sunt ceva probleme urinare legate de cresterea ureei) pentru ca ureea era crescuta semnificativ peste limite. Ne-a trimis in sala sala de tratament ambulator unde asistentul i-a pus perfuzia. Am observat ca motanelul devenea din ce in ce mai letargic, perfuzia se oprea tot timpul, iar la un moment dat dupa ce asistentul (alt macelar) i-a facut injectiile cu antibiotic si analgezicul a si vomitat si am sesizat acest lucru „d-rei” Mendea Adela dar am fost ignorat (ce stiu eu, ei sunt niste „specialisti”). A venit intr-un final vorbind la telefon si mult prea indiferenta la simptomele motanelului. Motanelul Narni a facut stop cardio-respirator sub privirile mele si ale sotiei. L-a resuscitat si l-a luat in blocul operator pentru a-i acorda, cum a zis ea, primul ajutor dar nedandu-ne voie sa il vedem pe motiv ca blocul operator este steril. Cand a revenit am inceput sa pun intrebari referitor la starea motanelului si atunci, surpriza, a inceput sa imi spuna tot felul de povesti de genul: „motanul era bolnav si de aceea a facut stop cardio-respirator”, „medicina nu este o stiinta exacta”. Dupa ce mi-a turnat o gramada de baliverne si-a facut bagajelul si a plecat acasa lasandu-l pe amaratul de Narni in grija unui asistent. Sapte ore s-a chinuit mititelul in ghearele mortii cu masca de oxigen aplicata pana ce intr-un final s-a dus (spre 5 dimineata). Dupa ce am studiat problema si am mai intrebat alti medici veterinari, mi-am dat seama ca motanelul meu a facut blocaj renal datorita supradozei de antibiotic, (streptomicina este nefrotoxica si hepatotoxica – ataca rinichii si ficatul) si stop cardiac initial, datorita analgezicului (pisicile sunt foarte sensibile la analgezic – intra in soc anafilactic). Tratamentul a fost complet aiurea (la plezneala, hai sa ii luam banii si mai facem si ceva experiente) si daca dr Mendea Adela nu ar fi chiulit de la cursuri ar fi stiut ca ileus paralitic apare in cazurile problemelor cu rinichii (mai ales ca era intarit de ureea crescuta). Dar culmea nesimtirii, dupa ce ca mi-a nenorocit motanelul, inainte sa plece, dr. Mendea tinea sa imi spuna ce favoare mi-a facut ca a ramas pana mai tarziu. Macar daca mi-ar fi zis ca o depaseste problema, chiar si dupa ce a fost resuscitat, l-as fi luat si l-as fi dus in alta parte. Dar ea mi-a repetat neincetat ca motanelul este cel mai bine tratat la Salvavet Ilioara. Si eu si sotia uram spitalul Salvavet Ilioara si suntem si noi dispusi sa facem orice demers pentru a opri acest carnagiu!!!

      • Mihaela zice:

        Ce poveste trista, Loredana!

  46. MARY zice:

    Am fost si eu cu un catelus maidanez intrucat l-a gasit mama in ploaie cu piciorul rupt. Am fost acolo si ne-a secat de bani, au tratat catelul ca pe ultima ….. 😦 el e foarte bland, nu musca, e fricos, ei se purtau de parca catelul ala mic se transforma acum in Hulk !!! Tatal meu e un om simplu, am transportat cutu cu masina. Se uitau la tata si la catel cam la fel, cu aceeasi greata!!!
    Dupa ce s-au indurat sa se uite cu un ochi la el si abia atingandu-l*sa nu care cumva sa se murdareasca pe manutele lor fragile* sa ne puna sa platim si consultatia ( CA DOAR S_AU CHINUIT MULT CU EL) , un antibiotic( ok, consider ca era necesar) si o radiografie ( s-a adaugat la pretul normal de 90 lei, 30% taxa de noapte) si apoi sa facem atac de cord cand am auzit cat cere pe operatie. Il fac pe dracu in 4 si ma duc cu el dar inainte caut un doctor care sa se poarte ca un macelar. Profesionalism? Catelul ala nu trebuia palpat inainte de radiografie ??! Nu a pus nici un deget pe el ! Idioti!

  47. lino zice:

    Spui Lescai si trebuie sa tragi apa ca locul lui e la canal.

  48. Alina D. zice:

    Asa este, ai dreptate prin acelasi calvar trec si eu acum 😦 mi-au diagnosticat cainele gresit pentru ca habar nu au care sunt simptomele specifice diferitelor boli , avea o simpla raceala si i-au administrat un tratament gresit si mult prea puternic pentru un catelus de doar 10 kg!!!!! i-au dat nemernicii miofilin si pregnison in doze mari si i-au distrus ficatul , dupa o saptamana a inceput sa se simta rau asta in conditiile in care mi-au zis ca trebuie sa-i faca tratament o luna de zile!!!! Daca nu ma desteptam sa ma duc la alt cabinet IMI OMORAU CAINELE !!!!!!!!!! Nici acum nu se simte prea bine dar nu-mi ramane decat sa sper ca se va recupera. Asa ca NU VA DUCETI NICIODATA ANIMALUTELE ACOLO PENTRU CA LE DUCETI PE PICIOARUSELE LOR SI LE LUATI MOARTE!!!!!!
    Aia nu se pot numi oameni si nici doctori , sunt niste jigodii ordinare care habar n-au sa faca o amarata de injectie!!!!!!!

  49. Roxana zice:

    Eu nu am fost la Ilioara, insa am prieteni care au mers acolo si intr-adevar, s-au plans de preturi foarte mari. Eu am doi dihori si mi-a fost foarte dificil sa gasesc un medic care sa aiba curajul sa ii trateze, opereze. Unul dintre ei s-a nascut cu grave malformatii la oase, a fost operat si para operat (asta in conditiile in care initial nu i s-a dat nici o sansa, vroiau sa il eutanasieze) si acum este bine mersi, merge ca orice alt dihor si e sanatos tun. Recomand clinica Yo Yo, de pe Sos. Iancului (nu mentionez numele doctorului, sa nu existe conflict de interese). Acel doctor mi-a salvat animalutul (si a operat foarte multi dihori de atunci) si ii sunt recunoscatoare pentru restul vietii.

  50. ira zice:

    tocmai vroiam sa aplic la un post de receptionera la ei pe myjobs si am zis sa dau si un search pe google sa vad care e treaba…si am dat…si am ajuns aici….am aplicat si le-am pus in scrisoarea de intentie link-ul asta…idiotii dracu…

  51. mihaela zice:

    Am citit si m-am ingrozit de ceea ce ati patit majoritatea dintre voi. Mi s-a zbarlit pielea pe mine citind. Eu am avut noroc inseamna, stau in Drumul Taberei si cel mai apropiat cabinet veterinar este A&A Vet de pe Compozitorilor. Acolo am fost si cu motanelul si cu pisicuta si cu hamsterul si am fost foarte multumita. Pisoii sunt bine, hamsterul e in Rai, sper, insa despre shoarec vroiam sa va spun: si-a rupt piciorul in rotita cred, am fost cu el la A&A si s-au purtat exemplar, s-au chinuit si i-au pus in ghips piciorutul care mai mult de 1 cm nu are, i-au pus si atele…nu ma asteptam la asa ceva. Cand am fost cu pisica la castrat, prietenul meu s-a minunat: „De ce nu se poarta si doctorii de oameni asa frumos cum se poarta cei de aici?” Recomand acest cabinet cu toata caldura. Sanatate animalutelor voastre!

  52. Denisa zice:

    Am ajuns la acest Spital Veterinar Ilioara la indrumarea unui medic veterinar, nu stiam de existenta lui, acum am aflat si REGRET(este putin spus). Catelusul meu avea o fractura la picior in urma unui accident rutier. Am mers in cea mai mare viteza cu el acolo, cand am ajuns am intrat in cabinet cu el i-au luat temperatura s-au uitat la el si imi spune ca are temperatura foarte mica, este grav nu se stie daca va mai supravietui si ar trebui internat sa fie sub observatie sa i se faca analize radiografii si bla bla-uri deastea … L-am lasat internat acolo sub ”supraviegherea” lor l-au bagat la perfuzii si asa a fost tinut timp de 3 zile explicatia a fost ca era in stare de soc si nu avea ce sa-i faca atunci, dupa 3 zile l-au operat, dupa operatie am constatat ca era castrat si avea o sonda urinara, explicatiile date nu mi-au parut credibile, iar toate aceste interventii m-au costat 25 milioane. am luat catelul l-am dus la alt medic unde am constatat ca la picior nu era operat si avea o infectie fff mare de la castrat si probabil tratamentul nu era adecvat, catelul meu a decedat din cauza infectiei la 11 zile de la intamplare in chinuri groaznice, desteptul care a facut toate acestea se numeste Daniel Constantin Letscai SEFUL CLINICII! Sa se faca MACELAR nu VETERINAR!

    • simona zice:

      pe bune,chiar asta ai patit? adica l-ai dus pentru o osteosinteza si ei ti l-au castrat? doamne ce lipsa de comunicare. sunt chiar praf. am citit multe din intamplarile voastre nefericite, va dadeam dreptate si ma puneam in situatia voastra, dar ma gandeam ca erau cazuri foarte grave care poate nu prea aveau sanse de reusita, dar in halul asta nu mi-am imaginat ca pot fi.mai ales ca au pretentii de mare clinica

    • Mihaela zice:

      Ce monstru acest DANIEL CONSTANTIN LETSCAI, sa-i fie rusine, chiar e4 macelarsi si-a luat diploma pe bani! Daca el e sef, atunci ceilalti cat de slabi pregatiti sunt?

  53. lidia zice:

    Oameni buni aveti mare grija la acest individ (Lescai) care se vrea a fi medic veterinar. Este un impostor. Daca mai vreti sa aveti animalele in viata nu mergeti la acest individ. Unii sunt numiti prea bland jigodii umane. Daca ar fi pus seful gunoierilor i-ar nenoroci si pe aia. Deci feriti-va. Este pericol public. Este dusmanul medicilor veterinari din Romania. Draga Denisa esti tare blanda cu aceasta lichea, numindu-l doar macelar. Ar fi fost bine sa fie doar macelar!

    • Denisa zice:

      As vrea sa le gasesc denumirea corecta acestor CREATURI, sufar ENORM dupa catelusul meu, nu ma pot obisnui cu gandul ca voi ajunge acasa si nu mai are cine sa ma intampine! As vrea sa existe si la noi in tara POLITIA ANIMALELOR si sa se i-a masuri drastice.

  54. Sache zice:

    AJUTOR !!!!!!!!!!!!! AM NEVOIE DE DIALIZA MACAR PERITONALA !!!!

    Imi cer scuze anticipat daca am postat gresit.

    – Nume – Sache de la Ursache pentru ca arata ca un ursulet. Mai ales cand era pui.
    – Varsta – 12 ani.
    – rasa – „barrack” spun persoane cunoscatoare. Subspecie de Ciobanesc Mioritic.
    – sex – femela.
    – talie – mijlocie.
    – greutate – 26-27 Kg in zilele ei bune. Acum 21 Kg.
    – pui – nu a avut.
    – monta – niciodata.

    Cateaua mea, Sache, are 12 ani. Anul trecut am descoperit la o analiza de rutina ca are diabet. Am inceput tratamentul, 5 zile insulina. Dupa cele 5 zile am trecut pe Siofor 1/2 (25o mg) de pastila dimineata si 1/2 seara (25o mg), cu marirea dozei temporar in perioada de „calduri” si/sau gestatie falsa.
    Totul a mers perfect pana in data de 9 mai 2009 (acum 11 zile).
    Mentionez ca pe 7 mai i-am dat cu frontline pe ceafa.
    Pe 9 mai a inceput sa vomite si sa nu mai manance hrana solida.
    Pe 10 mai, dimineata, am fost cu ea la Facultatea de Medicina veterinara. Glicemia era 95 deci perfect normala. I s-a facut si o endoscopie (cred ca asa se cheama) si s-a vazut un chist mic pe unul din ovare (care acum 6 luni la ultima verificare nu era).
    S-a decis eliminarea prin operatie si cu ocazia asta si castrarea ei. I s-au administrat vitamine injectabile (nu stiu ce anume dar pot afla), SCOBUTI si ARNETIN injectabil ca sa nu mai vomite, si a ramas sa nu ii mai dam pastilele de Siofor din cauza faptului ca vomita si le elimina. Programata pentru operatie peste 8 zile. Intre timp sa ii intarim organismul.

    Luni, 11 mai dimineata – slabita, in continuare vomita lichid galbui. Pipi extrem de putin de fiecare data cand iesim cu ea.
    Luni, 11 mai seara – slabita, nu mai vomita. NU MAI BEA NICI APA. Ii dam apa in gura cu seringa. Pipi extrem de putin de fiecare data cand iesim cu ea.

    MARTI, 12 mai DIMINEATA – OCHI IMENSI, INFLAMATI, ROSII, IESITI DIN ORBITE.
    – Sunam urgent la doctor care spune sa ii facem repede insulina doza de 0,7.
    – dupa 15 minute suntem la cel mai apropiat cabinet veterinar. Ii ia sange pentru analiza la glicemie, uremie, creatinina, etc, si ii administreaza insulina si ii face perfuzie cu solutie Ring. Dupa 2 ore aflam si rezultatele la analize:

    – Glicemie > 400
    – Uremie = 277
    – Creatinina = 13,27

    Pipi extrem de putin de fiecare data cand iesim cu ea.

    MARTI, 12 mai SEARA – OCHI mai redusi cu 25%, INFLAMATI, ROSII, IESITI DIN ORBITE. Pipi extrem de putin de fiecare data cand iesim cu ea.

    – Glicemie = 320

    MIERCURI, 13 mai Dimineata- OCHI mai redusi cu 75%, PUTIN INFLAMATI, PUTIN ROSII, NU MAI SUNT IESITI DIN ORBITE. Pipi extrem de putin de fiecare data cand iesim cu ea.

    – Glicemie = 225

    MIERCURI, 13 mai Seara – OCHI REVENITI NORMAL, PUTIN INFLAMATI, PUTIN ROSII, NU MAI SUNT IESITI DIN ORBITE. Pipi extrem de putin de fiecare data cand iesim cu ea.

    – Glicemie = 175

    Joi, 14 mai Dimineata Pipi extrem de putin de fiecare data cand iesim cu ea.

    – Glicemie = 118

    Joi, 14 mai Seara Pipi extrem de putin de fiecare data cand iesim cu ea. S-a redus insulina la 0,3.

    – Glicemie = 115

    Vineri, 16.05 Dimineata. S-a marit insulina la 0,6.

    – Glicemie = 141
    – Uremie = 297
    – Creatinina = 14,98

    Vineri, 15.05 Seara. de aici insulina administrata este 0.6. Dimineata si seara aceeasi cantitate.

    – Glicemie = normala

    Sambata, 17.05 Dimineata

    – Glicemie = normala

    Sambata, 17.05 Seara

    – Glicemie = normala
    – am facut rost de AZODYL (pentru insuficienta renala) si am inceput tratamentul. 1 pastila

    Duminica, 17.05 Dimineata

    – Glicemie = normala
    – AZODYL 2 pastile
    Luni, 18 mai Dimineata – Ochii normali. Pipi aproape normal

    – Glicemie = 114, normala
    – Uremie = 297
    – Creatinina = 14,98
    – AZODYL 2 pastile

    Luni, 18 mai Dimineata – Ochii normali. Pipi NORMAL cantitativ. Culoare galbena.

    – Glicemie = 113, in limite normale (80-120)
    – AZODYL 1 pastila

    DE MIERCURI 14 mai – perfuzii dimineata si seara cu solutie normala.
    Nu s-a mai dat solutie Ring datorita diabetului.
    I s-a dat apa pe gura cu siringa si supa de legume pasate.

    PROBLEMELE SUNT Uremia si Creatinina CARE CONTINUA SA CREASCA. Stiu ca sansele sunt infime in momentul cand trece Creatinina de 10. Dar daca cineva stie ce sa mai fac… Vreau sa-i fac dializa dar nu am unde. Si am inteles ca dializa peritonala nu prea are efect simtitor in cazuri ca acesta.

    Multumesc anticipat.

  55. warsongu zice:

    cainele tau are o uremie severa. ma tem ca in romania nu exista loc de dializa. din cate am inteles in austria undeva e cel mai apropiat loc unde se poate. iti trimit pe mail numarul doctorului nostru, un veterinar excelent. poate are el un sfat pentru tine. imi pare rau de ce i se intampla cainelui tau. spera, dar pregateste-te pentru ce e mai rau.

  56. and zice:

    NU VA DUCETI LA CENTROVET Bucuresti!!!
    Nici Ilioara nu-i de laudat, mai ales ca au conditiile alea mizere si se comporta cu animalele ca niste animale turbate, insa cu toate astea mie personal mi-au pus pe picioare acum vreo 3 ani lupisorul (care pe atunci avea vreo 3 luni), cand si-a fracturat un picior in urma unei sarituri extreme de la etajul 2.
    In schimb kktul de clinica CENTROVET te usuca de bani pana in ultimul moment, iar cand e sa faca si procedura finala se dau loviti, ba ca a plecat doctorul din tara, ba ca nu-i la spital… desi fusesem deja de 4 zile in fiecare zi la „tratament” pregatitor inainte de operatie, care m-a dus la vreo 5 mil. E vorba de o interventie chirurgicala pentru o fractura – la cel de-al doilea caine al meu tot practicant de sporturi extreme :)).
    In final: decat sa te duci la unii (CENTROVET) care-ti iau si banii gramada si nu fac nimic, mai bine te duci la niste mizeri (ILIOARA) care macar rezolva problema intr-un fel (asta cand nu e vorba de complicatii gen cum a avut motanasul tau). Pentru complicatii cred ca cel mai recomandabila ar fi Clinica de la Facultatea Veterinara, dar care din pacate nu are un program prea flexibil.

    • Denisa zice:

      Si la Ilioara te usuca de bani am dat 25 de milioane in 5 zile sa-mi faca catelul bine, l-au operat, nu l-au curatat bine a facut infectie si a murit, pe langa asta l-au castrat fara a ne cere voie sau a ne informa despre asta si nu era nevoie … asa ca …. poate se pricep si ei la cazuri simple dar la cele complicate sunt VARZA si iti mai iau si banii degeaba, pe langa asta se poarta cu proprietarii de parca ei sunt cei mai destepti si noi ca proprietari suntem carpe de sters pe jos. Au impresia ca ei sunt DUMNEZEU pe pamant! Sa fim seriosi, atata prostie nu am mai intalnit! RECOMAND PE DOMNUL DOCTOR TANASE ANDREI DE LA FACULTATEA DE MEDICINA!

    • Vad ca-ti place sa consumi (sa savurezi) ceea ce altii scot pe partea cealalta.
      Cand l-am operat pe piticul meu (Rottweiler de 60 kg) meu la CENTROVET Bucuresti nu am avut impus „tratament” pregatitor. Ceea ce zici tu pur si simplu nu exista. Cred ca pur si simplu ai inventat ceva, ca sa-tu ascunzi o frustrare. E mica? Despre ce „tratament pregatitor” e vorba? Sigur nu era pentru tine? Ceva diazepam…
      Intr-adevar o programare se face si nu numai la CENTROVET Bucuresti – Clinica Veterinara. Dar ceea ce stabilesti se si intampla. Pe al meu l-a operat la ora 23 (noaptea). Si a durat vre-o doua ore. N-a fost nici o problema de programare sau altceva. L-am intrebat pe dl. doctor daca e okla ora rspectiva. Mi-a raspuns nonsalant: e NON STOP. Asta insemna sa fie <<<>> Programarea o faci doar ca sa nu te suprapui ocazional cu alta operatie. In rest e cand poate/vrea clientul sa vina la operatie, tratament, petshop, etc…
      O operatie chirurgicala pentru fractura ti se pare mult la 5 mil? Cua anestezie pe gaz? Esti praf. Daca e mult pentru tine (si asta nu e o rusine) de ce nu ai facut-o in alta parte? La vre-un cabinet de garsoniera era sigur mai ieftin si poate ca beneficiai gratuit si de ceva incompetenta profesionala? Dupa care sa te plangi si de aia ca animalutul tau a fost material didactic pentru vre-uln medic veterinar incepator (nici asta nu e o rusine – toti incepem de undeva si pe banii clientilor). Mai toti fac chestia asta cu ieftinica la veterinar pana se lamuresc (unii mai greu altii de loc) ca nu se merita sa mergi la niste carpaci de veterinari. Daca tii la companionul tau patruped faci un efort (mai renunti la cateva saorme, la cateva beri, 2-3 iesiri prin cluburi de fite, un concediu programat, mai amani cumpararea ultimului gadget – sunt solutii disponibilizezi ceva bani) ca sa asiguri si sanatatea animalutului tau. Mi se pare ceva normal, daca esti un iubitor de animale ca sa poti face aceste rabaturi de la rutina si sa mai strangi din cand in cand cureaua (financiar vorbind). Altfel te transformi intr-ul colectionar abject colectionar de animale.
      Revenind la oriiplarea ta relativ la banii pe care nu te-a silit nimeni sa-i dai – e tiganie ce faci tu aici. Adica dupa ce alegi benevol (ai fost anuntat dinainte, realist si complet) ca trebuie sa platesti o suma de bani (nu conteaza pe ce – e teoretica discutia), comentezi dupa ce s-a consumat tranzactia. Si eu as fi vrut sa fac operatia in Elvetia, dar neavand destui bani am ales sa-l operez pe piticu’ meu in tari straine am apelat la cei mai buni veterinari disponibili adica la la CENTROVET Bucuresti. Si a meritat fiecare banut pe care l-am dat. Nu stiu cum ar fi fost sa-l operez in alta parte, dar acum, dupa ce am vazut cat de bine s-a refacut dupa operatie – nu as mai avea curajul sa schimb medicii si clinica CENTROVET ca sa experimentez (poate spre mai bine poate spre mai rau) la altii. E posibil sa se descurce si altii, dar as sta cu sufletul al gura pana cand s-ar face bine piticu’ ( 60 kg de Rottweiler) – mai ales cand citesti ce scrie pe net despre alte clinici veterinare. Cat o fi sau nu adevarat asta e in functie de ce se aude, dar daca ar fi sa ma uit dupa fumul de pe „net” ca sa vad cat de tare arde – fumul cel mai mic il scoate CENTROVET-ul – ceea ce e un bun indicator asupra seriozitatii si profesionalismului celor de la CENTROVET Bucuresti.
      Cat despre formularea recomandarii ta – am impresia ca reflexia realitatii in vidul dintre urechile tale poate rezona in limbajul tau doar in termeni insalubri si extrem de „aromati”. Ai pe cineva pe care sa-l descrii (exceptand mirabolanta ta persoana) in termeni pozitivi? Cred ca nu nici de rudele extrem de apropiate nu poti sa vorbesti de bine si tot ce te inconjoara e dezgustator si e tragic pentru eul tau – fiind nevoit sa traiesti si sa interactionezi cu chestii inferioare fiintei superioritatii tale.
      Imi pare rau ca inca mai au loc pe internet unii care arunca cu nefondate aprecieri peste una din cele mai bune clinici veterinare din Bucuresti: CENTROVET. http://www.centrovet.ro

  57. simona zice:

    URGENT!!!!

    Cine stie unde gasesc AZODYL ?catelusa mea are insuficienta renala ,dar in schimb face pipi,bea apa,ureea 140 iar creatinina 10,4 !! am nevoie neaparat de acest medicament ,cine ma poate ajuta ii las id meu : natyy_simona ! multumesc mult

  58. simona zice:

    Sache de unde ai facut rost de azodyl ??

  59. Maria Beck zice:

    Constat cu multa tristete ca din ce in ce mai multe animalute sufera si din pacate mor de uremie. Tratamentul clasic nu a salvat pe nimeni, perfuzii, vitamine, etc. Am gasit astfel de apelluri disperate de ajutor pe mai toate siteurile si din pacate nu am reusit sa ma loghez ca sa pot posta un mesaj. Cine stie cum sa faca sa transmita informatiile de mai jos pt.toti care au nevoie. Din fericire am descoperit, datorita unor doctorite inimoase si adevarate iubitoare de animale, preocupate de noutati si constiente, un medicament, AZODYL, care, este un mix de bacterii care se hranesc cu uree, deci ar fi un fel de dializa. Nu sunt medic vet. si asta am inteles eu, daca bat campii sa ma scuze cei de specialitate. Concomitent se administreaza si IPAKITINE, care reduce fosforul din organism alta toxina care creste si are efecte dramatice asupra starii de sanatate a animalului. Eu am folosit doar Azodyl pentru cotoiasul meu Bobita, un batranel de 14 ani, o minune de pisoi, frumos si buuuuun, toarce si se mangaie de tine cand ii faci injectii. Cand am mers la cabinet, pentru ca brusc a cazut dpv al starii de sanatate, nemaiavand nicio speranta, mi s-a recomandat azodyl si a inviat. Cautati si voi pe google si veti vedea ce si cum. Se mai zice ca daca ii administrezi tratamentul timp de 60 de zile, 1 capsula/2,5 kg. nu va mai face recadere. Deocamdata au trecut aprox.6 luni si pisi al meu e bine, ar manca si pietre, numai ca nu se mai ingrasa, asta probabil si pt.ca nu mananca decat boabe renal. Chiar s-a intamplat sa fure un peste intreg, pe care l-a mancat, si am crezut ca s-a terminat, nu a avut nici-un fel de manifestare negativa. Cum am aflat de acest medicament am postat un anunt pe siteul http://www.animapro.org. pt.ca toti cei care trec prin acest cosmar sa ofere o sansa animalutului iubit. Nu dau nr.cabinetului deoarece medicamentul nu este omologat in Romania si desi nu mi s-a spus in mod expres, cred ca ar fi bine sa nu facem publicitate. Va rog sa ma cautati pe mine la 0762.690.511 sau pe mail beckmaria_46@yahoo.com.Din pacate, in acest moment nu il au, dar urmeaza sa soseasca sapt.viitoare, e importat din SUA. Cred insa ca s-ar putea sa aiba Ipakitine, si cineva a spus ca doar cu el a reusit sa-si salveze motanul. Am uitat sa spun, o capsula de azodyl costa 25 lei. Ipakitine nu stiu cat costa. Va rog sa nu uitati sa postati si pe alte siteuri. Si fara nicio legatura cu subiectul eu ma ocup si de politia animalelor. Daca aveti nevoie de sprijin va rog sa ma contactati. Sunt director executiv la Federatia Romana pentru Protectia si Controlul Animalelor si in aceasta calitate m-am implicat in actiuni de acest gen, atat fata de pers.fizice care comit acte de cruzime contra animalelor dar, mai ales, impotriva autoritatilor nesimtite si criminale.

  60. Av. zice:

    Dar cred ca nimeni nu s-a sesizat ca exista legislatie in Romania,si ca exista si posibilitatea ca weebmasterul care gazduieste acest Blog,sa nu se fi sesizat asupra ilegalitatilor comise aici…

    Eu m-am sesizat,si in consecinta redau cateva linkuri care sunt de studiat si de procesat in beneficiul weebmasterului care gazduieste Blogul…

    http://www.legi-internet.ro/articole-drept-it/probleme-juridice-privind-continuturile-negative-din-internet/insulta-si-calomnia-in-internet.html

    http://www.jura.ro/sc/3/40/drept+informatic/

    Ultimul link mi se pare cel mai bun si util pentru cel care poate face o sesizare in sensul ca este victima…Ip.urile se pot sesiza cu mare usurinta de catre oficilatitati,deci ….

    • warsongu zice:

      Esti avocata vr’uneia din jigodiile alea?

    • constantin zice:

      fa futute n gura in gura de muista,unde sugi pula sefului tau de cacat care ii iei apararea,sa ti fie in gura tot slobozu la ce se fut curvele noaptea….esti o incompetenta la fel ca toti de la ilioara,sa va mancati cacatii unii la altii.in clinica aia sunt doar bulangii si curve……nu sunteti buni de nimic altceva decat femeile sa suga pula si sa se futa in cur si barbatii niste poponari nu stii ce sa faceti.asta e mesajul meu pt avocata aprarii unor medici de cacat……si daca ai ceva de comentat lasa mi nr ca te sun eu…..si poate imi faci si mie o felatie……

  61. Av. zice:

    Deoarece mesajul mi-a fost sters,si weebmasterul nu a luat nici o pozitie in acest sens,ma fac obligata sa readuc in atentia celor ce au postat si vor mai posta pe acest blog urmatoarele…

    Hartuirea in public sau in particular,se pedepseste cu legea..Ip-urile sunt monitorizate de organele abilitate,si se pot folosii ca probe..

    Linkurile sunt urmatoarele..si demn de retinut este ultimul…

    http://www.legi-internet.ro/articole-drept-it/probleme-juridice-privind-continuturile-negative-din-internet/insulta-si-calomnia-in-internet.html

    http://www.jura.ro/sc/3/40/drept+informatic/

    • warsongu zice:

      nu ti’a fost sters nici un mesaj.
      n’am de ce sa ma sesizez, nu consider ca s-a facut vre-o ilegalitate aici, nu stiu de cand adevarul a devenit ilegal… poate doar pentru avocati. daca cineva din spitalu ala de cacat se supara pe ce s-a zis aici il/o invit sa imi invie pisica, sau sa ma pupe direct in cur. si pot fi insotiti si de avocatii care le tin partea. asta este blogul meu propriu si personal, iar cacatii aia eufemistic numiti medici mi’au ucis pisoiu meu propriu si personal. deci in invit sa ma pupe in curu meu propriu si personal impreuna cu avocatii lor proprii si personali. le doresc sa nu aiba un client toata viata lor si sa moara de foame sau sa se reprofileze in meserii prezidentiale de succes gen ospatar si mecanic auto. iar nenea ala care ma flituit pe usa zicandu-mi ca pisicu meu n-are dom’le nici pe dracu sa zica mersi ca nu am venit sa-l bat pana se caca pe el, futu-l in gura de imbecil, pe el si pe tot neamu lui. din pacate am uitat cum il cheama pe prost…dar tin minte foarte bine cum arata. L’as recunoaste dintr-o mie, si pun pariu ca tot in macelaria aia imputita lucreaza. Cat despre sefu al mare, ca am vazut intr’adevar ca i-a dat numele cineva p-acilea, mi se falfaie. Daca vrea sa nu aiba probleme d-astea sa aiba grija ce medici angajeaza sau cum isi profeseaza meseria. daca pe mine m-ar fute cineva in gura pe motiv ca imi fac meseria prost as baga capu-n pamant de rusine si datu in judecata al „calomniatorului” ar fi ultimu lucru care mi-ar trece prin cap. Dar cum suntem romani, si la noi incompetenta crasa face casa buna cu tupeul si nesimtirea ma astept la orice. Oricum, nu retrag nimic din ce am zis, nu am sters niciodata comentariile cuiva decat la cerere, si nici nu am de gand.

      • Av. zice:

        O sa comprim raspunsul si pentru proprietarul blogului si pentru InSanity …

        Am scris la general si nu ma refer la cineva anume..am vazut ca nu numai o institutie este acuzata,ci mai multe..Deci daca cei acuzati citesc,si nu numai la aceasta sectiune,ci la mai toate la care postezi,(ca am avut cazul tau saptamana aceasta in studiu,)au toate cadrele legale sa faca plangere penala..
        Deci..Nu dau sfaturi,doar observ..Saptamana viitoare trag concluzii si iau alt caz in studiu..
        Ai dreptate ca este blogul tau personal,dar ai un webmaster..si acesta trebuie sa fie un pic mai atent la modul de postare a blogurilor..Si este adevarat ca IP-ul poate fi in Guatemala sau in China,dar exista un dar..
        va urez toate cele bune..

  62. InSanity zice:

    Av. si IP-ul tau e monitorizat dar nu de organele abilitate ci de oricine 😉 si Av. ce ti-ar conveni sa scrie lumea parerea despre clinica asta pe internet sau sa vina in fata la clinica pt o demonstratie spontana sau poate chiar o revolta spontana? Si daca tot esti avocata ai auzit vreodata de dreptul la libera exprimare? Cine esti tu de te-ai autosezizat? Si acum ca sa stii si tu cum sta treaba, webmaster-ul acestui blog e un indian din Bangalore, succes in al gasi, ia studiaza legislatia indiana poate mai gasesti ceva.

  63. warsongu zice:

    ma simt deadreptu honorat cacazu meu e obiect de studiu pentru prestigioasa tagma a avocatilor. cat despre institutiile in cauza, aici nu sunt numai acuzate, ci se spune adevarul despre ele. un incompetent este un incompetent, iar cand il faci incompetent nare dreptu de a se simti ofensat. oricum, daca „institutiile” in cauza citesc si se simt ofensate „au toate cadrele legale” sa ne suga pula noua, astora de inca mai plangem dupa animalele noastre pe care aceste prestigioase institutii leau ucis. Pentru ca, nui asa, sunt defapt extrem de competente iar noi suntem niste nemernici care acuzam pe nedrept.
    eu raman la parerea mea, „institutia” in cauza sa multumeasca cerului ca mam rezumat la a scrie pe blog inloc sa ma duc acolo si sa le rup capatanile alea seci de pe umar. Daca faceam asta, conform cunostintelor lor medicale iar fi plouat in gat si ar fi murit de pneumonie…

    Mai dai in pula mea…

  64. Marius zice:

    Nu am avut niciodata probleme cu pisicile mele (desi, pana la urma, au murit), iar pierdeera lor m-a afectat grav, dar daca, vreodata, adopt vre-un animal, si, doamne fereste, se intampla ca el sa se imbolnaveasca, si, nestiind nimic despre salvavet sau orice alta mizerie de clinica la care te duci cu un animal relativ sanatos, iar dejectiile alea umane care ar trebui sa iti salveze prietenul, isi bat joc de el sau aflu ca, de fapt, tratamentul salvator pe care i-l aplica il omoara, m-as echipa cu multa, multa, MULTA rabdare si as afla unde locuiesc cei care sunt responsabili, si i-as invata cata medicina stiu eu.
    „Opa! Ce s-a intamplat aici? Se pare ca ti-am scos ochiul din orbita cu degetul… nu cred ca ti-l pot salva, pentru ca s-a uscat. Cum? Se usuca in cal putin 3 ore? Hai ma, ce, esti tu cumva medic? Lasa, ca stiu eu mai bine. Tzoc! UPS! Se pare ca ti-am amputat din greseala celalat ochi, si te-am castrat fara sa imi fi cerut voie, dar nu-i nimic, se rezolva, iti promit ca ma voi revansa fata de tine prin RUPEREA A TUTUROR OASELOR DIN CORPUL TAU, MIZERABILUlE!”

    Daca cineva de aici vrea sa se implice in vre-o actiune de acest gen, sa spuna doar, ca poate ne strangem mai multi, iar un dobitoc paralizat pe viata nu va fi singurul lucru ce se va intampla gunoaielor de acest gen.

  65. InSanity zice:

    Pentru cei interesati un medicament care actioneaza in aceeasi directie ca AZODYL-ul este IPAKITINE, sper ca o sa va fie de folos

  66. Seceleanu Cezar zice:

    NU VA MAI DUCETI LA ILIOARA!!! O IDIOATA, DIN PACATE TANARA ASA CA MAI ARE MULTE ANIMALE DE DISTRUS, I-A PUS CAINELUI MEU PICATURI DE URECHI IN OCHI. ASTA PUNE IN OCHI TOT CE II CADE SUB MANA. DACA VEDETI UNA TANARA TUNSA SCURT, FUGITI CU ANIMALU! PROBABIL CA ARE STUDII DE FEMEIE DE SERVICIU

    • Alma zice:

      Mai,o fi fost Garrasone,asta asa scrie in prospect,dar eu fug de el,la reactii adverse scrie ca in cazul admin.oculare poate da orbire,glaucom…nu stiu de ce nu-l scot de pe piata.Cineva a pus la un porc de Guineea,a trebuit scos ochiul ca-i iesise din orbita de la medicam.asta.

    • yo yo eu zice:

      Catelusa mea are ochiul umflat si rosu .dimineata era lipit cand m-am trezit si am vazut-o.e cv gen ulcior…si pleoapa s sus si aia d jos….nush c sa fac…nu am incredere sa ma duc cu ea nicaieri dupa ce am citit povestile voastre.:((

  67. tacha zice:

    Ma ingrozeste ce citesc aici !!!Acum 2 zile mi am achizitionat o frumusete de catzelusha din rasa pomeranian.M-am dus frumusel impreuna cu proprietara” bijuteriei albe „,ca o viitoare stapana grijulie ,la dr Radu Ionescu,care are clinica pe b-dul Basarabia ,si despre care auzisem ca e un medic bun ,sa il intreb daca este sanatoasa (este vb. de catel ,nu de jegoasa de vanzatoare ).Mi a garantat ca este intr-o stare buna si am plecat fericita impreuna cu noul catzelush .Cand am ajuns acasa ,am observat ca lucrurile nu stateau tocmai bine deoarece tacha(asa i-am pus numele )tusea destul de des,respiratia era suierata si ii curgeau nasul si ochii.A doua zi m-am dus cu ea la control la acelasi medic care a spus ca e ciudat dar cand a consultat o el era ok…probabil ca a tras curent.Unde?in pat cu mine si fiul meu probabil,ca acolo a dormit toata noaptea sau pe mocheta latoasa din living unde am stat pana la ora de culcare…Cert e ca i-a administrat un polidin,ca antibiotic nu putea deoarece atunci a descoperit jigodia de doctor ca vaccinul din carnetul de sanatate al catelului e nul deoarece nu are parafa medicului,desi cu o zi inainte s-a uitat in carnet si nu mi-a zis nimic :((Deci cum va spuneam ia facut un polidin si brusc am vazut ca vine cu seringa sa ii faca vaccinul.L-am intrebat daca nu ar trebui mai intai deparazitat catelul inainte de vaccin iar el foarte calm m-a intrebat:”dar nu am facut ieri deparazitarea,ca nu mai stiu ?”Bineinteles ca nu o facuse si a renuntat la vaccin deparazitand catelul urmand sa vin urmatoarea zi la vaccin.A doua zi,adica astazi ,nu am mai avut curaj sa merg la el ,deoarece mi s-a parut extrem de nepregatit profesional dupa ce a facut,mai ales ca Tacha tuseste mai tare,iar eu stiu ca nu se face niciun vaccin cat tinp animalutzul este bolnav.Am urcat catelul in masina si m-am dus la…Ilioara,unde mi-au spus ca trebuie sa ii faca 3 zile cu antibiotic si apoi vaccinul.Am inceput azi tratament cu antibiotic,dar spre rusinea mea nu stiu ce.Pana aici toate sunt pe pe linia de plutire.Suntem acasa de 3 ore si totul pare o.k.Acum vine nelamurirea mea!Am nimerit la acel dr.Lescai,parca,despre care am citit numai lucruri rele aici.Sunt complet derutata…Daca continui un tratament cu antibiotic prea puternic pentru o biata puiutza de 7 saptamani ?Daca de la o simpla viroza ajungem la alte complicatii din cauza incompetentei lui ?Dar daca nu ma mai duc deloc si incerc sa o tratez acasa si ea chiar e grav si moare,cum as putea sa duc povara vinovatiei ?Va rog sa ma ajutati cu un sfat caci sa o returnez pe tacha nici nu se pune problema.E ca si cum as rupe jumatate din inima fiului meu care o indrageste ca pe surioara lui mai mica.Am vrut sa ii facem un prieten de joaca fiului meu iar acum sufar de insomnie si mustrari de constiinta.Astept un sfat bun cu nerabdare!

    • Alma zice:

      Acel doctor oricum e timpit,dupa antibiotic se asteapta o saptamina sa se elimine din corp,apoi se vaccineaza,el trebuia sa stie,insa trebuia si sa iti ia banii mai repede,nu?Deci tot nu ai nimerit bine,in final.As fi curioasa ,ca a trecut mult timp,dc.ti-a trait animalul,caci cu asa doctori….

  68. bitza zice:

    Buna all…. Am o intrebare si o necesitate urgenta de ajutor…ieri prietena mea sia cumparat un caine de la un baiat{barbat} din harghita{miercurea ciuc} are 5luni puiul iar ea nu prea se pricepe la caini dar la luat ca la vazut in brasov pe propietar cu cainele ia placut si din vorba in vorba propietarul cainelui ia zis ca este de vanzare si ea la vrut dar din pacate ia zis ca nu are carnetul de sanatate la el dar ca il va trimete prin posta zilele acestea iar ea a fost de acord{mare prostie si mare lipsa de experienta} acum dimineata a inceput sa faca diaree multaaa si ceva gen apa dar foarte foarte mirositoare si pe urma daca nu face diaree vomita pe gura dar tot in genul acela de apa colorata ca diareea si miroase la fel de urat…este un pic umflat la burtika ce se poate face va rog din suflet…ea pana acum ia bagat pe gat 2pastile de furalizadon si ia fiert acum orez cu legume sa ii dea dar tin sa precizez k nu mananca nimik si bea in coontinu apa cineva mia zis in loc de apa sa ii dam ceai de menta..veterinaru vine abia peste2zl din concediu…va rog din suflet sa nu ma certati sau sa ne certati stim unde a grasit {carnetu si altele}dar dati-mi niste sfaturi .. Va multumesc. {catelul este pui de saint bernard}

  69. Anca zice:

    Rottweilerul meu a murit azi de insuficienta renala grava……ei il tratau de ficat……sa aveti (toti medicii veterinari) o moarte ca cea a cainelui meu ……nu stiti decat sa luati bani pentru nimik…….

  70. Popescu zice:

    Ofer doua cutii de Ipakitine ( de 50 g) gratis, cui are nevoie de ele. Este un inlocuitor homeopat pt Azodyl, dar trebuie sa intrebati medicul veterinar inainte. Din pacate pentru pisicuta mea a fost prea tarziu….Nr meu de telefon este 0769737192 si sunt din Bucuresti. Multa sanatate pisicutelor voastre.

  71. Popescu zice:

    Referitor la anutul meu de mai sus cu Ipakitine, nu mai e valabil, le-am dat.

  72. mamateckel zice:

    Dupa tot ce am citit vreau sa va spun ca, desi medicina veterinara din Romania e la pamant, suntem datori, ca „parinti” de animale, sa ne informam foarte bine inainte de a ne lasa pe mana tuturor sarlatanilor !! In acest fel le-ar pieri si afacerea , si tupeul profesional, pe care il cultivam noi insine, aducandu-le material didactic!
    Am citit lucruri rele despre dr.Radu Ionescu, sau care ar parea rele daca am fi total profani. N-am nicio legatura particulara cu acest medic, in afara celor povestite in randurile urmatoare :
    Am avut un teckel extraordinar si foarte iubit, care a inceput sa slabeasca brusc si dramatic. L-am dus la consult in sectia Facultatii de Medicina Veterinara din sectorul 2, unde un dealtfel bienvoitor doctor ne-a spus ca e parazitat si ne-a recomandat tratament si…rabdare!
    Dupa o saptamana l-am dus la o „second opinion”, la dr Ionescu, care si-a dat seama rapid ca e vorba de un cancer limfatic! Ni l-a tratat cu toata speranta si daruirea unui doctor. Ne-a daruit inca o vara, catelul si-a revenit, s-a ingrasat… cine are catel, si mai ales soricar :)…n-are nevoie de detalii. A renascut precum calul care a mancat o tava de jaratec, si a facut multe ispravi in ultima lui vara. A doua cura de citostatice n-a mai avut insa puterea sa-l salveze, si ne-a murit, tot asa viteaz cum a trait. (Vreau sa va spun ca acest doctor, care nu are dealtfel nevoie de nicio reclama suplimentara, nu practica eutanasierea. Nu ca ne-am fi dorit- in nici un caz!!! ).
    Dupa un timp….si pentru ca avem copii, care ramasesera destul de afectati de ce se petrecuse, am „adoptat” o fetita teckel! Care, din pacate, dupa un accident, a trebuit sa treaca printr-o operatie de amputare a unei labute, pana sus, la umar -la acelasi doctor, si in conditii riscante. E a treia zi de la operatie. Toate merg bine, dar noi inca avem emotii. Baiatul meu a scotocit tot internetul si mi-a spus sa fiu linistita, ca operatia e foarte frumoasa si mica, in comparatie cu ce a vazut el- inclusiv in tarile in care animalele au parte de mai multa grija si respect!
    Catelusa mananca cu mare pofta, latra si fuge prin casa! In cele trei labute.
    Vreau numai sa va spun ca, daca aveti nevoie de un loc in care animalul sa fie mai important decat stapanul si decat veniturile firmei, va sugerez cu inima impacata sa luati in considerare si aceasta varianta. E Craciunul si m-am gandit ca poate aceste randuri vor scuti de chinuri sau poate chiar vor salva un suflet nevinovat de catel, vreodata.
    Si inca ceva – fara suparare : cand mergeti la veterinar, trebuie sa aveti tare bine organizat in minte tot ce ati observat in privinta animalului vostru!! Si sa OBSERVATI, in primul rand. Ei nu pot vorbi si nici macar plange. Nici cand va duceti copilul la doctor nu-l lasati in camera de garda si fugiti la o tigara, nu? 🙂 (asta e in mod special pentru mamica acelui catelus cu tuse, care umbla din dr in dr ).

  73. liza zice:

    jecmaneala! nu va duceti la ilioara!

    sunt niste jecmanitori …… ptr trei fire 460Ron.!!!!

    subscri celor de mai sus
    sa ii manica canii

  74. Dobra Marius zice:

    Am un setter irlandez in varsta de 10 ani.De la 9 ani a inceput sa faca prima tumoare in stomac.De atunci pana acum l-am operat de 5 ori la ilioara si a fost bine.Nesimtiti de asistenti si mai ales Lescai nu au vrut sa zica adevarul acela ca boala va recidiva.La a 5 operatie mi-a zis ca daca mai face din nou va trebuie sa il eutanasiez atat de simplu si direct.Fiecare operatie cu medicamente tratament tot au sarit de 17 mil insemnand peste 85 de mil.Am reusit sa ii prelungesc viata cu aproape un an timp in care a suferit aceste operatii.Acum este in metastaza am fost la alt cabinet veterinar si doctorul de acolo mia zis sincer ca si daca il opereaza va recidiva in maxim 2-3 saptamanii,singura solutie fiind eutanasierea.Plang si ma gandesc cum sa raman fara fratioru meu 😦

    • Dorian zice:

      Imi pare teribil de rau sa aflu aceasta intamplare atat de trista. Am aflat cautand pe cineva care sa il ajute pe Belfast, setterul meu, copilul meu, de 11 ani. Este sanatos tun, insa asa este viata, nedreapta. Sunt intr-o situatie care nu pare a avea iesire si caut pe cineva sa ne ajute, care sa il adopte pe Belfast. Va rog din suflet, daca dumnevoastra sau cineva cunoscut are dorinta sa ne ajute, va rog spuneti-mi. Poveste pe scurt este aici :
      http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=65790
      Mi-ar placea sa va trimit pe o adresa de e-mail mai multe poze cu Belfast…
      Dorian

    • Alma zice:

      Daca mergeai in facultate la chirurgie nu era mai rau,era mai bine.Cred ca intri in categoria snobilor care cred ca dc.dau o poala de bani musai e si calitate.Cand ma gindesc ca is atitia amariti care nu au citeva milioane sa-si opereze animalul in cabinete normale,nu de fitze,cum facusi tu…..e prostie curata sa platesti atita,fara sa mergi si la altii sa te interesezi de tarife.I-ai prelungit viata chinuindu-l cu atitea operatii,esti egoista,cica te gindesti cum sa ramai fara el,deci la el nu te gindesti cit a suferit,treaba e ca tu nu suporti sa-l pierzi.Cum am zis,o snoaba si-o egoista.

      • Dobra Marius zice:

        Poate iti vezi in pm de treaba ta saraco ! Nu vezi ca esti proasta de bubui ? Dobra Marius ti se pare nume de fata sau de baiat ? Mars la sapa si numai imi ta si sfaturi si numai ma jigni ca te fac de boala copiilor ! Eject !

  75. dinu bianca zice:

    eu am fost acolo cu o catelusa superba gasita pe strada si din pacate am ramas cu gust amar din cauza jegului ala ce se cheam dr.elefterscu.a recunosscut cateau ca el o operase,mi a spus povestea ei si ca nu se mai poate face nimik pt ea si ca sa platesc 1.600.000 sa o ucida si sa o las sa fac experienta pe ea,din pacate l am injurat de toti morti si am plecat.dar nu eset numai salvavet care sant niste macelari,mai snat si alte cabinete……dar s au facut doctori doar ca sa fac bani ca nu le pasa de animale…singurul om care a salvat catelusa a fost decanul fac.vet. asa ca te inteleg cu motanul tau,ca eu am avut mai multe animale si unii dr.le au omorat pt ca nu aveau timp sa le faca analize.am avut alta catea,am fot la dr.pt radiografie,si cika avea un ac in gat tocamai la ceafa…..a fost mare uimirea,cat pe ce sa ii taie gatul veterinarul,pana un dr batran a cerut radiografie din nou,si ce credeti ca era.uitase dr. scobitoarea pe masa……asa ca nu va mirati de cruzime,si prostie crasa la dr

  76. medic veterinar ardeal zice:

    Man… esti chiar prost ! Te inspiri de pa net si faci pe doctul ! De acolo stiti voi medicina mai bina decat noi. Da o stiti prost. Ca voi. Sa va explic clar, ca pentru ai mai tampiti bulangii ! Aflati ca in sindromul renal la motan, pe langa afectiunile vezicale exista si cele renale si sistemice. Starea uremica de care vorbesti tu boule, nu e compatibila cu viata. La oameni un astfel de bolnav trebuie neaparat dializat, ma pula! Dializa inseamna ca il pui la un aparat destept, care ii filtreaza sangele, ma coi belit. Altfel omul moare cum a murit si motanul tau care face cu ochiul. Un motan foarte dragut, trebuie sa recunosc. La nivel european ( Federation of Veterinarians of Europe), in Codul de Buna Practica Veterinara, nu se precizeaza astfel de manopere in medicina veterinara. Adica pe intelesul unui putoi ca tine, nici acolo unde te holbezi tu pe Animal Planet in State, nu se dializeaza animale aflate in precoma uremica. Ba puloi prost, un motan uremic nedializat tot moare. Apoi trebuie sa mai sti ca vezica urinara nu e ca un prezervativ pe pula ta mica. Imagineaza-ti ma scula de cacat ca daca iei un balon si il umfli iar apoi pictezi ceva pe el – sa zicem ca scri ca esti un mare dobitoc – apoi lasi sa se usuce – si a doua zi il umfli mai mult. Ce se intampla Man cu pictura ta de cacat? Se sparge ba coi bleg. Tot asa si la bietul tau motan. Vezica s-a destins peste masura iar vasele de sange s-au spart definitiv. Mai mult de atat , asta se numeste glob vezical. Distensia asta maxima a determinat deasemenea si alterarea structurii peretelui. Vezica are o dinamica simpla, se goleste si se umple ciclic. Dar acest joc are anumite proportii. Cand vezica se umfla prea mult, musculatura ei se duce dracu. Chiar daca e golita, ea nu se mai face mica, nu mai respecta dinamica normala, fiziologica, ba pulache!. Echografic apare ca o carpa, nu mai e rotunda. Si doare mult ba scula blega. Doare si prin vasele sparte se trage urina in corp. Si mai e ceva ba cacatilor, mai e si un rinichi pe acolo. Un rinichi sensibil. Urina produsa de el se acumuleaza intr-un mic rezervor renal numit bazinet. De acolo pleaca in vezica. Daca are cum ba coiule. Daca in vezica e presiune mare urina nu mai are unde sa se duca. Intelegi ba pula? Asta se petrece inainte ca tu sa-ti misti corpul tau de cacat la medic. Rinichiul compromis trebuie transplantat. Ai auzit tu ba cacatule vre-un loc in lume unde in mod regulat se face transplant renal la cotoi? Esti un mare bou, da lasa ca-ti spun mai multe la sfarsit. Asa ca doctorul stia fara sa mai preleveze probe de sange, ca datorita globului vezical acut, cortegiul simptomatic aferent, cuprindea si afectiuni renale grave, alaturi de cele sistemice, cum spuit tu cacatule – uremice. Ba pula, starea uremica determina depletie sistemului nervos central. Adica pe intelesul unui cacat ca tine, ureea e neorotoxica. Daca poti sa intelegi. Fara dializa bietii cotoi mor. Asa ca doctorul a actionat cum trebuie. A sedat motanul, a vidat vezica si apoi a administrat substante antiinflamatorii, detoxifiante si de rehidratare. Da degeaba, ca motanul avea nevoie deja de dializa. Se numeste diagnostic terapeutic. Adica, daca tratamentul reuseste, atunci deja nu s-au instalat simptomele uremice, daca nu reuseste atunci e evident ca distrugerile morfologice pe vezica si rinichi sunt categorice. Da tu esti un cacat mult prea mare sa pricepi. In legatura cu vehementa cu care te adresezi corpului medical veterinar, trebuie sa te informez ba coi castrat, ca meseria asta e o meserie deosebita si nobila. Ca salvezi 2000 de cazuri pe an si iti mor 10. Asta e. Tu ba cur belit daca te faceai chirurg iti imaginezi ca nu iti mureau pacienti? Nu se poate ba, ca asta e profesia. De aia e nobila. Ca exista riscuri si unii au curaj sa le asume. Un chirurg salveaza intr-o viata profesionala 20 000 de cazuri. Crezi ca la asa cifra nu sunt si erori? Esti prost ba belitule la creer! Tu in ce cur de lume traiesti? Ma pula fiarta! Oamenii oricum se imbolnavesc si se vor imbolnavi mereu. Medicii sunt oameni cu curaj, oameni care nu sunt dumnezei. Stiu 400 de medici veterinari deosebiti in tara . Dar tu o sa ramai un coi prajit toata viata ba scula bleaga, dati-as muie dimineata si seara. Ba pula, te-ai gandit ca ma duc maine la procuratura si te identificam cu tot cu pagina ta de cacao? Si te punem sa dai daune, Man, pentru ofensa si discreditarea profesiei de medic veterinar? Hai sa incercam, ce zici? Da nu ba nefututule! Nu ne pierdem vremea cu un coi ca tine!
    Mai bine ar fi sa-ti bagam in gura o pula de cal ,sa ti se scoale acolo de sa-ti rupa mandibula in doua! Iar cand ejaculeza sa-ti inunde si esofagul si traheea cu sperma adevarata de cal sa mori asa cum trebuie! In privinta celorlalti cacati din pagina, lor nu le spun decat ca le-as baga capetele in cur la vaci, si pe la spate as chema cativa magari faini sa le sparga gaoazele. Si de durere sa traga in piept basina autentica de vaca. Sunteti doar niste oarecate prosti. Man!

    • simona zice:

      sper ca nu esti medic veterinar, pt ca da nu cred ca ai terminat facultatea pe bune. stii ceva, nu cred ca e normal sa vb asa cu niste oameni care si-au pierdut animalele.pentru ca eu am pretentie de la colegii mei de breasla. si una din indatoririle medicului veterinar este aceea de ai explica proprietarului ce i se intampla animalutuluilui. si trebuie sa te gandesti ca nu ii poti multumi pe toti, chiar daca le vei face mii de scheme, multi nu vor intelege si tot vor avea impresia ca tu le-ai omorat animalul, mai ales cand sunt sprijiniti in idei de alti colegi de breasla care, cu toate ca nu au vazut cazul, isi dau cu parerea.asa ca data viitoare cand mai raspunzi unui nemultumit incearca sa folosesti un limbaj mai adecvat. multumesc!

  77. warsongu zice:

    domle doctor cristian, io propun sa’mi sugi intai pula, si sa’mi ceri daune p’orma? ce zici? si eu stiu multi medici veterinari buni, preintre care si cel care mi’a explicat de ce a murit cotoiu meu si ce trebuia facut dinainte. acelasi medic care a scapat alti cotoi de la o soarta similara, lucru imposibil probabil pentru veterinarii de teapa ta si a celor de la salvavet. iar ceilalti cacati din pagina, futu’ti mortii ma’tii de cretin, sunt oameni carora le’au murit animalele din cauza unor veterinari ca tine, lua’v’as neamu in pula de cocliti infecti. asa ca iti doresc sa crapi cel putin la fel de interesant ca si cotoiu meu, si in proces sa dai numai peste medici buni la explicatii ca tine, futu’te’n gura de cacat ratat, uscat si razuit de pe perete. hai, treci, da’ma in judecata si cere’mi daune, manca’mi’ai pula, astept cu nerabdare. si sa folosesti ca proba la proces atat imbecilitatile perorate de tine, bai „veterinarule” cat si mesajul in care ti se vede virtutea de medic. muistule, io n’am injurat aici toti medicii veterinari, ci pe aia de la salvavet care mi’au ucis cotoiu din lene si incompetenta. iar daca tu, futu’ti toti dumnezeii ma’tii aleia care tea facut la betie, esti unul dintre ei, atunci meriti sa mori decapitat cu o jumatate de lama de ras. sa dea zeii sa ne intalnim vr’odata, luati’as mortii in pula…

  78. medic veterinar ardeal zice:

    Ie uitati raspunsul retardatului cu pagina.
    De către: warsongu
    10 februarie 2010 10:59
    domle doctor cristian, io propun sa’mi sugi intai pula, si sa’mi ceri daune p’orma? ce zici? si eu stiu multi medici veterinari buni, preintre care si cel care mi’a explicat de ce a murit cotoiu meu si ce trebuia facut dinainte. acelasi medic care a scapat alti cotoi de la o soarta similara, lucru imposibil probabil pentru veterinarii de teapa ta si a celor de la salvavet. iar ceilalti cacati din pagina, futu’ti mortii ma’tii de cretin, sunt oameni carora le’au murit animalele din cauza unor veterinari ca tine, lua’v’as neamu in pula de cocliti infecti. asa ca iti doresc sa crapi cel putin la fel de interesant ca si cotoiu meu, si in proces sa dai numai peste medici buni la explicatii ca tine, futu’te’n gura de cacat ratat, uscat si razuit de pe perete. hai, treci, da’ma in judecata si cere’mi daune, manca’mi’ai pula, astept cu nerabdare. si sa folosesti ca proba la proces atat imbecilitatile perorate de tine, bai „veterinarule” cat si mesajul in care ti se vede virtutea de medic. muistule, io n’am injurat aici toti medicii veterinari, ci pe aia de la salvavet care mi’au ucis cotoiu din lene si incompetenta. iar daca tu, futu’ti toti dumnezeii ma’tii aleia care tea facut la betie, esti unul dintre ei, atunci meriti sa mori decapitat cu o jumatate de lama de ras. sa dea zeii sa ne intalnim vr’odata, luati’as mortii in pula…

  79. medic veterinar ardeal zice:

    Voi nu vedeti ca gasca de retardati sunteti?
    Da-mi pe pagina daca ai curaj numele a 10 medici de seama din Bucuresti!

  80. medic veterinar ardeal zice:

    Deci da pe pagina numele veterinarilor buni. O sa vezi in ce cerc vicios ne inchidem. O sa-ti demonstrez ca si acei veterinari buni au futut la viata lor o pisica. Tu nu intelegi ca sunt si boli de care mori. Tu nu intelegi ca motanul tau avea nevoie de dializa si asa ceva nu se faca la animale? Chiar crezi ca veterinarul bun ti-a explicat bine. Crezi ca veterinarul bun ti-ar fi salvat motanul. Nu vezi ca esti in eroare. S-a gasit un medic mai bun care din spirit de concurenta si-a barfit confratele si invers. Da-mi numele celui bun si eu iti dovedesc ca o sa gasesti nasoli pe alte situri si despre el. Voi nu aveti un echilibru, nu sunteti realisti. Aveti impresia ca totul se trateaza. Sti ce fac eu cand intalnesc un caz din asta? Incurabil. Il trimit din prima zi la facultate. Si cand fac asta de obicei moare. Moare pentru ca asa se intampla la unii motani, si tu nu poti sa ai decenta sa intelegi asta. Spune numele celor 2 medici, al bun si al rau. Sa-i punem impreuna.

  81. medic veterinar ardeal zice:

    De ce nu te-ai dus la timp la medicul bun? Daca ai vazut ca trece timpul? Totdeauna se gaseste un medic bun sa explice unora ca voi, dezaxati, fatul ca el l-ar fi salvat. Eu salvez 8 din 10. O cifra buna. Si cu toate astea la ce folos daca ceilalti 2 au stapani ca tine? Acum ti-am scris pentru tine. Daca intelegi. De acum nu mai primesc nici un motan uremic. E bine? Ii trimit pe toti la altii. E ok? Eram un doctor bun daca reusam sa salvez 8 din 10. Da tine cineva scorul, te intreb? Mai ma bag eu sa tratez? Crezi ca lupta medicului e usoara? Crezi ca un medic bun iti poate garanta din prima? Trebuie sa lupte. Si pentru asta e nevoie de incredere. Cine imi tine scorul sa stie ca sunt cel mai bun medic din oras , ca reusesc prin lupta sa salvez 8 din 10, daca unul ca tine ma face praf pe internet?
    Ere mai bine sa ramana intre tine si acel medic, era mai bine sa evaluati morfopatologic rinichiul. Era mai bine ca cel care ti-a dat explicatia sa o faca de fata cu celelalt coleg care s-a luptat. Era bine ca discutia sa fie la facultate la clinica de morfopatologie. Poate ca undeva adevarul e la mijlor.
    Sunt si medici incompetenti, dar se stiu si tu aveai obligatia morala, ca barbat descurcaret sa duci motanul la cel mai bun.
    Eu cred ca in aceste tipuri de afectiuni, indiferent de medic, sau tratament, cu cele mai simple manopere pacientul scapa daca nu sunt modificari esentiale.

    Asa ca te rog sa-mi dai un sfat. Eu sunt cotat in orasul meu destul de bine. Salvez 8 din 10 cotoi. ce sa fac daca nimeresc sa fie proprietar unul ca tine, la unul din cei 2 motani care nu supravietuiesc?

    • Alma zice:

      Parca ti-ai mai revenit,te-ai coborit oricum la nivele joase cu vocabularul,nimeni nu si-ar trata animalul la asa un veterinar dezaxat cum te prezinti,cu semne de schizofrenie,violenta,vulgaritati.Ardelenii au bun simt,tu esti exceptia,ai dat cu bita in balta si e tarziu sa stergi prima impresie.Oi fi medic bun,te-ai discreditat insa ca om.

  82. warsongu zice:

    bai fratele meu, daca io vin cu cotoiu la tine siti zic nu sa mai pisat de o zi-doo deci blocaj renal, ii faci analizele la sange dupa cel intubezi? te uiti sa vezi ce nivel are ureea si creatina? cum raspunde un cotoi la medicatie daca astea doo sunt usor crescute (dupa o zi doua de la blocaj) si cum raspunde cand sunt de 10 ori mai mari decat limita maxima dupa 4-5 zile? io mam dus cu matzu, mi l’au intubat, l’au stors, mi’au luat o gramada de bani si m’au trimis acasa fara nimic. „Sigur nu mai trebuie nimic?” am intrebat… „N’are dom’le nici pe dracu, asa e rasa lor!” a venit raspunsul. Si am avut incredere, ca doar era cel mai mare spital veterinar, nu’i asa? iar eu nu ma pricep, cum sa contrazic medicul? cand dupa cateva zile m’am dus la alt medic, primul lucru pe care l’a facut a fost sa’i analizese sangele, iar nivelurile erau enorme si uremia era la ea acasa. era deja prea tarziu. acum spune tu, asa faci tu cand vine un pisoi cu blocaj renal? intubezi, storci, si trimiti acasa fara sa iti faci probleme de o infectie, de analize, de tratament? si vrei sa’mi spui ca nu ar fi raspuns bine la un tratament daca i l’ar fi facut inainte ca uremia sa se fi instalat? intradevar, cotoiu ala a murit si din vina mea, pentru ca am fost imbecil si l’am crezut pe idiotu ala, ca n’are nimic si ca o sa’si revina…dar raman la parerea mea. daca a rfi facut analizele atunci cand m’am dus si ar fi inceput tratamentul aferent tot atunci pisoiul ar fi trait si acum. las’o dracu mai omule, ca nu toate blocajele renale sunt fatale si nu e nimic de facut.
    felicitari daca esti un medic bun, si scuze ca te’am pulit. nici tu nu ai fost mai politicos de altfel. am suferit mult dupa cotoiu meu, si nu as reactiona asa daca as sti ca nu se putea face nimic. dar s’ar fi putut, si asta ma scoate din minti.

    • madeleine zice:

      Te rog, ne-au trimis acasa cu niste picaturi de pus in apa pentru a nu mai face nisip/pietre/cataroaie la rinichi (in septembrie 2007 aceste picaturi costau 40 de lei). I-am intins banii rugandu-l sa ii faca analize de sange si nici nu s-a uitat la mine. Asa ca v-as ruga sa incheiati aceasta discutie. Cotoiul nostru a murit cu ochii la noi implorandu-ne sa-l ajutam.

  83. warsongu zice:

    *intubat= a se citi sondat, ca nu’s medic in pula mea.

    • Ionica zice:

      In conformitate cu legea afisata mai sus,acest blog,proprietarul si cei care au postat aici vor fi actionati in judecata.Acest blog este urmarit de catre organele abilitate de 8 luni,este monitorizat si dat fiind ca avem dovezi clare de instigare la violenta,defaimare publica si jigniri repetate aduse unor persoane particulare ,ori institutii publice se va actiona in conformitate cu legea.

      • warsongu zice:

        1. vezi ca ai uitat legea
        2. exista un disclaimer cu privire la commenturi
        3. personal nu am facut decat sa spun adevarul despre incompetenta celor de acolo, iar comentatorii intaresc. publicitatea negativa, tovarase, nu e ilegala. este doar o consecinta a incompetentei.
        4.@Marius, stai linistit ca nu te da nici dracu in judecata, postul tau e probabil cel mai inofensiv.

  84. Dobra Marius zice:

    Sterge-mi si mie postul de pe numele Dobra Marius te rog frumos.

  85. iubirea zice:

    Mai fratilor,voi nu vedeti ca astia sunt macelari?la ce mai mergeti cu bietele animalute la ei?Doar de dragul de a le baga bani in buzunare?Ei sunt medici?Le’ar trebui lor un consult la cap,sa vada un specialist neurochirurg daca au toata materia cenusie n cap sau este imprastiata pe undeva prin atmosfera.Urat mai DOCTORILOR din partea Dvs. ,pacat,ca a’ti depus acel juramant 😉

  86. InSanity zice:

    Hai nu zau Ionica ,da-ma in judecata Ionica sa vezi ce detasat castig, si tu o sa fii anchetat pentru scurgere de informatii intr-o ancheta in desfasurare. Ionica….instigarea la sex se pedepseste? Adica daca spun sa te frec in fund pot fi incadrat la tentativa de viol?

  87. Dobra Marius zice:

    Sterge-mi si mie postul de pe numele Dobra Marius te rog frumos warsongu.Adica acesta Dobra Marius Spune:
    ianuarie 26, 2010 la 11:13 am

    Am un setter irlandez in varsta de 10 ani.De la 9 ani a inceput sa faca prima tumoare in stomac.De atunci pana acum l-am operat de 5 ori la ilioara si a fost bine.Nesimtiti de asistenti si mai ales Lescai nu au vrut sa zica adevarul acela ca boala va recidiva.La a 5 operatie mi-a zis ca daca mai face din nou va trebuie sa il eutanasiez atat de simplu si direct.Fiecare operatie cu medicamente tratament tot au sarit de 17 mil insemnand peste 85 de mil.Am reusit sa ii prelungesc viata cu aproape un an timp in care a suferit aceste operatii.Acum este in metastaza am fost la alt cabinet veterinar si doctorul de acolo mia zis sincer ca si daca il opereaza va recidiva in maxim 2-3 saptamanii,singura solutie fiind eutanasierea.Plang si ma gandesc cum sa raman fara fratioru meu

    • warsongu zice:

      am mii de commenturi, mi’ar loa ore sa’l gasesc pe asta. stai linistit ca nu te da nimeni in judecata. nu exista baza legala care sa considere nimic ilegal din postu asta. e ca si cum daca ai cumpara paine stricata si ai comenta ca magazinu cutare vinde paine stricata ai intra in parnaie… ce naiba ma, va luati dupa toti sifiliticii. ma fut in spitalu lor de cacat, miau omorat cotoiu, si se vede clar ca nus singuru. hai sa vad pe ce baza ma dau in judecata, mancamiar pula

  88. InSanity zice:

    Ionicaaaaaaaaaaaaa ai disparut tata? Vreau citatiia mea, uite eu mai instig la ceva, fratilor nu va duceti la Mickey D ca va ingrasati de la junk food, mancati sanatos, numai legume si fructe , uite ma Ionica ca mai ai un proces.

  89. aicha zice:

    Niste incompetenti peste tot, cretini care iau o gramada de bani fara chitante, evazionisti imputiti care omoara animalele pe bani iar noi, iubitori de animalute (am un motan ffff bolnav cu care am fost la 5 medici din Galati si degeabaaaaaaaaaa..) ne lasam prostiti de nemernicii astia care ne jecmanesc pina la piele.

  90. Ultras zice:

    Exista o metoda pentru salvavet ! Caramizi in toate geamurile ! Datii in morti lor de zombi urati !

  91. andrei zice:

    sunt cei mai buni doctori acolo adevart scumpi da eu vroiam sa imi castrez pisica la un dasta de cartier si trebuia sa vin sa ii fac tratament si sai ii scoata firele am mers la ilioara ca sunt prieten cu un doctor de akolo si nu a trebuit tratament niki sa ii scoata firele deci sunt cu mult peste cei de cartier si in plus e SPITAL VETERINAR

  92. LAURA zice:

    feriti-va de medicul vet Harbuz, e un cretin care face meseria asta doar pentru bani, nu iubeste animalele si chiar nu e bun de nimic !!!

  93. Abc zice:

    Sa le iau neamu in pwla la tot stafful medical de la ILIOARA ! Sa ii vad cu mainile pe piept pana de Craciun sa dea Dumnezeu !

  94. alina stoicescu zice:

    nu faceti gresala sa ajungeti la SPED VET din strada cobadin este o clinica de macelari cu diplome cumparate duci catelul pe picioare si l iei in sac este o adunatura de studenti condusi de un bou mai mare ca ei adica domnul doctor care si in momentul de fata face experiente pe catelusii dumneavoastra credeti ma ca nu sunt singurul care va aduce acest aspect la cunostinta incercati sa ajutati catelul nu sa l bagati in groapa
    sper ca acest anunt sa va ajute in alegerea unui alt cabinet mai bun

  95. liviu zice:

    aprob cele de mai sus
    asa este
    am fost cu catelusa care era in travaliu pt a nu se mai chinuii sa i fac cezariana
    si ce credeti? mi a dato la pachet cu pui cu tot .
    adica intr un sac care avea destinatia incinerare
    inainte de toate aducandu mi la cunostinta ca totul va fi ok
    dupa care mi s a adresat cu o aroganta maxima sa nu l mai stresez
    asa ca va rog si eu insistent daca va iubiti catelul cel mai bun prieten al omului
    ocoliti aceasta clinica SPED VET

  96. george zice:

    SPEED VET clinica de incompetenti criminali cu preturi de cazino
    va ti batut joc de animale ar trebuii sa ajungeti pe mana politiei
    daca nu sti sa faci o treaba nu te baga sa iei viata unui catel nevinovat care vine sa ceara ajutor
    lasa pe altu care se pricepe
    sunteti cei mai mari dusmani ai catelului
    lipsitilor de caracter
    nu meritati decat sa fiti condamnati la moarte
    criminalilor cu sange rece

    • turlete zice:

      dar ce ati patit sunt si eu cu catelusa la ei si incep sa ma sperii…………..?

      • Nona zice:

        sI!? cum vi s-au parut!? eu nu ma mai pot duce la alt cabinet/clinica. doar Speedvet. sunt aproape, sunt oameni inimosi si profesionisti, sunt pionieri in domeniul lor, mai ales pe urgente. e destul de probabil ca multi dintre cei care sriu aici sunt colegi de breasla/studenti, oameni plini de ura, de rahat care nu inteleg ca veterinarii sunt 100% liberali si deci 100% dependeti de incasarile lor (adica de banii nostri). ca nu pot face un serviciu bun fara bani, ca nu pot invata mai mult fara bani, ca nu pot lua aparatura mai buna daca „afacearea” nu merge. da, e 100% afacere, imbecililor. ati vazut voi veterinar milionar, patron de cabinet?! poate doar la New York sau Los Angeles, nu sunt nici acolo. n-au cum. majoriteatea care scriu aici nu inteleg ca un catel/pisica este un PRIVILEGIU si nu un DREPT! un privilegiu pentru care esti 100% responsabil, pentru care nu ai ASIGURARE, tre sa platesti tot tot, nu te ajuta NIMENI, doar banca cu imprumut, care iti ia casa sau veterinarul care te lasa pe datorie. vezi daca te lasa pe datorie la MedLife! Animalele nu spun ce le doare, ca veterinarii „e si ei oameni” cu maini si ochi ca si voi, nu comunica telepatic, tre’ sa vorbesti cu ei, au nevoie de analize si timp si rabdare, ca sa se apropie de un diagnostic. ca daca esti magar e posibil sa fii dat afara pe usa cu un picior in fund. ca daca revii sa te razbuni on-line faci rau altor animale, in fapt, care ar putea sa beneficieze de un serviciu de urgenta. etc etc. orice imbecil scrie on-line, ce-i excreta neuronii intoxicati de ura nascuta din proasta/lipsa educatiei elementare, din lipsa unei minime vointe de autoeducare si disciplina. Ce se intampla pe acest site este reprezentativ/tipic pentru societatea romaneasca. reprezinta o societate cu boli psihice netratatate, poate si datorita a 45 ani de lagar. cine are timp sa ajunga si la psiholog sa-si faca igiena mentala!? din curiozitate am cautat situatii asemanatoare in alte tari, am gasit doar in tari subdezvoltate si paraca in nici una atata ura (pornita din lipsa de educatie pana la urma)
        Daca vreti sa atacati o clinica pentru ca vi se pare ca ar fi facut o nedreptate, o faceti legal, cazul sa fie judecat competent de unii care stiu despre ce vorbesc. comisia de deontologie nu iarta malpraxisul (cel real). sa vorbesti despre un profesionist, in orice domeniu, fara sa ai competenta in domeniu, se numeste CALOMNIE si este incadrata la „penal”, de pe vremea romanilor inca. logic ca cei buni nu stiu cum sa mai fuga din tara, o sa ramana toata a voastra, sa viermuiti mai departe unii cu altii, fara sens, fara directie, in propriul rahat.
        Imi cer scuze, m-am descarcat si eu in acest WC intelectual. Desi in hazna poti sa arunci oricat detergent, tot o sa puta.

        Speedvet, A&A, Blue Vets sunt clinci bune, energetice, toti fac pionierat in diferite domenii. Eu vreau sa-i vad dezvoltati, sa vad ca schimba acest domeniu, ca devenim si noi competitivi european.
        Cu retinere recomand Ilioara, Marcovet, Di-vet, Centrovet. Sunt cam plafonati.
        Nu recomand Ronavet, Armeneasca si mai ales FACULTATEA DE MEDICNA VETERINARA Buc (ar trebui inchisa!)

      • Pe bune !!!
        Cei de la CENTROVET Bucuresti sunt plafonati?
        Cand ai trecut ultima oara pe la ei? Daca ai trecut vreodata. Cred ca vorbesti doar ca sa te auzi vorbind. Daca cei de la
        Afla de la mine ca CENTROVET Bucuresti sunt CEA MAI TARE CLINICA VETERINARA din tara si asta poate sa ti-spuna oricine are cat de cat habar ce vorbeste.
        Plafonati zici? I idee la cate specializari si conferinte sunt prezenti mediciii de la CENTROVET Bucruresti?
        Despre tratamente photo-oxidative ai auzit? Ozonoterapie, terapii sangvine cu ultraviolete? Zi-mi si mie cum iti rezolva alt cabinet veterninar o infectie bacteriana rezistenta la antibiotice? Ce alt cabinet veterinar stii sa faca aceste terapii? Da si tu un nume macar – ca vad ca te pricepi la etichete.
        Cauta sa vezi despre imunizare, ozon si alte chestii pe la altii…
        Iti pun eu DOAR CENTROVET Bucuresti sunt tratamente si tehnici de tratamant de varf.
        Daca vrei sa faci experimente pe cainele tau (sau pisica ta) mergi la cine vrei tu.
        Daca vrei sa-i faci un bine repede, fara alte complicatii si la sigur CENTROVET Bucuresti poate fi una din variantel SIGURE.
        Merg de peste 20 de ani la CENTROVET si NICIODATA nu am avut ce sa le reprosez. E LA SIGUR, fara improvizatii, dulcegarii si chestii de alea prin care poti ajunge fara sa vrei captiv printre explicatii si tratamente. Multi proprietari de caini sunt mascochisti (ca optiune e problema lor dar ce vina rare animalutul lor?!!) – le place sa fie minigi de pinpong intre varii cabinete care ii perie si le fac/recomanda jumatati de masura.
        CENTROVET Bucuresti – Clinica Veterinara NON STOP – E CE MAI BUNA CLINICA VEERINARA.

  97. atodiresei zice:

    nu doresc sa se faca decat dreptate
    SPEED VET nu stiu de ce sunt atatia oameni suparati pe voi?
    dar cred ca au mare dreptate
    aveti niste servicii de tot rahatu
    ati merita sa fiti rasi in cap si fututi de caini in cur
    aveaiati in farfurie morti cum va place sa i vedeti scarbe ordinare ce sunteti
    sincer cred ca multe zile nu o sa mai ai domnule doctor
    si nu ti doresc decat sa mori si tu in aceleasi chinuri cum ai omorat si tu cateii aceaia nevinovati
    rog din tot sufletul cei care iubiti animalele nu va duceti la SPEED VET

  98. valy zice:

    doamne ce vocabular aveti chiar atit de mult va face placere sa vorbiti sau pentru ca sinteti niste suflete ranite, nu mai aveti cuvintele frumoase si respect fata de cei ce va citesc .respectati-va pe voi insiva ca sa fiti respectati.si nu uitati ´´dr nu este un nemuritor daca a fost a gresit va plati va veni ziua aceea fiti siguri.ma doare sufletul de povstea acelui domn si eu sint o mare iubitoare de animalute.

  99. Berni zice:

    Sa moara in chinuri si din incompetenta altor medici toti macelarii astia care-si spun veterinari!
    Sambata mi-a murit Saint-Bernardul de 4,5 ani dupa ce un dobitoc l-a diagnosticat cu babesioza.
    E asistent,nevasta-sa medic,insa,madam nu trateaza la domiciliu,doar barbate-su isi misca fundu’ pentru bani. N-am vazut analize,nu mi-a scris in carnetul de sanatate,nu mi-a spus ce tratament administreaza(unui alt medic de la alta clinica i-a precizat ca i-a administrat imizol),cerusem Clindamicina-nu mi-a confirmat,nici infirmat ce i-a injectat timp de 4 zile…am vorbit singura…intrebam de ce nu-l perfuzeaza pentru a-l sustine hepatic si renal dar imi inventa motive pentru care nu poate sa-l perfuzeze si ca i-ar face rau…insa,in ultima zi de tratament la el, cand
    i-am spus ca duc cainele la alta clinica mi-a zis ca se afla sub perfuzie(singura zi cand si catadicsise sa-l ia la cabinet chipurile pentru analize si eco),ca analizele sunt foarte proaste si nu am ce sa astept decat sfarsitul,ca nici o clinica nu mi-l va tine la tratament,fiind un caine foarte mare….in fine,mi-a cerut 950 ron pentru care n-am primit chitanta si eu stiu doar ca suma aceasta a fost pentru otrava care mi-a omorat puiutul.

  100. Berni zice:

    Nu am relatat decat episodul care a dus la moartea puiului meu pentru ca la cealalta clinica nu au mai avut mare lucru de facut in urma administrarii tratamentului toxic fara sustinerea hepatica si renala necesara. Sper ca un veterinar cu orgoliu sa nu sara de fund in sus pretinzand ca nu stiu ce vorbesc,mai bine s-ar gandi sa-si faca meseria cu daruire nu doar sa-si umple buzunarele!
    Prea putin ma intereseaza suma platita,ma revolta doar modul in care un dobitoc indolent si cu pretentii de medic,pune diagnostic,trateaza cu ce stie el si cum il taie capul-dupa ureche-si cere bani cu nesimtire fara chitanta…adica smenarul e acoperit! Ei lasa…mai vedem cat de acoperit este!
    Nu s-a intalnit hotul cu prostul !

  101. mE zice:

    Sper sa crapati tot staff-ul Ilioara odata ! Peste 100 de milioane am bagat in catelul meu la sfaturile voastre handicapatilor si tot mi-a murit ! Nu ma interesa banii,vroiam doar sa scape ! Sper sa va desfinteze cineva odata pentru totdeuna !

  102. eugen zice:

    cititi cu mare atentie ce va spun!!!
    in aceasta dimineata in jurul ore 01:30 am fost la salvavet ilioara cu o pisicuta…pisca,, care de altfel i-am salvat viata daca pot spune asa, din ghiarele a doi caini care trageau de ea ca de o carpa unu de la un capat altu de la un capat. buuun. fiind mare iubitor de pisici, deoarece am si eu una acasa, o persana ff dulce, mi s-a facut mila si am luat-o pana acasa sa vad ce rani a suferit. tot piciorul stang-spate era praf…i-au smuls toata blanita de pe el pana au ajuns la muschi, care si el era ffffffff putin ciupit. in regula. aproape 2 noaptea, foarte stresat…unde sa merg cu ea la ora asta? la ilioaraa…booon. prietena mea cand a auzit de ilioara mi-a spus ca mai bine mergem noi la o farmacie luam un rivanol, ceva anti infectie, o curatam si o coasem noi…PE VIU…dupa ce a suferit din cauza cainilor, mai putea suferi cateva copci…zice ea. acum eu m-am speriat cand am vazut sangele ala, cand am vazut practic tot ce are ea sub blana…muschi, osisoare, vene, etc…si am zis ca trebuie dusa la clinica urgent. MENTIONEZ ca piciorul il putea misca, era „constienta” altfel nu stiu cum sa ma exprim, ba chiar s-a ridicat putin de jos, a baut apa si chiar a reactionat la joaca…se juca cu siretul meu de la adidas…ok semne bune, m-am gandit ca nu e f grav. am luat din caza TOTI banii adica 280 de lei, toti banii mei de altfel pana pe data ce 15 cand luam banii si hai la doctor. la doctor, sa spun mai pe scurt m-am rugat juma de ora dupa ceas, sa bage pisica in operatie, dupa ce el mi-a facut calculul si mi-a spus ca totul ma duce pe la 580 ron. asta nemaipunand la socoteala si tratamentul de dupa, care era si el vreo 100 ron. in cele din urma s-a induplecat, dar ffffff greu, nu vreau sa va explic aici cat m-am milogit de el, ca pana la urma sa o bage in operatie. m-am gandit de la inceput sa stau langa el toata operatia, avand in vedere ca nu e la pret intreg si nu isi va da toata silinta….ca sa scurtez. am iesit la o tigare, m-am intors, pisica moarta.
    Doctor: cred ca a avut si alte leziuni interne, altfel nu imi explic de ce a facut STOP CARDIO RESPIRATOR.
    Eu: dar nu ati consultat-o inainte?
    Doctor: ba da….(pe un tot moale) dar,.,,
    Eu: hai domne ca avea un picior rupt ce dracu, daca o tineam acasa o faceam eu bine
    Doctor: nu puteti sa fiti sigur ce se intampla
    Eu: hahaha ca doctor imi spuneti ca nu puteam sa stiu ce se intampla?? cu alte cuvinte as fi putut avea dreptate?? asa de sigur sunteti de treaba care o faceti? cu gura dvs. mi-am spus ca nu e ceva grav avand in vedere ca se poate misca si chiar sta in picioare.
    …..am scurtat pe cat de mult am putut aceasta poveste cu salvavet…pe viitor….va rog…nu mergeti la HINGHIERII de la salvavet..cu sigurata sunt si alte clinici mai bune decat ei…sa aveti o zi buna!

  103. eugen zice:

    si nu v-am spus esentialul…ceea ce cred ca a omorat defapt pisica…
    doctorul a spus ca o sa ii faca o doza dubla de anestezie, pt. ca citez” mi-e sa nu se trezeasca sa sara dupa masa asta de aici cu toate astea pe ea”
    acum….numai el stie ce i-a facut…pisica avea ochii rosii…adica plini de sange…cum oare s-a intamplat asta…nu stiu. dar daca a facut chestia asta intentionat e clar ca nu e un doctor care sa lucreze intr-o astfel de clinica.

  104. libra zice:

    Ma alatur voua celor de parere ca spitalul de la Ilioara e de rahat ca si seful de clinica-‘doctorasul’ pe care il puteti vedea pe site-ul lor giugiulind un catel, un om fara suflet, o presoana prea plina de doctoratul sau ca sa se uite la un caine simtindu-se jignit doar pt ca i s-au cerut si alte analize decat cele pe care a considerat ca trebuie sa le faca.Nu mi-a venit sa cred cand ne-a pus cainele bolnav de parvoviroza in brate si ne-a spus luati-l acasa ca 2 din 10 scapa, si aveti de platit 600 de RON pt o zi de tratament.Evident la externare nu am primit nici o fisa care sa cuprinda tratamentul facut sau un diagnostic, testul Elisa fiind neconcludent.
    Ce sa va spun, un cosmar si clinica si medicul si asistentii. Ma interb de ce nu se sesizeaza nici o asociatie de protectie a animalelor sau unde se poate depune o plangere privind comportamentul total neprofesional al celor implicati.

  105. Lillee zice:

    Oameni buni…Ilioara e de COMA.
    Erau sa-mi omoare acum 7 ani catelusul…atunci un rottweiler de doar 5 saptamani. Dupa ei am fost la Armeneasca si…tot degeaba.
    Printr-o minune, am ajuns la Dr.Borda si de atunci doar la el merg.
    Este o clinica pe Calea Traian(Labirint se numeste strada).
    Este un medic exceptional, nu am cuvinte dar…doar un sfat va dau, la prima vizita cereti in mod expres sa va vada chiar el animalutul….nu vreun alt medic de acolo…dupa ce ii pune diagnosticul si ii prescrie tratamentul puteti merge si la ceilalti dar nu inainte de al vedea prima oara Dr. Borda.

  106. danyy09899 zice:

    sa sti ca si eu am un pisoias si akum chiar in acest moment e in starea aceea si nu stiu ce sa fac ajutatima va rog 2 medici au spus ca e pe aproape sai bage tub de scos urina dar nu sunt de acord cu asta

  107. Mihaela B. - va recomand un doctor excelent zice:

    Buna tuturor,

    Nici macar nu am avut rabdare sa citesc toate comentariile, deoarece unii dintre voi depasesc „anumite limite” chiar daca sunt manati de indignare si tristete, experiente negative in clinica Ilioara sau alte cabinete veterinare…
    Da, am trecut si eu prin ce treceti voi, indiferent ca a fost vorba despre Ilioara sau alte cabinete veterinare.
    Chiar si cu doctori de medicina umana am avut experiente negative si recunosc ca nu m-as duce a doua oara la acelasi doctor.
    Se intampla si lucruri mai putin placute. Greseala, fatalitate…fac parte din viata.
    De ce sa facem ceva urat de genul publicitate negativa? Va ajuta la ceva? Credeti ca va citi toata suflarea Romaniei ce scrieti voi aici? Eu as uita repejor, sincer. Si credeti-ma am facut „research” pe internet ani la rand si am citit „n” articole negative, pozitive etc.dar am facut-o in scopul de a gasi lucruri bune, utile, nu rele sau articole subiective.
    Eu nu va recomand sa incercati sa publicati date despre doctori care ii puteti recomanda mai departe, astfel incat oamenii sa isi poata nota un nume, un numar de telefon, un specialist etc.

    Eu va recomand un doctor excelent, dedicat, un profesionist, spun eu si nu numai eu, intrucat prin recomandari am ajuns la el la cabinet. Un doctor cu o rabdare pe care nu am mai intalnit-o, un cabinet nu foarte mare la parterul unei vile, nu foarte luxos, dar curat, dotat cu tot ce ii trebuie. Preturile sunt excelente si din cand in cand se fac reduceri si diverse promotii.
    Nu mai vorbim de faptul ca se deplaseaza si la domiciliu: operatii, ecografii, vaccinuri, deparazitari, practic tot ce aveti nevoie.
    Eu va recomand un doctor bun, nu neaparat o clinica, un cabinet. Ca sa ma intelegeti: nu m-am oferit la nici o asociatie ca si voluntar, insa dat fiind faptul ca am gasit un doctor care sa nu ma „jupoaie” de bani, tot ce intalnesc pe strada: caine, pisica, porumbei nu mai stiu cati, ii duc la domnul doctor sa ii vada, sa ii consulte, sa ii opereze ( dupa caz).

    Va recomand sa il apelati cu incredere pe domnul doctor: Cristian Dana 0740-453.802; Cabinet Vet Medical Consulting SRL. Adresa: B-dul Ferdinand I nr. 132 (intersecţia cu Avrig), vis-à-vis de service auto Radacini, Bucuresti . Este stradal, se ajunge foarte usor. Pe site-ul lor gasiti toate detaliile: http://www.vetmedical.ro/ . Sincer, am avut o problema cu cockerul meu ani, dar ani de zile, tratamente peste tratamente, timp, dar mai ales bani aruncati pe geam. Domnul doctor Cristian mi-a vindecat catelusa in cateva zile. M-am intrebat cum este posibil asa ceva? Poate ca nu degeaba oamenii il recomanda la randul lor.

    Haideti sa „publicam” lucruri care sa ne foloseasca, sa ne ajute.
    De exemplu: http://diananitulescu.wordpress.com/2011/11/22/doctorii-care-fac-diferenta-1-veterinarul/

    Cu drag,
    Mihaela B.

  108. Valeria zice:

    Ingros si eu randurile celor nemultumiti, am fost pentro o radiografie de vezica urinara la o pisicuta si au aranjat-o pe lateral incat s-au vazut numai intestinele si apoi mi-au mai cerut inca 70 lei pentru o noua pozitie ,
    Am sesizat clar ca au vrut sa jecmaneasca , cadrele medii si medicii astia tineri sunt niste nulitati profesionale, pacat de medicii buni care isi pun prestigiul in joc (ma refer la colaboratorii de la Fac Medicina Veterinara)

  109. Marius Achim zice:

    Buna ziua ,
    Acum o saptamana am fost la Speed Vet cu un pechinez care avea fractura de cap femural unde l-au si operat ! M-au asigurat ca totul va iesi foarte bine si sunt sanse de 99% de reusita ! Totusi dupa 4 zile am fost la ei la consult deoarece parea piciorusul cam umflat iar ei au spus ca nu are nimic , in fine am lasat cu au spus ei , cand ma duc dupa alte 3 zile la radiografie supriza (piciorusul umflat era de fapt atela pusa de nea chirurg care nu era prinsa cam deloc )! Le-am spus sa imi inapoieze o parte sin bani pentru a face din nou o alta operatie (este de 3 ori mai grea dupa ce prima oara a esuat ) si mi-au spus ca nu imi pot da nici macar un leu ! Niste nesimtiti ! Acum fac a 2-a operatie tot pe banii mei ( primii fiind pierduti din cauza lor + suferinta catelului ) la alt spital mai competent ! Asa ca feriti-vacat puteti pe Speed Vet cel de la Petre Ispirescu cat de mult puteti!

  110. Marius Achim zice:

    Buna ziua ,
    Acum o saptamana am fost la Speed Vet cu un pechinez care avea fractura de cap femural unde l-au si operat ! M-au asigurat ca totul va iesi foarte bine si sunt sanse de 99% de reusita ! Totusi dupa 4 zile am fost la ei la consult deoarece parea piciorusul cam umflat iar ei au spus ca nu are nimic , in fine am lasat cu au spus ei , cand ma duc dupa alte 3 zile la radiografie supriza (piciorusul umflat era de fapt atela pusa de nea chirurg care nu era prinsa cam deloc )! Le-am spus sa imi inapoieze o parte din bani pentru a face din nou o alta operatie la alt spital ca am vazt ca ei nu sunt in stare de asa ceva (este de 3 ori mai grea dupa ce prima oara au facut-o de oaie ) si mi-au spus ca nu imi pot da nici macar un leu ! Niste nesimtiti ! Acum fac a 2-a operatie tot pe banii mei ( primii fiind pierduti din cauza lor + suferinta catelului ) la alt spital mai competent ! Asa ca feriti-va cat puteti pe Speed Vet cel de la Petre Ispirescu cat de mult puteti! Macar daca sunteti asa de buni de ce nu recunoateti cand gresiti ? E normal ca un caine de 7 luni din prostia lor sa faca 2 anestezii in decurs de o luna si pe deasupra sa nici nu imi dea macar o parte din bani pentru a face din nou alta operatie (daca ei nu sunt in stare?) ! Practic am pus cainele la suferinnta degeaba + banii mei dati cadou catre niste persoane care habar nu au de capul lor (cred ca au luat doctoratul pe bani)! Mai bine LASATI-VA de meserie daca nu sunteti in stare sa o practicati !

    RESPECT pentru PROFESIONISTI nu amatori ca voi !

  111. Andreea zice:

    Nu stiu ce vi s-a intamplat voua, dar eu am fost multumita de speedvet. Am fost la 3 cabinete cu catelul meu cand a fost bolnav. La unul dintre ele mi s-a spus ca are o boala virala care se trateaza greu si este de durata, iar la celalalt cainele mi-a fost tratat cu 2 injectii pe nerasuflate si fara rezultat. La speedvet am aflat ca Sparky avea izospora sau ceva de genul, ca sa nu mai zic ca tratamentul care rezolva problema erau de fapt 2 medicamente pe care a trebuit sa i le dau vreo 2 saptamani. Sparky e bine si sanatos acum si sper sa ramana asa. Multa bafta!

  112. mE zice:

    Ilioara = spital de retardati !

  113. Oana zice:

    Si mie mi-a murit catelusa, un ciobanesc german de 2 ani si jumatate, noaptea trecuta, de insuficienta renala… Ne-a luat pe toti prin surprindere pentru ca in prima zi era doar apatica, a doua zi dupa ce am dus-o la veterinar s-a mai intremat putin, dar a treia zi a recidivat brusc si azi noapte a murit. Ideea e ca nu a ingerat nimic, sunt sigura, deci nu a fost intoxicatie sau ceva de genul… Cel mai probabil se pare ca a fost o insuficienta renala mostenita genetic care a evoluat pana in stadiul final.

    Stiu ca sunt multi medici veterinari fie iresponsabili fie slab pregatiti, dar acum mai mult ca niciodata mi-am dat seama ca adevarata responsabilitate o avem noi, stapanii….

    Cainii au un grad de rezistenta foarte mare, duc boala pe picioare pana in ultima faza, de aia cand vedem semne de slabiciune mai severa e posibil sa fie prea tarziu pentru ca boala si-a facut deja de cap „pe tacute”…. si atunci nici macar medicul veterinar nu ii mai poate face nimic

    Cred ca cel mai bun lucru pe care il putem face pentru animalutele noastre este sa le facem analizele de sange o data la 6 luni ca sa depistam din timp orice slabiciune, sa ii ducem la niste doctori bine pregatiti, sa le dam hrana de calitate si….sa ne bucuram de ei cat mai mult, cat timp ii avem…

    Multa sanatate tuturor animalutelor voastre!

  114. Vlad zice:

    Eu am fost cu catelusa mea la ei , la 1 noaptea , pt ca aveau program non stop . Nu putea face caca deoarece i se incurcase parul in zona anusului . Un medic de acolo mi a spus ca este de la glandele perianale , i le a vidat si mi a recomandat sa i pun comprese reci pentru a reduce inflamatia . Ziua urmatoare a facut cistita , cauza fiind aceasta recomandare . Poate daca aveam experienta nu as fi luat in seama sfatul unor manelisti jegosi … Sufera mii de caini din cauza lor si nimeni nu poate face nimic . Oribil …

  115. rottella zice:

    Sunt un client „fidel” de peste 2 ani al cabinetului A&A Medical Vet, femela rottweiler Ella.
    Recomand cu cea mai mare incredere A&A Medical Vet.
    Sunt in Drumul Taberei pe strada Targu Neamt program 24/24.
    Am avut o problema cu catelul si am stat 7 zile la ei in cabinet de la ora 6.00 pana la ora 24.00, in acesta perioada am avut ocazia sa vad foarte multe cazuri tratate de medicii de acolo.
    Sunt oameni iubitori de animale si isi dau toata silinta pentru salvarea animalului.
    In cazul meu, mi-au salvat „nebuna” de multe ori de diferite probleme (stomac, pancreas, tendoane, intoxicatii, tuse de canisa, fisuri oase, piometru).
    Ceea ce ma impresionat a fost faptul ca la cazuri mai grave se intrunesc cel putin 3 medici sa puna un diagnostic, asta chiar daca peretii sunt plini de diverse diplome obtinute pe la congrese.
    Cand am fost la FMVB sa-i fac radiografia de displazie am ramas placut impresionat de cat de apreciati erau toti medicii din aceasta clinica.
    In cazul in care se simt depasiti te trimit la specialisti pentru o a doua parere, NU FAC EXPERIMENTE!!!!!!! s-au oferit sa ma puna in legatura cu o clinica din Ungaria pentru o operatie de displazie!!! ceea ce eu consider ca e lucru mare pentru ca si ei pot face astfel de operatii!!!! (din fericire nu a mai fost cazul, in urma radiografiei s-a dovedit a fi problema de la tendon)
    Eu astfel de medici-doctori-veterinari, cum vreti sa-i numiti, nu pot sa-i consider decat SPECIALISTI!
    DanN

  116. NicuAdrian zice:

    iti inteleg supararea, acum 15 zile mi-a fost omorata catelusa de un veterinar nu ii zic medic ca nu are cum. Erea gestanta si trebuia sa fete, am fost cu ea la un veterinar si a zis ca in cateva zile trebuie sa fete, am asteptat cateva zile si am dus-o la consult la alt veterinar, acesta a zis ca nu e timpu mai trebuie inca 2-3 zile. M-am lasat pe gura lor lasamasi cu totu pe gura lor. Dupa 2 zile am dus-o inapoi ca sa ii faca ceva, ca saraca nu mai dormea, nu mai manca si intruna se chinuia nu am cuvinte sa va explic cat de rau se simtea si cat de tare o durea, au ales sa ii faca cezariana. Dupa o perioada a iesit vraciu afara si a zis ca a murit noi am crezut ca puiisori nu stiam nu realizam ca este vorba defapt de catelusa noastra. a zis ca nu au ce sa ii mai faca a cedat inima. Culmea acu cateva zile zile ca totu si toti is ok si ea si puii, acum nu a mai reusit sa salveze nimica, in plus spunea ca puii is putrezi si sunt morti demult, atunci cemata tii stetoscopu ala in ureche doar ca sa asculti muzicainloc de casti sau nu tea invatat profesoriica ala il folosesti sa til bagi in cur ca sa iti asculti creieri. Imi spune apoi ca a incercat tot sao resusciteze facandu-i atropina, dar bagaias eu adrenalina in inima cand io fii lumea mai draga, oxigent si padele nu ai? am intrebat.
    Raspunsul a fost uimitor ” Nici un cabinet veterinar din Valea Jiului nu are asa ceva” atuni cum mata te apuci sa faci operatii cine va da avize. Sunt oripilat. Va dati seama ca sunt foarte distrus.

  117. Mada zice:

    Mediul on-line romanesc reflecta isteria si non-sensul de care ne lovim zilnic, in viata reala.
    Din pacate, cand vine vorba de animalute, copii nostri de suflet si de cei care practica medicina vet. (buni sau prosti, isi sacrifica sensul vietii pentru asta) ne dam arama pe fata mai mult decat oriunde.
    Deontologia veterinara este la pamant, se vorbesc de rau intre ei (natural, pentru ca nu exista control deontologic), majoritatea celor cu animale (in fapt majoritatea romanilor) au o educatie precara (atat in privinta deontologiei in general, cat si cea medicala).
    Combinatia acestor 2 realitati, duce la mizeriile scrise pe acest blog, ca si pe multe altele.
    In consecinta, medicii buni vor pleca din cauza mediului prost, oamenilor needucati sau educati prost, iar acestia se vor reproduce mai departe populand tara. Stiu cel putin 2 medici care au plecat, nu neaparat din cauza banilor, cat din cauza mediului nesanatos in care sa practici o meserie sensibila, medicina veterinara.
    Pe scurt, ne meritam soarta.

  118. Valentina Constantin zice:

    imi pare rau pentru fiecare animalut care sufera, fie el cu stapan, sau fara, si eu am doua pisici si doi caini, in casa si alti vreo trei la curte… si am o pisica neagra, pe care o iubesc f.mult desi e f.pretentioasa… tocmai cautam o clinica veterinara pentru catelul meu care are probleme dar acum chiar nu stiu incotro sa o mai iau…

  119. camelia geambasu zice:

    In legatura cu Speed vet este un mare rahat impachetat in celofan aurit Foarte multi bani bagati in reclama de pe net si nimic in acel cabinet .Sunt un fel de intermedieri veterinare .Iau catelul si-l plimba prin tot Bucurestiul unde i-i fac tot felul de investigati ex Radiografie pt ca ei nu au ,ecografie pt ca ei nu au ,chirurgie pt ca ei nu au .Au niste aparate de monitorizare a functiilor vitale furate de prin spitale pt ca sunt sigura ca nu au acte la ele ,cu care pacalesc proprietari .Se mindresc ca au facut scoli prin olanda ,eu cred ca au fost doar niste excursi nereusite si niste tentative de raminere acolo ,numai ca aia te usuie daca esti javra si prost pe deasupra .In tot ac context este bine pt Iurcenco ,cel ce coordoneaza ac clica de impostori sa stie ca noua celorlalti ne este bine atunci cind el este arogant cu nasul pe sus ,nu doarme .sta la pinda pt o noua victima pe net .ATENTIE MARE CU AC ASA ZIS CABINET .ESTE O MARE TEAPA UNDE VETI LASA BANI MULTI SI TREABA IOCA .DACA VRETI SA FITI SNOBI SI SA DATI MULTI BANI DUCETIVA DAR DOAR PT TAIAT UNGHI SI VIDAT GLANDE PARAANALE .

  120. Ada zice:

    se da omu’ peste cap sa faca rost de apratura sh pentru animale, zici ca „fura din spitale”, vin specialisti pe domenii (chirurgie, ecografie, cardio), zici ca sunt intermediari. raspund medicii la mailuri si toate intrebarile noastre, stupide sau nu, zici ca „stau la panda”….
    pai sa mai zici ca nu sunt oamenii aroganti cu uraciosi d’astia. eu as fi. din plin chiar.
    tot respectul speed vet!

    • clara t zice:

      subscriu la tot ce zice camelia geambasu. daa sunteti prietena cu domnii cu pretentii de doctori de la speed vet abtineti-va, stiu ca prietenul la nevoie se cunoaste dar aveti putina mila si de bietele animale. nu sunt nevoite sa plateasca pentru prieteniile dvs.

      multumesc

  121. alex zice:

    pt pisicuta cu gingivita:incearca sa ii dai o perioada mancare moale si umeda.trebuie sa ii faci spalaturi locale cu apa cu bicarbonat de sodiu(imbiba un tampon de vata sau o bucata de fasa sterila cu solutia de apa cu bicarbonat si stergei tu gingiile usor pt ca zona e foarte sensibila) iar daca ea poate manca si gingivita nu e avansata incearca sa cumperi stomorgyl de la o farmacie veterinara si roaga medicul de acolo sa iti calculeze doza in functie de greutatea animalului tau.daca ea nu manca e necesar sa o vada un doctor sa sa ii faca o antibiograma sa vada exact despre ce bacterie e vorba si sa-i dea tratamentul cu antibiotic adecvat.

  122. Andrei zice:

    Clinica Salvavet este un dezestru.Din pacate a avut de suferit catelusul meu pe care l-am lasat in pensiune la acesti medici cu platile de rigoare si de o valoare foarte mare.Cand m-am intors sa-l iau, catelul meu nu mai era la aceasta clinica, singura explicatie a fost ca l-au lasat liber sa se plimbe prin curte si a fugit catelul.Tot in acea zi cand m-am intors dupa catelusul meu, am surprins o discutie intre un medic si un client, care negociau pretul pentru o injectie de eutanasiere, vanduta fara bon fiscal. Singurul lucru pe care au putut sa-l zica, a fost sa-mi iau alt catel.
    Nu va duceti animalutul de companie la Salvavet, medicii impreuna cu directorul sunt niste nenorociti! Feriti-va de ei!

  123. achim rodica zice:

    buna seara!am si eu o rugaminte la voi am un iepuras de 2 ani si de 4 zile are diaree in cantitati mici,nu prea mai mananca nu se mai joaca,am fost cu el la fac de medicina veterinara si mi-a spus ca nu este nimic,nu stiu unde sa ma mai duc cu el,stiti cumva un cabinet care se ocupa de astfel de animalute!va rog sa-mi raspundeti pe adresa de e-mail rodyrodica52@yahoo.com sau aici!va multumesc

  124. clara t zice:

    cu toate ca subiectul este despre o alta clinica. cu o revolta peste masura si indignata pana la cer si inapoi sa sfatuiesc sa nu mergeti nici la speed vet, cobadin 4A. asta daca nu va urati animalul si nici nu aveti ce face cu banii. nu am cuvinte sa descriu sila pe care mi-a provocat-o personalul acestei clinici, de a priimul cuvant adresat la telefon pentru programare pana la ultimele care au fost ca dupa tratament de mai bine de o saptamana nu stiau ce a avut animalul. Speed vet e afacere 100%.

  125. Florina zice:

    Mi-a murit motanul tot la ei,acum o saptamana si 3 zile.Cat am mai tinut la el..Mi-au zis ca n-au mai putut face nimic…Nu m-au lasat sa-i vad ce ii fac..Daca au decis ei asa ….sa-l lase sa moara?
    …vazandu-l asa slab:(.Va rog nu mergeti la salva vet!!!Multumesc WarsongII..pacat ca n-am stiut de la inceput:(

  126. ady zice:

    Eu pe cei de la Salvavet, fiindca mi-au omorat un motan, i-am reclamat la Colegiul Medicilor Veterinari dar degeaba, rezolutia a fost total in defavoarea mea. Lucrurile merg asa cum merg in Romania si „dreptatea umbla cu capul spart”…D-l Harbuz Liviu, patronul de la Salvavet, este vicepresedinte la Colegiul Medicilor Veterinari si parlamentar asa ca sa va faceti o idee…!!!???

    • Nisirius zice:

      Dragă ady,pînă cînd nu vom promova noi iubitori de animale o lege este nevoie de o sută de mii de semnături,pentru malpraxisul med. Vet. Nu o să putem face legal nimic,acum poţi să dai în judecată clinica vet cu analizele atasate ,cu facturile plătite,si chemat şi doc vet în instanţă în solidar cu clinica vet ,ceri fisa de tratament şi diagnosticul pus,proba cu înscrisuri, ceri daune morale. Dar,procesul inplică bani si timp.eu o să dau în judecată clinica biovet din buc.

  127. Mihnea R zice:

    Clinica veterninara Speed vet din Bucuresti este cea mai malefica institutie de ingrijire a animalelor. pe langa ca isi bate joc de animale, trateaza stapanii acestora si cu lipsa de respect. Vor doar bani, uitand de etica profesionala. Rusine Speed Vet

  128. Daniela zice:

    Nu stiu daca are rost sa scriu aici, pt ca sunt din Bacău, poate cineva din Bacău va găsi acest comentariu. Te inteleg perfect pentru ca motanu meu e cu un picior in groapa din cauza unui asa zis veterinar si un incompetent. A făcut blocaj uretral in prima fază. S-a ameliorat treaba, tratament, mancare si tot ce trebuie. Nu trece o luna, iar imi face blocaj. Sun măcelarul, ca altfel nu ul pot numi, si ii zic ca iar are o criza si ce putem sa facem? No-Spa. Trec 24 h, motanul meu care are aproape 1 an, nu mai bea, nu mai mănâncă, e letargic si nu urineaza. Se apropie cele 48 de ore fatidice, il sun, ma duc la cabinet unde nu era un ecograf si incepe sa il scobeasca si iar no Spa. Sunați peste 2 ore. Sun, motanul meu nu a urinat si a dormit. Reveniti peste 2 ore. Cam asa fac idiotii in cazuri de blocaje. Așteptați. Am fost la alt dr, un doctor execeptional si de nota 10 care lupta pana in pânzele albe pt pacienții necuvântători. Din păcate, si din cauza macelarului, bietul meu motanel nu mai are șanse. Doar o minune il mai poate salva. Daca vreți sa va salvati animalutul, mergeți cu toată încrederea la dr. Popa Ovidiu, Mara Vet. Macelarului nu stiu daca are rost sa-i dau numele, nu imi face cinste.

  129. Nisirius zice:

    Majoritatea cabinetelor private veterinare din bucuresti,au medici foarte slab pregătiţi,si cel mai grav ,nu iubesc animalele,este doar o afacere. Acum,pe 7 aprilie , medicii veterinari de la clinica „biovet” bucuresti, dr.dorobanţu marian,mi-a omorît foxterrierul sîrmos pe nume ziggy , de 6 ani si jumătate , după 16 zile de tratament gresit pentru boala lyme , provocată de căpusă.

    • Marian Dorobantu zice:

      Am vazut acest post, intamplator, dupa 2 1/2 ani si nu as fi raspuns daca nu l-as fi considerat jignitor , subiectiv, chiar rau intentionat. Faptele au fost urmatoarele : Dl Nisirius s-a prezentat la cabinetul Biovet cautandu-ma pe mine, pentru ca ii mai tratasem si un alt caine in trecut , cu Foxterrierul Ziggy, care era bolnava de cateva zile , diagnosticata cu BABESIOZA , nu Bolala Lyme. Fusese tratata de un alt medic ,insa starea generala nu se inbunatatise , prezenta in continuare febra mare si apatie, lipsa a poftei de mancare. I-am refacut analizele de sange si am constatat ca parazitul Babesia Canis exista in continuare in sangele lui Ziggy. Din pacate s-a mai constatat si aparitia Insuficientei renale acute ( nu hepatice ) si asta inainte de a efectua orice tratament.
      D-lui Nisirius i-am comunicat de la inceput ca prognosticul este grav, i-am comunicat inclusiv posibilitatile de tratament.
      Cele 16 zile de tratament( inclusiv analize) l-au costat pe dl Nisirius – 50 lei – , pentru ca avea o situatie financiara ( mai degraba umanitara) grava, iar toti banutii pe care ii mai avea ii daduse doctorului anterior. Am considerat ca il voi putea ajuta mult psihic , moral ,daca ii voi putea salva cainele. Putea sa plece oricand la alt cabinet, facultate etc. L-am tratat cu experienta sutelor de cazuri de succces, de Babesioza, tratate anterior si cu tot ce am putut eu, medical si uman, la momentul respectiv.
      Din pacate, uneori , poate fi tarziu si mai ales in aceasta boala, in care orice ora in plus cu parazitii in corp produce leziuni ireversibile.
      Nu vreau sa comentez speculatiile terapeutice emise de dl Nisirius pentru ca nu au legatura cu realitatea .
      Pentru ceea ce am facut eu riscandu-mi locul de munca ( prin neincasarea contravalorii serviciilor medicale), infruntand colegii care nu il puteau tolera din cauza mizeriei fizice in care era ( poate nu din vina lui) si mai tarziu a violentei morale,verbale, vad ca primesc in schimb un ” munte” de injurii si abjectii . Acest om nu a inteles nimic din ceea ce eu am facut pentru el, inetelegand ca decesul cainelui ar fi putut sa-i adanceasca prapastia in care l-a aruncat destinul,

  130. Nisirius zice:

    „feriţi-vă de clinica veterinară biovet din bucuresti,este clinica morţii,pentru mine acest dr vet dorobanţu marian este un papagal ,care ar trebui să se facă agricultor,faţa il recomandă,să-si dea demisia ,să facă agricultură ,nu medicină veterinară,la fel îi recomand şi nemernicii ,dr vet iosif mariana o altă nulitate umană. Papagalilor de la biovet, pune-ţi mîna şi citiţi cum se tratează corect boala lyme ,imizolul este cancerigen ,foarte toxic ,în statele unite si comunitatea europeană ,imizol nu se foloseste în babesioză la căţei şi pisici,se administrează antibiotice:claritromicină ,dalacin 300 medicament în farmacii umane,amoxiciclină.imizolul de la prima administrare se poate repeta doar după 14 zile,imizolul nu distruge in totalitate spirochetele care atacă globulele roşii ale animalului.la porci, vaci,imizolul nu se foloseste deoarece aceste animale le mănîncă omul. Foxteriţei mele de 6 ani si jumătate ,i-au administrat imizol 2 zile la rînd ,distruigîndu-i rinichii,ficatul ireversibil. Idioţii astia de măcelari pentru inimă nu iau dat nimic ,pentru anemie doar 3 zile vitamine în perfuzie şi atît .prin urmare, dobitocilor de la biovet,plecaţi la agricultură,că aveţi feţe de ţărâni proşti şi slinosi ,sînteţi etalonul prostiei umane,dar voi nici demnitate umană nu aveţi ,mai bine vă numeaţi hingheri ,nu doctori,să putreziţi de cancer ,idioţiilor

    • Marian Dorobantu zice:

      Am vazut acest post, intamplator, dupa 2 1/2 ani si nu as fi raspuns daca nu l-as fi considerat jignitor , subiectiv, chiar rau intentionat. Faptele au fost urmatoarele : Dl Nisirius s-a prezentat la cabinetul Biovet cautandu-ma pe mine, pentru ca ii mai tratasem si un alt caine in trecut , cu Foxterrierul Ziggy, care era bolnava de cateva zile , diagnosticata cu BABESIOZA , nu Bolala Lyme. Fusese tratata de un alt medic ,insa starea generala nu se inbunatatise , prezenta in continuare febra mare si apatie, lipsa a poftei de mancare. I-am refacut analizele de sange si am constatat ca parazitul Babesia Canis exista in continuare in sangele lui Ziggy. Din pacate s-a mai constatat si aparitia Insuficientei renale acute ( nu hepatice ) si asta inainte de a efectua orice tratament.
      D-lui Nisirius i-am comunicat de la inceput ca prognosticul este grav, i-am comunicat inclusiv posibilitatile de tratament.
      Cele 16 zile de tratament( inclusiv analize) l-au costat pe dl Nisirius – 50 lei , pentru ca avea o situatie financiara ( mai degraba umanitara) grava, iar toti banutii pe care ii mai avea ii daduse doctorului anterior. Am considerat ca il voi putea ajuta mult psihic , moral ,daca ii voi putea salva cainele. Putea sa plece oricand la alt cabinet, facultate etc. L-am tratat cu experienta sutelor de cazuri de succces, de Babesioza, tratate anterior si cu tot ce am putut eu, medical si uman, la momentul respectiv.
      Din pacate, uneori , poate fi tarziu si mai ales in aceasta boala, in care orice ora in plus cu parazitii in corp produce leziuni ireversibile.
      Nu vreau sa comentez speculatiile terapeutice emise de dl Nisirius pentru ca nu au legatura cu realitatea .
      Pentru ceea ce am facut eu riscandu-mi locul de munca ( prin neincasarea contravalorii serviciilor medicale), infruntand colegii care nu il puteau tolera din cauza mizeriei fizice in care era ( poate nu din vina lui) si mai tarziu a violentei morale,verbale, vad ca primesc in schimb un ” munte” de injurii si abjectii . Acest om nu a inteles nimic din ceea ce eu am facut pentru el, inetelegand ca decesul cainelui ar fi putut sa-i adanceasca prapastia in care l-a aruncat destinul,

  131. Nisirius zice:

    Tuturor jegoşilor de criminali de la biovet bucureşti ,cancerul şi sida ,să vă mănînce,să vă trateze cu imizol,ser fiziologic şi furosemid,boala lyme să vă mănînce, papagalilor

    • Marian Dorobantu zice:

      Am vazut acest post, intamplator, dupa 2 1/2 ani si nu as fi raspuns daca nu l-as fi considerat jignitor , subiectiv, chiar rau intentionat. Faptele au fost urmatoarele : Dl Nisirius s-a prezentat la cabinetul Biovet cautandu-ma pe mine, pentru ca ii mai tratasem si un alt caine in trecut , cu Foxterrierul Ziggy, care era bolnava de cateva zile , diagnosticata cu BABESIOZA , nu Bolala Lyme. Fusese tratata de un alt medic ,insa starea generala nu se inbunatatise , prezenta in continuare febra mare si apatie, lipsa a poftei de mancare. I-am refacut analizele de sange si am constatat ca parazitul Babesia Canis exista in continuare in sangele lui Ziggy. Din pacate s-a mai constatat si aparitia Insuficientei renale acute ( nu hepatice ) si asta inainte de a efectua orice tratament.
      D-lui Nisirius i-am comunicat de la inceput ca prognosticul este grav, i-am comunicat inclusiv posibilitatile de tratament.
      Cele 16 zile de tratament( inclusiv analize) l-au costat pe dl Nisirius – 50 lei , pentru ca avea o situatie financiara ( mai degraba umanitara) grava, iar toti banutii pe care ii mai avea ii daduse doctorului anterior. Am considerat ca il voi putea ajuta mult psihic , moral ,daca ii voi putea salva cainele. Putea sa plece oricand la alt cabinet, facultate etc. L-am tratat cu experienta sutelor de cazuri de succces, de Babesioza, tratate anterior si cu tot ce am putut eu, medical si uman, la momentul respectiv.
      Din pacate, uneori , poate fi tarziu si mai ales in aceasta boala, in care orice ora in plus cu parazitii in corp produce leziuni ireversibile.
      Nu vreau sa comentez speculatiile terapeutice emise de dl Nisirius pentru ca nu au legatura cu realitatea .
      Pentru ceea ce am facut eu riscandu-mi locul de munca ( prin neincasarea contravalorii serviciilor medicale), infruntand colegii care nu il puteau tolera din cauza mizeriei fizice in care era ( poate nu din vina lui) si mai tarziu a violentei morale,verbale, vad ca primesc in schimb un ” munte” de injurii si abjectii . Acest om nu a inteles nimic din ceea ce eu am facut pentru el, inetelegand ca decesul cainelui ar fi putut sa-i adanceasca prapastia in care l-a aruncat destinul,

  132. Nisirius zice:

    Bună seara,tuturor iubitorilor de animale,trebuie să ne unim cu toţii,să stîrngem o sută de mii de semnături,pentru a promova în parlament o lege privind malpraxiul pentru medici veterinari.dacă ne unim poate reusim.o stire foarte importantă:la facultatea de med. Veterinară este în funcţiune un aparat din fonduri europene pentru dializă ,la doctorul alexandru.aştept să mă contactati pentru a vedea cum strîngem semnăturile. O seară frumoasă

  133. Vilcu Florin zice:

    Super Clinica veterinara
    Clinica veterinara Armeneasca 34 e cea mai tare frate pe bune ! Am fost pe la mai multi vet dar aseara catelusa mea in varsta de 13 ani care este si cardiaca mi-a facut belele adica pe la 1 noaptea a inceput sa sufle greu si nu se mai tinea pe picioare. Fiindca era mai aproape de mine ( locuiesc la Iancului ) am hotarat sa ma duc unde era un non stop mai aproape de mine si anume la Armeneasca 34. E acolo un medic de garda nu retin cum il cheama la vreo 45 de ani super profy iar asistentii sunt extrem de amabili si bine pregatiti. Catelusa mea avea 39.9 si arata deplorabil iar ei mi-au pus-o pe picioare in 2 ore de am plecat de acolo super fericit. Credeam ca o sa ma rupa de bani dar am platit numai 110 lei si am mai cerut eu niste analize complete ( nu cum le baga pe gat alte cabinete ) si mai dat si pe alea 120 de lei si au fost gata in 30 de minute . Atmosfera misto, lume multe si cafea moka in sala de asteptare, sincer m-am simtit bine desi am avut emotii ca plec fara jumate din salariu de acolo. Sincer cred ca e singurul cabinet unde face de garda un medic adevarat ( si am inteles ca el e in fiecare noapte nu pricep cum poate ) in rest am mai fost la cabinete veterinare unde erau numai asistenti sau studenti pe tura de noapte prosti si aroganti plini de aere de savanti. Nota 10 frate pentru vet-ul ala pacat ca nu am retinut cum il cheama ca ii faceam publicitate gratuita. !

  134. carmen zice:

    Citesc nu neaparat cu stupoare, mai degraba cu tristete comentariile voastre. II multumesc lui Dumnezeu ca m-am retras chiar din anul intii de la U.A.M.V.F.B .. Din dragoste si pasiune fata de animalute am vrut sa incerc, ca o a doua facultate, eu fiind inginer. Am avut insa decenta de a realiza ca ma poate depasi, prin urmare nu am gindit macar sa o mai continui – poate puteam, poate nu – in ideea ca animalutele nu trebuie sa sufere in cazul in care eu ies un medic bou. M-am inscris la cursul de tehnician veterinar, pe care sper sa-l fac cum trebuie si macar pt. sufletelele mele ( pisici, caini ) fiu de folos in cazuri simple sau de prim ajutor. Insa daca doriti sincer un sfat vis-a-vis de un cabinet veterinar, dupa opinia mea f. bun, cu medici sufletisti si competenti, fara a fi o reclama cu scopuri ascunse este PET STUFF. Sunt doua , unul in Militari linga sectia de pol 21 pe str. Desrobirii, si unul in Cringasi pe str.1 Mai. Operatiile complicate si investigatiile se fac in Militari. Pe dr. il cheama Cristian Dan Cristea. Si mai este un cabinet cu doctori o.k chiar la parcul Pod Grant tot in Crangasi. Va doresc mult noroc si multa liniste cu puiutii vostri. Daca vreti sa vedeti copiii mei intrati pe facebook BALESCU CARMEN.

  135. admin zice:

    va dati atata de destepti fratele meu, numai oameni si oameni , mancatori de rahat , vorbiti prostii … ca , cainele meu a fost dus si omoarat, ca pisica mea a murit akolo, dar nu va ganditi in prostia voastra de crescatori imbecili ca din cauza voastra a ajuns in situatia in care nimeni nu ii putea face nimic , sau ca l-ai dus prea tarziu la doctor, fiecare medic are procedurile lui de a pune un diagnostic, va futeti in cur degaba. la uman nu va uitati k sunt niste doctori de nici nu va baga in seama si futeti jobul unui om care a facut tot ce a putut sa salvez o jigodie de animal.
    sunteti de tot cacatul ba prostilor

  136. Copy zice:

    Si eu am trecut pe acolo cu ciobanescul meu cu babesioza care mi.au spus ca nu are ce sa.i faca ca nu se tratează si va muri si mai bn ieutanasiem noi ceea ce nu am facut.o am fost la Popesti vet i.au fct tratament si acuma cainele meu este bine,daca ma luam dupa nenorocitii aia de la Ilioara dupa ce ca mi.au luat si vre.o 500 lei pe analize si nu mai stiu ce omoram cainele.MARE ATENȚIE NU VA DUCETI LA SPIALUL ILIOARA ORICE AR FII

  137. Dobrescu Diana zice:

    Va rog cu lacrimi in ochi sa va feriți de doctorul veterinar Dan Iorga! Este un criminal ! Mi-a omorât cățelul, un Bichon Havanez toy, am fost la el ieri 4 Iunie 2015 pt o operație de sterilizare la ora 17.10 min si la ora 18 a ieșit din operație spunând ca, cățelul a murit de stop cardiac…anestezia pe care i-a facut-o a fost foarte puternica si i-a oprit inimioara acestui cățeluș de 3,900 gr. Va rog, dacă va iubiți animalului nu il duceți la acest doctor pentru ca nu il mai luați in viața!!!! :-(((( Am dus-o pe Sara vie, vesela si pe picioare la el si intr-o ora am luat-o fără viața !!!! O data cu ea, a murit si ceva in noi, o iubeam enorm !!!!

  138. Ufffffffff zice:

    Citesc comentariile voastre si va scriu printre lacrimi. Prin 2002 am fost si eu cu catelusul de 9 ani la Salvavet in Cotroceni, cu o seara inainte imi vomitase si gemea cand il mangaiam pe spate. Am dat peste un pseudomedic dobitoc care a inceput sa ma acuze ca ce ma tot jelesc, ca e vina mea ca-i dau carne zilnic catelului si ca a facut indigestie. 2 ZILE l-a chinuit cu cate 5 injectii , nu mai spun ca le facea ca un dement, catelul schelalaia de durere, ceea ce m-a scos din sarite!!! A treia zi copilasul meu se simtea tot mai rau, bea apa dupa care o vomita, nu se mai putea tine pe picioare. I-am dat telefon plangand in hohote, ce credeti ca mi-a spus : „Acum ce vreti, sa muriti si dumneavoastra, calmati-va, daca moare va luati altul !!???” I-am inchis telefonul si-am plecat la facultatea de medicina veterinara unde i-au facut analizele imediat , electrocardiograma, l-au mai si chinuit cu clisma , Un doctor de acolo, de cum l-a vazut, mi-a zis ca-i in blocaj renal nu e indigestie, pana sa vina rezultatul analizelor. I-au pus o perfuzie si mi-au zis ca daca urineaza, are sanse sa supravietuiasca. Catelusul a dormit linistit pana spre seara cand s-a ridicat brusc, cu pasi ezitanti ( nu avea putere) spre bolul lui cu apa pe care imi cerusera sa-l suspend. S-a uitat in ochii mei cu o tristete de nedescris, eu ma pusesem in genunchi , pe covor langa el si-i vorbeam,mangaindu-l si incurajandu-l ….A venit si s-a cuibarit in bratele mele, si-a pus capul in palma mea si a murit uitandu-se in ochii mei. Si acum plang si mi-e dor de el.Consolarea mea , daca pot s-o numesc asa, era ca imi ramanea fiul lui, un caniche de 4 ani. Anii au trecut si caniche-ul are acum 17 ani, este surd si aproape orb, dar n-am avut probleme de sanatate cu el pana acum 5 zile cand n-a mai vrut sa manance nimic, dormea tot timpul. Trebuia sa-l trezesc ca sa-l scot afara sa-si faca nevoile. Am fugit repede cu el la doctor, i-am zis ca doarme tot timpul si de 2 zile nu mananca, eu credeam ca -l dor dintii, ca mai avusesem o problema asemanatoare din cauza danturii, i-am facut tratament si si-a revenit. Doctorul de data asta imi zice : s-ar putea ca problema cu dantura sa fie cea mai mica problema a lui ,acum!!! AM INCREMENIT! I-a luat sange ( foarte greu, nu-i gasea vena, dupa ce i-a gasit-o nu iesea sangele!!)si fuga la laborator, intre timp l-a pus pe perfuzii, de 3 zile dimineata si seara ii pune cate o perfuzie de 2 ore. De cand e pe perfuzii vomita mult si des un lichid galben si nu se mai tine deloc pe picioare, nici nu mai urineaza, ieri i-a pus sonda:(((( Nu-i dau nicio sansa medicii, spun ca i-au colapsat rinichii, ca e o boala pe care a dus-o pe picioare si acum a cedat brusc???!! Eu sa-l eutanasiez nu pot sub nicio forma, i-am intrebat daca are dureri si mi-au zis ca nu are . L-am dus la 4 medici , pentru c-am vrut sa aud si alte pareri, cum se uitau pe analize si vedeau ureea si creatinina de 7-8 ori mai mari decat valorile normale ridicau din umeri neputinciosi. Unul singur mi-a dat speranta ca daca raspunde bine la tratament se pune pe picioare, cu toate ca ….. varsta e un impediment…. a adaugat in final…Stau si-l mangai tot timpul, de auzit nu ma aude , dar ma simte si se cuibareste , la fel ca tatal lui in bratele mele, cu ultimele puteri. Simt ca cedez psihic, nu pot sa ma opresc din plans, nu dorm de 3 zile, nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu acum……Stiu ca unii medici veterinari si-au ales aceasta meserie pentru ca-i banoasa si nu din dragoste pentru animalute, dar am intalnit si medici sufletisti, dedicati meseriei,care-i trateaza si le vorbesc puiutilor nostri ca unor ingerasi, As vrea ca un medic acum sa faca o minune pentru baiatul meu, pentru sufletelul meu iubit, care se stinge de la o zi la alta…

    • anarhist zice:

      Nu stiu daca te mai ajuta acum… dar hai sa-ti zic de pisica mea. Are insuficienta renala, diagnosticata in aprilie 2014. Ureea si creatinina – valori de vreo 8-9 ori mai mari decat ar trebui (nu mai stiu care din astea doua, aproape sigur creatinina, ailalta de vreo patru ori mai mare). Am trecut-o imediat pe tratament cu AZODYL (o cultura de bacterii care se hranesc cu excesul de uree din organism), un medicament care este adus de prin State, nu-l gasesti decat „la negru”, adica la unele cabinete, dar numai fara factura. Destul de scump, o pastila e cam 1 USD. Si trebuie doua pe zi. La fiecare administrare, o mai suplimentez cu o lingurita rasa de Ipakitine – un borcanel mare (vreo 80 de lei) imi ajunge o luna si ceva. Meniu – exclusiv pliculete de Royal Canine Renal. Mai costa si alea vreo 7-8 lei pe zi (daca stii de unde sa le cumperi mai ieftin – zoofast.ro, pentru ca unele cabinete le dau chiar cu 5.50 lei).
      Una peste alta, pisica mea ma costa peste 200 USD lunar. Dar inca traieste si asta conteaza.
      Sfaturile (gratuite) primite de la Peter, un medic veterinar cu cabinet privat „la tara”, in satul Gulia (Tartasesti), Dambovita.
      Daca este prea tarziu, imi pare rau, dar sper sa citeasca toti cei care vor avea nevoie, candva.

      • Alex zice:

        Salut, imi poti spune de unde iei azodyl? Din cate vad singurele surse sunt „la negru” insa este riscul foarte mare ca medicamentul sa nu fi fost pastrat corespunzator iar din pacate singura sursa care pare cat de cat de incredere are un cost enorm. Numarul meu este 0721543636 , in cazul in care nu vrei sa lasi datele omului aici.

        Multumesc!

      • Eugen zice:

        Eu am sursa de incredere, iau de-acolo de doi ani si nu am avut probleme, costa vreo 480 RON (asta a fost pretul la ultima cumparare, mai demult era ceva mai ieftin) o cutie cu 90 de comprimate. Daca te intereseaza, lasa-mi un mesaj.

      • mirabela voica zice:

        Buna!sper ca pisica ta e bine,te rog spune mi cate kg are de ie dai 2 capsule de azodyl.puiutul meu i a 2/zi si are 3,5 kg.i am dat asa pt ca am gasit un prospect in lb romana unde scria 2pe zi intre 2,5 kg si 4,5kg,dar pe cutie scrie 1/ 5 kg.multa sanatate!

      • Eugen zice:

        Cam 3 kg

  139. Maria zice:

    Hey, eu sincer nu am auzit de salvavet astia…dar pt cei ce au pisicute , toti prietenii mei merg la sos vet la dr neagoe….se pare ca omu’ e super ok si specializat pe feline, n am auzit niciodata pe cineva sa se planga de el. eu am 2 caini si tot acolo merg…

  140. IOANA zice:

    Imi pare foarte rau de ce s-a intamplat la Salvavet eu am patit acelasi lucru la o alta clinica la CARE SA NU VA DYCETI NICIODATA DACA VRETI SA VA SALVATI ANIMALUTUL.L-am internat pe motanelul meu acum 4 zile si astazi l-am luat mort si l-am ingropat!! Clinica se numeste WESTERNVET din CORBEANCA.Comportamentul unor medici de acolo este absolut mizerabil,nu ii intereseaza decat partea materiala,ii mint pe proprietarii pacientilor,iar de preturi nici nu mai vorbim.Daca nu l-as fi luat de acolo mort,nici nu ar fi contat suma ametitoare pe care am platit-o,dar din nefericire acuma am sufletul praf de durere.Atata am avut de spus,sa stiti in cazul in care aveti nevoie de ajutor sa nu ajungeti acolo.

    • Eugen zice:

      Ca iubitor de animale in general, de pisici in special, pot sa-ti inteleg durerea. Dar! Nu trebuie invinovatit intotdeauna medicul daca animalul moare. Nu spun asta ca sa-i scuz pe cei din Corbeanca, nu-i cunosc, dar sotia mea este si ea veterinar si stiu o gramada de povesti de animale aduse la medic in ultimul stadiu de boala cand chiar nu se mai putea face nimic pentru animalele bolnave. De asemenea pot sa-ti spun ca si atunci cand animalul moare, se consuma medicamente si manopera care, din pacate, costa cat costa.
      Acum… mai este si o problema de onestitate a medicului veterinar, care (in cele mai multe cazuri) poate sa-si dea seama daca are sau nu rost sa inceapa un tratament costisitor. Din ce scrii tu, pare ca cei de la Corbeanca nu si-au prea facut multe procese de constiinta, dar e posibil sa ne inselam. Medicii aia ti-au zis cat o sa coste tratamentul? Ti-au zis ce sanse are motanelul?

    • cezar zice:

      Buna seara.

      Ne pare nespus de rau pentru suferinta animalului si a tragediei pe care o traieste mama motanelului Max, dna dr Georgescu Stela.
      Daca ne permiteti si punctul nostru de vedere:
      – motan, Max, castrat in varsta intre 16-17 ani(saisprezece-saptisprezece)
      – s-a prezentat la noi in clinica cu uramatoarea simptomatologie:
      ANOREXIE,ABATERE,ATAXIE,ASTAZIE,HIPOTERMIE,OLIGURIE,DESHIDRATARE,ENOFTALMIE(37,4 grade C),practic era intr-o stare precomatoasa.
      Investigatiile hematologice, biochimice si ecografice precum si sumar urina au determinat in diagnostic de INSUFICENTA RENALA CRONICA (creatinia 9, ureea serica 185).
      Dna dr Georgescu Stela ne-a comunicat ca stia de aceasta boala de mai multi ani.
      I-am comunicat de nenumarate ori prognosticul grav si evolutia acestei boli dar sansa a insistat sa incercam in ciuda faptului ca o situatie de acest tip necesita trasplant renal in medicina umana.
      LA SOLICITAREA IN SCRIS A DNEI DR GEORGESCU STELA, RESPECTIV CONSIMTAMANT ,Max a fost adormit..
      Tariful pe care l-a achitat a inclus si dozari biochimice la 36 ore, perfuzii si restul de asistenta .
      ORCINE DORESTE SA VADA TOATE ANALIZELE PRECUM SI FISA LUI MAX ESTE RUGAT SA NE CONTCATEZE

      Cu deosebit respect
      Echipa Westernvet

  141. Tatiana zice:

    Imi pare foarte rau ca treceti prin aceste momente nefericite. Eu sunt proprietara a doi catei si a unei pisicute si merg la Westernvet de cativa ani deja. Nu am decat cuvinte de lauda pentru maniera in care s-au comportat cu mine in calitate de proprietar si, cel mai important, consider ca si-au facut meseria de fiecare data, indiferent de problemele cu care ne-am confruntat. Inca o data, regret profund ca ati avut aceasta experienta, care nu e de dorit nimanui, insa, in acelasi timp, mi se pare nedrept sa generalizati o situatie particulara, perceputa, evident, subiectiv si sa catalogati cu atata usurinta activitatea unor oameni care pe mine, cel putin, m-au ajutat de fiecare data in situatii foarte diverse, de la interventii chirurgicale la o banala vaccinare.

    • Mihaela zice:

      Referitor la comentariile anteriale despre clinica Westernvet, de ani de zile aceasta este clinica la care ne tratam toate animalele, si nu avem putine. Au pus suflet si profesionalism in munca pe care au facut-o.

      Sunt asistent medical uman si pot sa spunca ca referitor la valorile analizelor nici macar un om nu ar fi supravietuit. Imi pare foarte rau de pierderea de care ati avut parte dar nu trebuie sa dati vina pe medic. Cu acele diagnostice nici macar dumnezeu nu o mai putea tine in viata.

  142. Andreea zice:

    Off…chiar imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Stiu cum este pentru ca si mama a avut un motanel de 13 ani care practic a avut aceeasi boala si ajunsese la fel, foarte deshidratat, nu mai manca si slabise foarte mult..L-am dus la un cabinet iar analizele de sange si parametrii aceia ai rinichiului erau tot cam asa de vreo 7-8 ori mai mari. Am incercat cu perfuzii si tratament si in momentele alea ne-am tot documentat sa intelegem daca are o sansa pentru ca il vedeam cat de slabit este. Peste tot unde am cerut pareri ni s-a spus ca sanse sunt fff putine sa-si mai revina si ca boala asta nu prea are leac mai ales la un pisoi destul de batran. Din pacate l-am pierdut si noi pe Ciupi in cateva zile. Nu mai conteaza acum, doar ca am vrut sa intervin pentru ca am tot citit comentarii pe acest blog si m-a mirat faptul ca sunteti nemultumita de clinica din Paradisul verde pentru ca acum un an am ajuns la ei cu un catelus lovit de masina destul de grav si medicii de acolo s-au implicat cum nu m-am gandit ca o vor face niste medici veterinari. Si cat am stat cu el la tratamente mi-am dat seama ca-si fac super meseria si cu profesionalism. Toata familia mea e iubitoare de animalute si am adunat multe de-a lungul timpului si am tot umblat prin cabinete dar aici ni s-a parut totul in regula, iar preturile sunt chiar foarte bune. Nu-mi fac niciodata griji cand merg la ei si am sa-i laud mereu.

  143. Alexandru zice:

    Avem multe de invatat in aceasta viata!
    Acum mai putem invata un lucru:
    Cand cineva isi sacrifica viata( viata de familie, viata de tanar si nu se duce in luna August in concediu) pentru a salva animalutze acel cineva trebuie respectat si nu defaimat sau aruncat cu noroi in el. Sa fim mai demni si mai respectuosi si sa respectam anii de studiu facuti cu mari sacrificii si halatul alb! Asa sa ne ajute Dumnezeu si sa dea fiecaruia dintre noi dupa inima!

  144. Doris zice:

    Clinica aia de rahat este chiar o măcelărie de Pisici! Evitați o! Mi a adus multa suferinta mie și cunostintelor mele care au trecut pe acolo!

Lasă un comentariu