vekitura da vara

Posted: Tue Jun 12, 2007 8:58 am Post subject:

bre, e cald. e cald de mori deja. ne marinam in grup in conserva metrorex. riscam sa ne transformam intro pasta umana puhava si puturoasa care tresalta aritmic in zguduiturile mijloacelor de mijlocit comunul. Cu toate astea metrou rulz. Nu mias lua masina in buCUResti nici in ruptul capului pulii. stau la traian si lucrez la pipera, va datz zeama ce fericire ar fi sa am masina? calea calarasilor este, dupa cum am mai spus una din cele mai de cacat strazi bugaozestene dpdv trafic. si are tramvai. traMvai, pentru ca vine de la Tram Way, belimear pula aia care mau corectat ieri. desi merg pe principiul ca soferii care merg pe, sau blokeaza linia de tramvai ar trebui impuscati pe loc, fara proces, pe calea cocalarasilor e de inteles pentru ca din varii motive strada este pe o mare portiune fix cat cele doo linii.poate satz ia si 40 de minute sajungi de la hala la unirii. 3 statii.
mie mi se pare ca pentru 80 la sula dan bucuresteni masina e un moft. sunt accesibile asa ca tot tartanu are. si cate doo uneori. avortoni cu okelari de musca, pipitze care mai de care mai colorate claxoneaza furibund de la volanele masinilor de fite (adica proaste da care dau bine in fata la bamboo) gen cc206, tt si alte cacatele in care nai loc satz pui o valiza. deci, reiterez, pentru marea majoritate a bucurestenilor masina e un moft, o rasina, ca sa citez un nene caremi place mie, un partz. intarzie colegii la birou cu orele, ” prins in trafic”. ia metrou in mortii matii,, poate asa si tramvaiu meu o sa mearga mai repede. homodeputamadrebamboo bucuresciensis nu poate nici sa se duca sa sio scuture fara masina. si ca sa evidentiez, eram la debarcader in cismigelu sa bea si gura mea o bere cu o buna pretina din afara romanistanului.
in spatele meu, 3 gelati gen gigolo italiano 69 de puta madre sclipici pe blugi se rupeau in basini la doo pipitze cu fustite roz de li se vedea fruntea pizdii. ele beau vin alb cu gheatza si radeau in hohote la bancurile de peluza ale domnilor, iar ei beau „pecsi” si se jucai voit neatent cu cheile pe masa. breloace bmw, mertz, audi, dastea. si mo palit. astia trei gelati era evident ca sunt tovarasi. da erau toti cu masina frate. si unu sau dai kiar au zis decateva ori ca cear bea si ei o bere, das cu masinan poola lor. leas fi dat cu masan cap futui in gura de partari. pai suitiva toti trei intro masina belimeati pula de sandilai, si asa numai unu bea pecsi. futuvan gura de basinosi.

Despre warsongu

Udonwannano...
Acest articol a fost publicat în vechituri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la vekitura da vara

 1. lordsith zice:

  bai bre, nu te`ai obishnuit deja? eram in ploieshti, in omnia, un fel de juma` de magazinu` victoria, 25 de magazine`ntr`unu` singur, shi ce`mi vad ochii de vultur antrenat pe bezna : 3 copii de pana in 12 ani de nu le`a mijit nici flocu` rebel de pe cur, un baiat cu tricou cu sclipici „gigolo italiano 800 de para mancatseash” shi doo „fetitze” in roz shi cu fuste de li se vedeau amigdalele…

  daca de mici au inceput, ma`ntreb mai incolo, peste vreo 2 ani ce`or sa faca….pula lu` bermude, eo`mi iau permis port arma shi incep sa ma distrez….

 2. nenea cosmos zice:

  deci frate, toata pulimea si pizdimea a primit la pachet masina de firma in pula mea, ca fraierii in loc sa ceara banu mult si sa isi cumpere ei masina visurilor, se bucura ca le da intreprinderea caruta. astia nu mai stiu sa se intilneasca cite 3-4, ei merg fiecare cu masina lui, se muta tot berceniu in baneasa ca le cad coaiele daca conduce cite unu pe rind, si mai sint si fraieri ca eu fac combinatia asta cu baietii mei si merg ba cu audi, ba cu citroen, ba cu loganu, ba cu fordu, pula calului, citesc ziaru, o frec linistit, si nu ne cade gradu ca nu ne-am scos masinile zilnic la marea expozitie de clacsoane si alte alea. cind altii se chinuie seara la semafoare je bea o berica, citeste presa, mai da un telefon, mai dorm o ora, alea alea.

  cu exceptia marilor bogatani care merita salupe ca de aia au ei un cuvint de spus in economie, a alora de duc familia zilnic la spital, gradinita, scoala si balet si a tipilor care efectiv muncesc ca albinutele prin tot orasul, restul doar merg cu masina de acasa la serviciu si retur si mai iau o piine si un ziar, iar seara parcheaza la un club si se rup in figuri de doua sucuri ca de restu banilor platesc rate la homecinema, ca le da intreprinderea benzina si motorina si atunci hirciogii trebuie sa o si consume.

 3. warsongu zice:

  pai si sa nutz bagi pulan masina lor?!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s