Ba, esti prost?!?

Cititi aici ca merita. Dupa care putem sa’i dam impreuna o muie lu Vanea, cine o fi ala. Da o muie academica, intelectuala.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8473564-povestea-unui-absolvent-universitate-din-top-10-care-vrea-echivaleze-studiile-romania-plus-nu-echivalat-ministrul-educatiei-spune-despre-sistem.htm

looool

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Ba, esti prost?!?

 1. 1góbé zice:

  O fi Vanea âla vr-un ‘telectual de şanţ, nu e o noutate pe la noi, e chiar tradiţie: vezi Funeriu, Cseke, Udrea, Vanghelie, Băsescu, Severin, Videanu, Remeş, Lis, EBA, Becali & Co – toţi nişte Everesturi în materie de IQ. Dar americanului ăluia ‘telijent, cu studii & doctorate de top, unde quru’ meu a fost mintea să vină în bălegarul ăsta numit România? Şi dacă a venit, să aştepte 4 ani pentru echivalarea unei licenţe! Eu plecam din mocirla asta după 6 luni. Mai bine mergea în Somalia sau Zimbabwe, acolo măcar era respectat şi plimbat mai puţin pe la ghişee.

 2. cristina zice:

  copy/paste-ul, bata-l vina. asa se lucreaza la noi, pe baza de c/p, de acolo se trag toate greselile.
  dar sa vrei sa vii in romania si sa lucrezi pe un salariu de 2 lei din pasiune???? si s-o mai iei si peste bot pentru asta???? aloooo, e ceva in neregula aici.

  • 1góbé zice:

   Depinde cine face acel copy/paste… unii sunt atât de proşti încât nici ăla nu le iese fără greşeli. Judecând după semnătura aia infantilă, nici nu avea cum să-i iasă bine gibonului.
   Iar băiatul ăla dotat cu IQ, înainte să vină în Românica, trebuia să facă obligatoriu trei chestii:
   1) Să citească toate scrierile lui Kafka
   2) Să se uite la toate episoadele „Twilight Zone”
   3) Să studieze temeinic natura găurilor negre
   Cu cele trei chestii de mai sus bifate, ar fi avut o imagine 99% corectă despre universul acesta paralel, unde azi-mâine va fi reformată şi legea gravitaţiei prin asumarea răspunderii.

 3. Zev zice:

  Bre Gobe dar rau mai iesti. Fiecare le are pe-ale lui. Uite, eu am plecat de mult. Un bun prieten de-al meu, nu. Si nu penca nu ar vrea, ci pentru ca e unicul care poate sa aiba grija de o ruda de gradul unu care are nevoie de ajutor permanent. Nu poate ss-si ia ruda cu el fiindca nici o tars nu da rezidentscuiva care depinde atat de miult de servicii medicale. Nu stii ce e in spatele optiunii omului ala de fapt.

  • 1góbé zice:

   Iartă-mi sarcasmul, probabil o fi cerut azil politic, că-l persecuta Gheorghe Tufiş 😀 Sau are înclinaţii puternic masochiste. Sau crede că are vr-o misiune divină să ne civilizeze. Sau iubeşte o tută de aici, care nu vrea să plece în State… Sau… zi-mi tu un motiv raţional, pentru care un om întreg la cap şi în totalitatea facultăţilor mintale, cu ‘jde diplome şi doctorate luate la universităţi celebre, vrea să vină aici. E mai patetic decât Don Quixote şi Sisif luaţi la un loc.
   Dar uite, amu am găsit o explicaţie logică, defapt două:
   1. Tema doctoratului său a fost Kafka şi vroia să trăiască pe pielea lui cum e într-o lume pe care o ştie doar din citite.
   2. Vrea inspiraţie pentru o nouă serie Twilight Zone. Ştii tu un loc mai potrivit.

 4. iegzistent zice:

  Poate singurul domeniu ȋn care nu exceleazǎ e Iumbirea. Minunata l-a vrǎjit şi a rǎmas cu ea ȋn tǎrȃmul de poveste pȃnǎ la adȃnci şi nesecate chinuieli. :))

 5. hermafroditul srl zice:

  Ba sunteti prosti cu totii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s