Scoala sau religie…

Sunt din ce in ce mai satul de razboiul asta secular-bisericos, pentru ca ambele parti il argumenteaza incorect. Pe deoparte biserica fornaie cu acorduri secrete despre normalitatea implicatiei directe in curiculele religioase pe cealalta parte secularii tipa despre indogmare si indoctrinare.

Mie insa imi pare ca singura categorie care chiar are un cuvant de spus si poate decide in aceasta speta este cea a parintilor. Daca un parinte este indeajuns de tampit incat sa isi vrea copilul indoctrinat de biserica atunci nu are nici o scuza. Nu e datoria mea sa il educ pe el sau pe plodul lui, sa il salvez de indoctrinarea survenita in ghearele rapace ale bisericii. Nu e dreptul meu sa ii conving copilul sa studieze evolutia si nu creatia si tot asa. Si nu ma intereseaza, nici despre educatia lui, nici despre viitorul lui. Dar imi rezerv dreptul sa le zbor scafarlie daca peste ceva ani ma vor ataca cu „iubirea” religiei lor.

Singura mea problema in toata afacerea asta este pe banii cui se intampla aceste indoctrinari. Atat, si asta e un argument evitat misel este de popi si prosteste de seculari.

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s