Siguranta si incredere.

Slava domnului parlamentar, m-am linistit.

Dupa curent, sapun si pasta de dinti Romania neutralizeaza inca un pericol public masiv: internetul. In spirit tipic romanesc, in curand Interenet doar cu buletinul, ca sa ne protejeze statul de cyberterorism. Cartela de telefon tot cu buletinul, tot din aceleasi motive. Practic si daca va cacati la o buda publica asigurati-va ca aveti buletin la voi.

Vine sa ne explice un parlamentar usor (sa zicem doar usor) retard din pozitia lui de eminent cunoscator al internetilor, pe numele lui Daniel Oajdea:

S-a cerut de CSAT pentru cresterea sigurantei nationaleDaca ati savarsi un atac cibernetic sau nu stiu ce de pe internet, se poate afla identitatea dumneavoastra usor.” „Spre exemplu, vrei sa-ti varuiasca cineva in casa. Daca faci un contract tot iti dai datele din buletin, pentru ca altminteri nu poti sa inchei contractul.

Nu e minunat? In fond, ca sa citez un amic d-al meu dastept, daca vrei sa asasinezi un parlamentar cretin si faci contract cu un raket ii ceri si seria de la buletin, nu?WIFI

 

In rest totul e perfect. Periculosii traficanti de droguri de mare risc (pusti de liceu cu 3 grame de iarba) sunt placati ca la rugby de curajosii politisti prin parcuri in timp ce marile retele de heroina, arme si carne vie prospera. Parnaile se umplu de profesori si doctori platiti cu 5 lei pe ora dar care iau spagi in timp ce politicienii corupti pana in sangele mamelor lor continua sa se ocupe de siguranta noastra. Si sa nu uitam si stoparea evaziunii fiscale facuta de babele cu patrunjel pe trotuar, va amintiti vajnicii politisti cu masina plina de verze confiscate, nu?

 

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Siguranta si incredere.

  1. cristina zice:

    mai, da. ne transformam intr-o natie de evazionisti, infractori, teroristi doar cu buletinul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s