OIROVIZON

bre… deci cu riscu de a fi deacord cu majoritatea, risc pe care arareori mil asum, zic ca Shine ( http://www.youtube.com/watch?v=tB16x3pLeb4&feature=related ) a lu suidajii aia suna genial, si ca se pisa de sus pe basinile ar an bi sau mai stiu io ce ale altora. nam nimic cu nico si nenea ala, nene care kiar are voce, (nico aia ma lasa rece ca mai toate aranbistele de pe la noi, canta fa, vocalizele lasale pentru incalzire) dar ceam vazut de la dinozaurii aia imputiti de care nu mai are loc muzica in romania si de la avortoana aia de la libertatea ma scarbit cum numai clasa politica o poate face. plus maciuca aia de moderatoare. deci continoarea e pentru aia din juriu, cu precadere ziarista pizdii precum si halabusta aia de prezentatoare a carei prostie ma socat acerb.

deci futuva mortiin gura sa va fut, cat de cretini sa fiti sa busiti o piesa pentru ca nus cantaretii romani? este irelevant daca ailalta e plagiata (si este! iar ba, muistule, faptu ca un proces de plagiat este bazat pe o plangere nu face ca plagierea sa fie mai putin rusinoasa, fututen gura de bosorog imputit, si nu stiu daca sa borasc sau sa plang cand aud ca poti da un astfel de argument, „ce, sa plans careva? nu! deci merge!”) cert este ca piesa suidejilor este mult peste. asta este adevaru. neinceputa aia de prezentatoare, mai avea umpic si injura pe cei care nu erau deacord ca piesa nu tre sa mearga pentru ca nui interpretata de romani. ce fa mancamiai pula, tea lovit patriotismu de halba? dute la fractu (care e absolut bestial) sa tenveten pizda matii niste muzica si porma dati cu parerea, ca de la barbactu nam cum sa am pretentii, bosorogu ala na stiut niciodata cei aia muzica. ziaristei aleia de la libertatea (deci e denteles) nu prea mai am ce sa zic, nu cunosc nici macar eu atatea cuvinte vulgare pe cat merita aia sa primeasca. nu pot sai zic decat sa se duca in mortii masii inapoi la scoala, sa faca neste gramatici, o limba straina si niste teste psihologice sa vada daca i se poate da permisu de iesit pe strada. observati, sper, ca incerc sa nu corelez sanatatea ei mentala si lipsa de educatie cu felul in care arata (pentru ca e genu de femeie pe care nai futeo nici sa te plateasca, iar lipsa accentuata duce la…probleme psihice).

deci stiu ca este un subiect dampulea, dar astia chiar merita o muie naprasnica. klaar…

neste linkuri:

http://www.youtube.com/watch?v=hMUEPHpaSEE

http://www.youtube.com/watch?v=5tFwE49_3cs&watch_response

si mai cautati voi, io ma duc sa borasc.

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în WarSongu. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la OIROVIZON

 1. ametzitul zice:

  ohoho… suparare mare…
  normal c-a ieshit aiurea, c-asha’i in Romanica 😦
  oricum e o frectzie concursul, indiferent pe cine trimitem noi.

 2. warsongu zice:

  da, dar punete in situatia suidejilor…
  nu voiau pe cineva din afara, foarte bine, faceau regulamentul de asa natura incat piesa sa nu intre in preselectie, nui accepti ca dupaia sa te pisi pe ei la modu asta atat de romanesc…

 3. wellington zice:

  motivele din care m-am enervat foarte tare aflând cum s-a facut preselectzia eurovizionului în românica n-au treaba cu festivalu (care mä lasa rece) sau cu muzica in general, pt. ca ascult alte genuri. motivele astea zic mi-au explodat o furie atat de mare-n creieri, ca am avut nevoie de vreo 30 de ore sa privesc subiect mai calm. dar sunt absolut decisa: voi alatura videoul nostru cashtigator shi videou din 2002 al lui nea bustamante pe toate marile forumuri care se ocupa de tv shi de euroviziune din spania. sa vad ce zice shi lumea de-aici, programele TV de bashca nocturna, blogärii, fanii… nu e plagiat, nu-i problema, dar daca e, cei ce l-au promovat (shi cei ce l-au facut) sa ashtepte consecintzele. e posibil ca publicitatea negativa sa aiba efect invers shi toata lumea sa urmareasca cu interes participarea stimatei noastre tzari care in acest an straluceshte prin lipsa de gratzie shi talent. asta se înghite, mai ales când nu-tzi pasa de euroviziune. dar cand dupa ce ca suntem tzarani proshti, lipsitzi de elgantza, mai suntem shi hotzi într-o manifestare in care singuru câshtig e ceva prestigiu, ce sa mai zic fratzioare¿ shi mai furam shi de la singura tzara care ne dadea neconditzionat, vreshnic ale sale 12 puncte.presupun ca fraierii, imigrantzii romani, capshunarii de!, n-au ce face shi-shi keltuiesc leafa muncita cu sudoare pe sms-uri pentru gloria româniei În lume. HALAL!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s