Sieg Heil!

Sunt ultimul om care ar lua apararea nazistilor, rasistilor, extremistilor de ori ce fel. Dar asta deja frizeaza absurdul. Da, tre sa fii cretin sa negi existenta holocaustului si meriti oprobiu public pentru asta. Dar NU privarea de libertate. O opinie este o opinie. Este atacabila, poti sa speli cu ea pe jos, dar e O OPINIE. Si nu cred ca cineva merita sa faca parnaie pentru opinii. S’a terminat coruptia, crima organizata si furtul in romania de’l fute grija pe crin antonescu de salutul nazist si negarea holocaustului? Cat de slab si patetic trebuie sa fie un stat daca are nevoie de astfel de solutii? Educa, nu interzice, taran prost! Arata la romanii prosti istoria, arata urmele holocaustului, nu’i baga in parnaie. Niste documentare acolo, niste fotografii, niste scrieri ca zlava zeilor e plin de dovezi ale macelului. Ce’o sa faci acum, umpli parnaile de pusti cocliti carora nu le’a dat flocu in mustata nici cat lu hitler dar vor sa o arda cool si nazi pe facebook?

Si daca tot faci asta si interzici cimbolurile, macar nu fi cu dubla masura, interzice TOATE simbolurile in umbra carora s’au savarsit crime odioase. Uite, iti dau eu niste idei: crucea si toate simbolurile iudeo-crestin-musulmane. Secera si ciocanul si steaua sovietica. Eventual si culoarea rosie. Simbolurile majoritatii monedelor, incepand cu dolarul, euro, etc. O gramada de steaguri si steme nationale, precum si simboluri de institutii militare si civile. Simbolurile chimice. Si lista ar putea continua.

Pai nu?

http://www.ziare.com/politica/legislatie/salutul-nazist-si-alte-insemne-ar-putea-fi-interzise-in-romania-pedeapsa-cu-inchisoarea-1292539

Anunțuri

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s