WarSongii

Dupa cum vedeti, major changes.

Cea mai importanta este ca neam inmultit. Adica WarSongu a devenit WarSongii. Adica blogu asta care pana acum avea un tigan borat acu sia tras si un bozgor. Pentru ca cine poa sa explice mai bine cruda realitate a Romaniei de azi decat doi „minoritari”? O sa se prezinte el mai incolo, tot ce pot io sa spun e ca omui mintos si cu mult mai mult bun simt decat mine. Ceea ce nu reprezinta neaparat o calitate. O sasi semneze articolele cu 1gobe, unde „gobe” inteleg cai un fel deaspune secui. Secuii, daca nu stiati, sunt ungurienii aia care vor ardealu. Aia care doamne fereste vor sa faca maghiara limba oficiala. Aia care iti raspund cu nem tudom cand intrebi cat e painea in harcov. Aia care alaturi de tiganii care au manelizat romania sunt de vina ca totu merge prost in tara, pentru ca, nui asa, romanu nu e in stare sa aleaga, ci inghite nemestecat tot ce prinde. Intelegeti?

Nu, lasand gluma laoparte, omu e roman ca mine, ca tine, ca toti care traim in cloaca asta, indiferent de obarsii. Iar cloaca asta e o cloaca pentru ca asa o facem noi sa fie. Sau pentru ca ii lasam pe altii, si stim bine care sunt acesti „altii”, sa o faca asa. Poate daca iesim cu milioanele in strada si dansam TOTI dansu pinguinului ii speriam sii facem sa ne lase tara in pace. Nu?

Unguru o sa se prezinte singur in pagina lui, unde io iam pus doar poza sa vedeti ce flocau aprig e el in creierii muntilor unde are onoarea si bucuria de a sta, spre deosebire de mine care crap in cacatu asta infect de oras.

s’auzim de bine.

PS1. Cautam si un jidan :)))))))))).

PS2: Poza din header:

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în WarSongu. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la WarSongii

 1. SingurEu zice:

  Rupe fâş in continoare! Rupeţi!

 2. Groparu zice:

  Super, ba, futetiva si inmultitiva, si alipiti Ardealu’ la Germania muma.

  Io o sa incerc sa devin inteligent, ca si aia is minoritari in tara asta. Daca reusesc, ma lasati si pe mine sa scriu aci?

 3. Nanauazin zice:

  No, hopa… Apăi dacă schimbăciunile estea însamnă cantitate mai mare de texte şi roabe pline de înjurături, atunci e numa’ de bine! Io vă sugerez să cooptaţi şi-o cioară (pe lângă jîdan), un nigăr d-ăla adevărat, ceva bastustan de pe la Stomatologie, d-ăla bursier, supărat pe sistem şi-o curvoancă de pe centură, o să iasă tocana brici! Io viu aci că ca să mă râd, mai mult ”uăr” e bine venit!

 4. homersapien zice:

  nii ma, n-am avut rabdare sa citesc tot (iertare), in schimb ma tot holbez la poza aia, unde o gasesc la o rezolutie ceva mai mare sa o pun ca wallpaper?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s