PLM

Pentru toti romanasii care se bucura pe facebook sau aiurea crezand ca daca referendumul asta nu a fost validat a pierdut voiculescu sau iliescu sau hrebenciuc sau dracu stie cine din grupu de interese USL ceva:

NIMENI din clasa politica actuala nu isi doreste liniste si pace. NIMENI nu isi doreste economie stabila. USL nu a pierdut nimic din ce avea deja in urma acestui referendum. Interesul lor este ca noi sa fim in conflict, pentru din conflict ies bani. Cum pula mea sa faci bisnita la nivel de stat daca moneda ta e stabila? Tre sa clatini barca. Taiem pensii si salarii ca e criza, pe urma facem scandal grav si dam tunuri si din bursa, p’orma ne facem ca ne impacam ca e romania in cacat si mai facem o „alianta pentru Romania” ceva sa furam impreuna, p’orma de la capat. Iar ca sa facem asta pulimea tre sa fie tinuta in zanzanie si scandal politic, etnic, nu conteaza. Sunt singurul care crede ca greselile USL sunt atat de crunte incat nu pot fi decat voite? Sunt singurul care crede ca toata demiterea si referendumul asta a fost doar sa ne dea noua ceva de facut, un risc asumat, si ca s’au bazat exact pe invalidarea lui? Chiar sunt singurul care crede ca am avut, din greseala lor, ocazia sa dam cu unul din ei de pamant si am ratat’o spunand ca nu le facem noi jocul, si fix asa le’am facut jocul?

Dar voi bucurati’va romani…Sunt sigur ca voiculescu se tavaleste in chinuri ca nu l’ati demis voi pe basescu…vai mortii vostrii (care au fost pe liste)…

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la PLM

 1. 1góbé zice:

  Sunt convins, că îi doare fix în pix pe Voiculescu/Iliescu/Antonescu/Pontescu şi de câţi suntem în liste, cât o fi cvorumul, dacă e cvorum sau nu, defapt de noi toţi. Că, dacă voiau să facă ceva pe bune, aşteptau frumos alegerile din toamnă şi le câştigau cu un scor de ăla monstru de 60% şi făceau ce vroiau cu chiorul. Dar ei vroiau rapid la ţâţă. Iar propaganda jegoasă a băsescului a reuşit un lucru extraordinar: să creadă oamenii că nu despre el este vorba în propoziţie, când colo el era subiectul, obiectul şi instigatorul întregului scandal. Cine crede că a pierdut Voiculescu/Iliescu/Antonescu/Pontescu ori e tâmpit ori e neted pe creier: NOI am pierdut cretineilor, NOI TOŢI, fiindcă ăştia şi-au bătut joc de expresia supremă a puterii poporului, adică a democraţiei: votul popular. Adicălea, luară având şi ne dădură o flegmă uriaşă, cât să ne ajungă la toţi 7,4 milioane. Cine se mai amăgeşte cu democraţie, spiritul european, instituţii şi alte asemenea glume… cred că tot amăgit va rămâne. Ăştia nu se trezesc în veci, atât de bine şi comfortabile le e somnul ignoranţei…

 2. cristina zice:

  eu chiar nu mai stiu ce sa cred 😦

 3. Zev zice:

  ‘Sunt singurul care crede ca greselile USL sunt atat de crunte incat nu pot fi decat voite’ – e o teorie, dar acuma sa nu subestimam prostia elitei romanesti. Pot sa fie voite, si la fel de bine pot fi business as usual, or a combination if the above.

 4. brotak zice:

  wow… ce REVELATIE…. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s