Revelatia de vineri

Bai nene, fuck pipera (a se citi paipira) again.

Vineri a fost o zi transcedentala…oculta, invaluita in misterele unei frici nebanuite care ma bantuia inca din timpu somnului. Umbre sumbre mi se insinuau in gand si nu imi puteam concretiza spaimele, nu reuseam sa imi formez o imagine mentala a ceea ce parea a ma teroriza.

Pana cand am ajuns la birou.

Cand ne era lumea mai draga, la birou a cazut curentul. In jurul cladirii in care lucru eu sunt santiere cata frunza si cata iarba. Iar pe santierele patriei sunt dorei. Doreii sunt singurii care mai lucra in romania zilelor noastre. Scopul lor este unic, bine definit, inamovabil si obsedant: sa taie cabluri. De curent, de net, de telefon. Orice are prostul obicei de a fi transmis printrun cablu are ca nemesis un dorel. Deaci si zicala: „orce cablu isi are dorelu lui”.

Deci cum butonam io in stilu tipic corporatist hamstericesc ca sa sporesc capitalu capitalistilor fass…curentu pula, lumini stinse, aprinse becuri dalea de avarie si panica. UPSurile piuiau vesele, compurile treceau pe baterie, toata lumea calcula cat ii tine si cum sa facem sa ne tina mai putin sajungem acasa mai devreme. In tot acest haos evident ca lu mandelu ii vine sa se pise, de emotii. Drept pentru care ma duc la buda pentru mai sus mentionata activitate. Acu sa va iegzplic, la noi buda e situata in spatele unui dulap care joaca rol de copiator, fax, scanner si multe altele. E cu alte cuvinte pitit bine, situat in interiorul etajului, cu mai multe usi (proaste adica dalea in care ti se vede freza si gleznele cand te caci) dar usi, iar aia de la intrare are toate caracteristicile unei usi de intrare intro casa de mafioti. In other words, cum ii placea sa zica si poaetului nostu national Eminemscu, buda noastra nare nici un geam. Si cum ma pisam io asa pe intuneric, acele umbre, temeri, spaime, frici si alte sinonime sau concretizat deodata. Au loat forma unui gand zdrobitor care mia facut inima sa rateze cateva batai.

„Daca imi venea sa ma cac sin buda era bezna totala, cum mias fi dat seama cand sa ma orpesc din sters la cur?!?”

Socat inca de revelatia caremi zguduise SNCu am iesit dan buda uitant in prealabil atat spalatul pe maini cat si inchisul la slitz. Odata cu revelatia au venit si altele mai mici, replici de genul „cum se caca orbii?!?”.

Asta sentampla vineri. Vineri seara fusa ziua lu Gion, vestitu clapar. Deci merem sai uram de voie buna. Si acolo, cand se mai aduna lumea, toti fiind ca si mine, intelepti unu si un, le imparatsesc umpic vinovat revelatia si framantarile mele. Raspunsul venit dan partea unora din ei a fost mai zguduitor decat revelatia:
„Da ce bah, tu te uiti la hartie cand te stergi la cur?!?”

Oh, zei, da…ma uit. Bine, nu la primele nefericite bucati de celuloza care poate cand erau copaci aspirau la teluri mai nobile decat cele curente. Dar la un moment dat, cand crezi tu ca ai terminat operatiunea, te uiti nu? Timid asa, usor speriat de ce ai putea sa vezi, poate umpic vinovat, dar te uiti, nu?!? Altfel… cum naiba stii cand sa te opresti din sters la cur?!?

PS la Paipira, cand intrun final a venit curentul sa oprit apa. vaz ca mai nou cele doo comoditati, recte curentul si apa, tind sa se excluda reciproc. adica la noi, ori te caci pe langa veceu, ori nai cum sa tragi apa dupa el. de cacat situatia…literalmente de cacat.

Anunțuri

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în WarSongu și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Revelatia de vineri

 1. corle zice:

  tru … tru…

 2. Denisa zice:

  pai mai alex de ce nu vii tu ca omu’ in forum ca aici nu trebuie sa meditam la astfel de lucruri; doar muncim ca prostii…

 3. pai ce vrei bai nene? ai prea multe probleme pt un om obisnuit …

 4. PhenoBarbieDoll zice:

  offtopic: ma, tu azi dimineata iara ti-ai gresit drumu’ de te duceai la izvor?

 5. ms pt statul primit! ma aflu la clicuri jmechere si-ti multumesc! la multi ani!

 6. raka zice:

  Hai ca ma facushi sa rad! Te saluta si te pupa raka nea’ complicatule :)).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s