COLECTA, aproape de deznodamant

astazi este marea descindere. sau adunat cele 44 de pachete, parte hainute si jucarii donate, parte cumparate noi, dar distribuite echitabil si nominal in functie de masuri si evident varsta. in detrimentul ideii de mai multe jucarii sau dulciuri am ales sa folosim banii ce s’au strans (nu foarte multi, dupa cum se va vedea) sa luam tuturopr copiilor o pereche de incaltaminte. crunt de greu se fac cumparaturile enmasse in perioada asta, dar ne descurcam. azi plec impreuna cu un coleg pe la 11 sa luam incaltamintea, iar apoi la 4 dupamasa vom fi prezenti la casa de copii Pinocchio 3 pentru mare descindere. nu va fi nimic festiv, vom da pachetele fiecarui copil in parte, vom semna un act de donatie si paci tie drumu inapoi la munca. actul de rigoare, pozele ce se vor face impreuna cu fotocopii ale tuturor articolelor cumparate vor fi postate aici.

PS. cei care mau injuratara, puteti veni si voi sa dati o mana de ajutor la imparteala.

baie dankie!

Reclame

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în WarSongu. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la COLECTA, aproape de deznodamant

 1. artistu zice:

  Bravos ma ! Sa mai tot fie din astia ca voi !
  😉

 2. Ba, mai ai si la mine niste marfa. Azi n-am cum ajunge, da’ stii unde dai de mine. Poa’ sa ti le livreze Imparateasca, ca io-s cu trebile cetatii

 3. warsongu zice:

  fratioare, so cam inkeiat treaba, da nam avut io cum sa te anunt. tinele te rog ca putem oricand sa mai ducem ceva in plus.

 4. nenea cosmos zice:

  bai, esti aproape rau de deznodamint si eu stau cu o sacosa cu lucrusoare si cu niste marunti in baraca si ma uit la bec. iti mai trebuie sau le dau cum stiu eu?

 5. nenea cosmos zice:

  Tati, că nu ne-am mai întîlnit, ce am strîns a ajuns la nişte puradei din judeţul Giurgiu, nu-s orfani dar nici cu părinţii la Roma, sapă şi ei prin Bucureşti, fac naveta…
  E ok?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s