Boku(c)lizme

deci ma tin sa scriu da duda asta de vro doo zile trei, da nam avutara timp. numa cacum mie mi se frange pe dindoo de dude gen „premiera” si „exclusivitate” prea putin ma pasioneaza daca stirea e deja perimata si deci comentariile mele redundante. si cum iar mam trezit cu eractia pa dreapta si deci analist politic (voo nu va suna asta ca cineva care futencur politicieni? cum so numi ala care le da la muie?) iata:

asteptand sa mi  se downloadeze serialu preferat (Supernatural) beleam okii alene prin televizor la unu din posturile de stiri ale mogulului voiculescu. si numai ce apare furunculul guvernului romanistanez si da o declaratie de mia sarit mausu din mana (nu ma uitam la pornoace deci naveam altcevan mana…ce bine).

se ia situatie: guvern de haladiti si poknitori+economie mioritica+criza mondiala+japca= buget de cacat

neste ministri dan guvernu bokcilian gasesc de cuviinta sa umple gaurili din buget pan tot felu de solutii gen impozitarea pensiilor, julitu alocatiilor, taxarea saormei, in fine, orice alte solutii decat cele normale care ar privi relansarea economica. nu car avea ce cacat sa relanseze. insa nu asta mia zburat mausu dan mana. ese bok la rampa, trage adanc aer in pieptu lui de metrou si da drumu la un suvoi greu inteligibil de cuvinte din care inteleg in mare ca le ameninta pe rapandulele alea ministeriale cu remanierea daca nusi tin pliscu si dau din casa, ca dauneaza la imaginea guvernului (ce mama dracu ai putea sa mai zici sa strici imaginea unui cacat uscat si razuit de pe perete?). simi amintesc cum a zis de vro cateva pri ceva de lucruri care tin de „bucataria interna” (a guvernului probabil) si care nu sunt de dat pe goarna. intelegeti? adica „ciocu mic, coi-san, ca nu tre sa stie tartanu ce peroram noi la sedinte”.

auzi bai domnule bok… esti cu muia rau de tot! mai rau ca ministresa. parol donor (donez parole). pai sa nuti iau io neamu la oiste? cat de prost sa „esti”, in pula mea, sa dai asemenea dude pe gusa? io am impresia ca matale esti atat de kitit sa prinzi momentu cand tragi aer din piept sa nu iesi din cadru incat nu realizezi si ce gulgute excrementiale scoti din tine. sa nu te mire cand se va ridica maian, badita traian, si te degajeazn drop cu pamantul cand iti va fi randu sa scapi turma pentru blonda. sati mai zic stereotipiile alea inepte ale poporanului de rand cu „stai acolo pa banii nostri sa faci alea alea etc etc”? nu e cazu clar. da bai putza, daca tot nu putem scapa de „profesionisti” ca tine, macar cand iesi la rampa baga si tu neste entertainment. mai prabusestete de po scara, vorbeste dreacu mai rar (calm) sapucam sa ne radem si noi in voie, datz un sut in cur, povestestene cum sia pierdut doctoru forcepsu cand ai venit pe lume… ceva. macar sa se merite toptanu de bani pe care nil iei si ne dai la skimb ce dorim sa dam si noi colegelor tale. intelegi?

si voi astia de la tv, dai loati interviuri pustulei, tineti dracu camerele la nivel normal, macar sal vedem cu topaie sai intre frezan cadru.

Anunțuri

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în WarSongu. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Boku(c)lizme

 1. Szabi zice:

  Bocuclizme 🙂

 2. warsongu zice:

  da sarumana. sa marcat si operat.

 3. brotak zice:

  n-ai plecatara , c-asa ziceai ?
  ma, tie-ti place sa te balacesti p’aici ca apoi sa te admiri cum faci de urat.
  nu te plictiseste afacerea asta ?

 4. Cissy zice:

  Nu mai scrii nimic? A trecut multisor de la ultimu’ post!

  Toate bune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s