Baragladino, sugi pula!

cati dintre noi nu sau delectatara cel putin odata cu minunatu content de pe http://pitzipoanca.wordpress.com/ ? io meam petrecutara odata o noaptentreaga de ras cu clabuci uitanduma la poznele haladitelor si citind comentariile demential de inspirate ale uaminilor care se ocupau de acest site. si mai ales, citind commenturile furibunde ale vacilor surprinse in poze caresi foloseau dreptu la veto dat de natura care lea inzestrat cu gura, sau pizda, dar a uitat sa le dea si creieri.

eh si, dupa cum probabil ati observat dand clicku de mai sus, halabustele alea imputite au facut probabil destul de multe reclamatii incat minunatu site sa fie inkis. sunt curios insa cui? si in ce limba? nu ca vacile alea ar fi in stare sa vorbeasca vro limba care presupune sunete articulate, dat fiind casi folosesc muianu numa sa imbuce si la deglutitia pulii, dar au bani. adica pula mea, daca isi permit numai toale de firma (europa, dragonu rosu, obor) probabil ca au putut angaja pe cineva capabil sa articuleze in vreo limba cat de cat inteligibila de adminii wordpressului.

doo mesaje:

primu pentru pitzipoancele reale, cele din poze, cu precadere cele care au facut reclamatii sau au avut ceva de zis in treaba asta, loatz dacilea blestem de la tzigan: sa muriti in chinuri groaznice inecaten pula de sifilitic ciumat, futuvan morti de baragladine” . dat fiind ca astai limba de cartier sunt sigur ca vor intelege.

al doilea pentru pitzipoancele de tineu siteu, sper ca vati salvat contentu, loatziva repede un domeniu sugestiv si back to the excellent work you’ve been doin so far!

PS, inca o muie cu puroi tuturor baragladinelor purtatoare de DG, Versace, si orice alte toale pe care scrie cu litere deo schioapa nume de italieni poponari morti, bagamiash pulan sinapsele voastre de haladite, sa va imbogatesc mediatoru kimic de la nivelu butonilor terminali…

PS2 titlu ii e destinat aleia care sa sesizat pe ia.

Howgh!

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în WarSongu. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Baragladino, sugi pula!

 1. agnosticus zice:

  „PS, inca o muie cu puroi tuturor baragladinelor…” Trateaza-ti gonoreea!

 2. alerim zice:

  tu cu ce esti mai presus de fetele alea?dupa limajul tau as zice ca esti mai jos, din citit bloguri si surf pe pagini de genu pitzipoanca.wordpress.com vei ramai asa

 3. warsongule, limajul [sic!] asta al tau e sub orice critica. ar trebui sa te suspende si pe tine 😉

 4. Calibro zice:

  Băiatul face mişto, că altceva nu are ce face acum 🙂

 5. ametzitul zice:

  nu băga în seamă detractorii, coane…
  nici de-tractoarele…
  long live pitzi!!! se întoarce ele…

 6. ni, ma ametzitule, de-tractoare, ‘ai? deci propun sa facem campanie sa readucem pitzi la putere intru delectarea noastra cea de toate zilele.

 7. ametzitul zice:

  eee… ziceam şi io de mirela şi altele ca ea, nu de tine… n-aş îndrăzni 🙂

 8. Andrea zice:

  Iete si varianta cu pitziponci:
  http://cocalari.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s